Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 914
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Аз нямам диск  newsm78

# 121
  • София
Може би към изданието с твърди корици няма диск ... Не зная.
Моето е с меки и има към него диск с тематична музика, който още не съм слушала  Blush

# 122
О, благодаря Елинка  Hug
Хич ме няма по тия работи, а и нямам време да се ровя ...

А сега да попитам, това ли е Рим: http://www.imdb.com/title/tt0384766/
Вивиан , това е сериала , както си мислех 2 сезона са , еххх ще взема пак да си го изтегля и аз , много ми хареса  Peace

# 123
  • София
БЛагодаря,пускам го да се тегли  Simple Smile   bouquet

# 124
  • Benelux / Varna
Сладурани!
Толкова хубаво ми е напоследък тук сред вас, ми тайка де, да се поопознаем повече, какво само зад книжните си вкусове се крием Wink
Вчера съм ви отървала, ама днес викам я да си изпия чая с вас и олелеле мале.....

Първо по въпроса за мъжете: фенка съм и на двамцата показани от сериала Тюдорите, мисля че го даваха по бг тв, защото карах майка ми да го гледа, но тя се оплакваше че бил късно вечер. Аз лично го следях по HBO в бг, както и сериала Рим, също разкошен сериал. Все си мисля да си ги запиша на дискове, страхотни сериали, любими. Харесвам много играта на Джонатан Маерс ( Хенри)  във филма и Чарлз ми е любимец.
Рим също е разкошен сериал, не си спомням колко сезона беше, но съжалявах, че не е повече.
Незнам дали сте гледали сериала " Спартакус", аз в началото се противях като гледах мъжа ми да го гледа, много кръв, секс и насилие има в него, но някакси не устоях. Изгледах първия сезон почти на един дъх, сретнах си маратон, но после актьора в ролята на главният герой се разболя и почина. Замениха го с нов, но втория сезон не съм гледала, но ми се стори интересен пак, защото половинката си го пускаше.
Устоите на земята е мини сериал, но също много хубав.
Завиждам благородно на всички, които тепърва ще им се насладят.

Благодаря ви момичета, аз рядко се отплесвам да разказвам, защото съм обградена с хора, които не им се слуша. За да разказваш , трябва да си прочел повече и да имаш съответния интерес към него. Аз обичам много да пътувам и да опознавам чужда култура и се стремя да попия всичко, което ми е интересно. За съжаление хората не искат да научат нещо повече за местата, където си бил и за културата, която си опознал. Като разказвам на приятели, усещам как след 3-то изречение губят интерес, а и неприкрито виждам завистта им, че съм била на определени места. Аз ако бях насреща, щях да попивам всичко с интерес. Истината е, че аз бих похарчила и последните си пари за да видя нещо ново, а други харчат парите си за коли, дрехи,бижута, лукс, всеки с интересите си. Мен преживяванията ми ме правят богата. Затова и рядко се оптлесвам да разказвам. Сега като се замисля май мога по-добре да разкажа за  Флоренция и Венеция  отколкото Браун, сигурно затова бях толкова предирчива.Simple Smile Шегувам се разбира се, за писането си трябва талант.

Буб, помня че ме пита тогава, дали съм го писала аз, за едно ревю , което бях написала в Гоодреадса ( то е единственото ми май, в което се отпуснах да споделя чувства и преживявания), които беше предизвикала " Крадци на лебеди " на Е.Костова в мен.
Много се радвам, че след като толкова много тръбих за " Историкът" на същата авторка, най- сетне намерих хора тук, които я харесват и оценяват, както аз я почувствах. Прекрасна книга и аз имам диск към нея, но не съм си го пускала. Бих я прочела отново. За тази книга бих се отпуснала да пиша и разказвам с удоволствие.Ако не се лъжа я прочетох за 3 дни, защото не можех да я оставя- точно мой тип книга е.

Ох, Буб, щях да забравя да похваля дъщеричката ти. Няма по-хубав подарък от детската обич! Щастливки сте! Мен тая радост не ме е споходила, макар че със съпруга ми сме заедно вече 15 години, но надежда не губя!

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 15:05 от zornitsa

# 125
  • София
zornitsa, твоето емоционално изказване ме подсети за една много хубава книга (по думите на мъжа ми), която самата авторка (която е наша съфорумка) ми подари с автограф. А аз съм си я заделила да си я чета с кеф по Коледа. Ето тази книга:

https://www.goodreads.com/book/show/17786759

Иначе и аз много обичам да пътувам, и се опитвам да вмествам и желани пътувания в бюджета си...  Wink Определено и на мен това ми е приоритетно пред харчене в посока натрупване на вещи...  Grinning

# 126
Цял ден тичах напред назад и тъкмо да седна да почина с кафе пред компютъра и хайде малкият се събуди.

svet65 , поздравления за избор на музика Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз от 10 дни реших да разнообразя и да слушам някакви световни неизвестни изпълнителни препоръчани от приятели , ама нищо не ме грабна.
Харесах един сръбски рокаджия на снимка , а то излезе ,че пишел нежна музика и само видът му бил такъв Simple Smile  , ама пак много мъжкарски в хубавия смисъл изглежда Simple Smile
А и винаги уважавам когато един изпълнител е и творец , тоест сам си композира и пише текстовете.

# 127
  • Benelux / Varna
Благодаря Петя, че насочи вниманието ми, не съм попадала досега на нея.

Петя, аз като си гледам снимките от пътуванията си - все съм с едни и същи дънки ( щото са ми удобни), и един ден съпруга ми ми направи забележка - че хората щели да си помислят, че нямам други дрехи. Ми сигурно нямам много, щом все тия обличам, ама пък имам много спомени. Много са ми интересни някои хора ( от снимките във фейсбука съдя основно де) - те тръгнали на фотосесия, че то тоалети, специално закупени за пътешествията им  Simple Smile

Сега се сетих по повод съня на Киф, че и аз до към 16 годишна сънувах често един и същ сън : че се бягам в пустинята и ме гонеше кобра  Joy ( никога не съм му отдавала някакво значение обаче).

# 128
  • на североизток от Рая
Ех, Нели, душичка си ти  Hug, обещавам ти догодина като си идвам да мина да те навестя поне за едно кафе  Hug

Hug Hug HugНе смей да нарушиш обещаното.  Hug

Гигова, една от твоите книжки, хм,  Crazy, Бътлър, де, може да ми я пратиш след като я прочетеш.

Киф, много си готина с новите дрешки, но бях те възприела с другите, със златната есен и сега си ми като непозната.  Laughing

Буб, милото детенце! Тези жестове могат да ме умилят до сълзи.  Heart Eyes
 А за калинката  bowuu!

Свет, споделям напълно твоя вкус, и като музика, и като литература, и като...мъже. /с дълги коси/.   superuu

Аз съм безвъзвратно влюбена в музиката и стила на Елтън Джон. Виртуоз е на пианото, подчинява го на ръцете си. Харесвам го, каквото ще да говорят срещу него.

ЗориHug!

Много е уютно отново тук. Дано не се разсърди някое момиче, че не е споменато, но пиша по спомен за това, което прочетох назад. А вие доста сте се потрудили да напишете днес.  Simple Smile

Имам нова книга.  Flutter

# 129
Зори, как от 15 г.?! Та ти общо изглеждаш на 25 г.! Или се познавате от 10-годишни? Simple Smile
Сигурно ще бъдете трима докато пораснеш още! Сега си като момиченце нежна и хубава!
Истината е, че аз бих похарчила и последните си пари за да видя нещо ново, а други харчат парите си за коли, дрехи,бижута, лукс, всеки с интересите си. Мен преживяванията ми ме правят богата.
Точно преди малко си говорехме с една колежа – казва, че трябвали доста пари за празниците. Аз изобщо не ги възприемам за периоди за харчене на пари (освен за пътувания - но аз пътувам основно лятото, зиморничава съм). Странна е тази истерия покрай Коледа, ние обикновено не се занимаваме нито със слагане на маси, нито с купуване на джунджурии… Всяка година едно и също в цял /половин де/ свят. За мен други дни са много по-хубави, не непременно – по поръчка на 25.12. да празнуваш, на 1.1. да празнуваш… Дните на концерти май са най-големите празници за мен, топлят ме за месеци напред. Никак не обичам еднаквите неща, предпочитам разнообразие. Всяка година рожден ден примерно на една и съща дата… Скука! Wink А камо ли ако е „на маса“…

Зори, лятото ще си разказваме на Ginger тогава – ти за Флоренция (бъдеща цел ми е), аз за Рим – моята най-голяма любов – цели страници обяснение в любов съм му изписала всъщност… Мария, знам, че и ти ще си с нас на срещата!  Hug
neli mar4, също!!  + още...???  Grinning

# 130
Киф, много си готина с новите дрешки, но бях те възприела с другите, със златната есен и сега си ми като непозната.  Laughing

Нели, благодаря! Имах още 2,3 страхотни есенни комбинации , но не можах да ги облека, защото тази (предишната де) така ми пасна, че и не помислих за смяна..А се преоблякох сега, защото навън сняг, виелица и хали, а аз да се търкалям сред листа...не е много тематично! Heart Eyes

А иначе дрешките ми са от аватарната тема в Клюкарника. Поне 5 момичета от спама тук се обличат оттам, да ги издам  Flutter

И новата придобивка е..?

Зори, мисля, че ме бъркаш с Мижка, аз не съм писала за сънища  Peace

# 131

Свет, споделям напълно твоя вкус, и като музика, и като литература, и като...мъже. /с дълги коси/.   superuu

Имам нова книга.  Flutter

За книгите не съм много сигурна, но за музиката и мъжете с дълга коса и аз съм с вас.

Нели, коя е новата книга?

# 132
  • на североизток от Рая
 Ето я:

Ето го:
Скрит текст:
мъжът

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 16:07 от neli mar4

# 133
Ех, Зорничке, колко си сладкодумна!  Hug  Heart Eyes Бих те слушала по цял ден в захлас. Около мен няма май много хора с такива интереси, повече се вълнуват от битовизми.

Нели, ходиш ли за риба с този рибар? Wink

# 134
Нели ,напълно споделям любовта ти към Елтън Джон.
Едно от най-емоционалните ми преживявания беше концерта му в София.Ммм-сбъдната мечта !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт