Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Буб,  умилих се. Кога бяха годините, когато с моя син правехме такива сандвиченца. Но ти май също имаш „тийн“ – знаеш как се променят момчетиите… Голям, голям,  ама аз пак ставам в 6.30 ч. с него – да приготвя „детенцето“ – докога?!

Момичета, Храбал си е такъв – без точки. Обаче безумно остроумен.
Предното беше от „Обслужвал съм английския крал“, не че я препоръчвам, особена е.
https://www.goodreads.com/review/show/668495061

Ето още малко еротични вълнения, от друга негова книга – „Строго охранявани влакове“ (но в книгите му има всякакви вълнения – и „личностни“, и политически, не само секс фантазии, основно дори – „острите“ събития на 20-ти век, всичко по неговия шантав начин).

Скрит текст:
“- Значи, наистина не сте били с жена – каза тя и се засмя, имаше трапчинки като Маша, а очите й блеснаха, сякаш бе изпитала някаква радост или бе намерила скъпоценност, с пръсти започна да потупва косите ми, сякаш бях пиано, после погледна затворената врата към канцеларията и се наведе над масата, смъкна шишето и шумно духна лампата,  напипа ме и ме поведе към дивана на господин началника, извърна се и ме смъкна върху себе си, и беше много нежна с мен, все едно че отново бях станал малък и мама ме обличаше и събличаше, позволи ми да й помогна да си вдигне полата, а после усетих как разтвори крака, стъпи с тиролските си обувки на дивана на господин началника, и аз изведнъж се оказах слепен с Виктория, така както бях слепен на снимката с моряшкото костюмче със снимката на Маша, и ме обгърна светлика, която ставаше все по-силна, аз непрекъснато се изкачвах, земята се тресеше, чуваше се тътен и грохот, имах чувството, че те не идват нито от мене, нито от тялото на Виктория, а отвън, че цялото здание се тресе из основи, прозорците дрънчат, чувах как в чест на моето славно и успешно влизане в живота зазвъняха и телефоните, телеграфите от само себе си започнаха да чукат морзови знаци, както се случва в гаровите канцеларии по време на буря, струваше ми се, че гълъбите на господин началника всички до един гукат, че и небето полита нагоре и пламва с цветовете на огъня, зданието на гарата отново се разтресе, основите му се разклатиха... А после почувствах как тялото на Виктория се изви в дъга, чувах как подкованите й обувки се впиват в тапицерията, чувах как се къса платът, къса се безспир, и някъде чак от  ноктите на ръцете и краката ми към мозъка рукна ликуваща кръв, всичко изведнъж стана бяло, после сиво, сякаш се отливаше гореща вълна и ставаше студена, а в гърба си усетих приятна болка, сякаш някой бе забил в него зидарска кука."

# 106
  • Пловдив
Мили майки на момчета - така са те, готованковци (поне по мои наблюдения). Имам син на 16г., по-голям е с цели 8г. от дъщеря ми и й казва "КАКОООООО"  Joy Joy Joy Когато ги оставям двамата да се гледат, поръчвам на баткото да слуша "кака" си  hahaha
За бащата индианец мноооого ми хареса, смях се самичка с глас  Joy
Скрит текст:
svet65 , писали сме заедно  Hug

# 107
Ааа Джо Ландо си е класика  Heart Eyes

С нова премяна съм, как ви се струва  Flutter

# 108
  • София
С нова премяна съм, как ви се струва  Flutter

Мммм....прекрасна, както винаги  Heart Eyes

# 109
  • Пловдив
Ооо, Киф, добре си се пременила, не мога да те позная  Heart Eyes

# 110
И днес ли снимки на книги?

Подарък за един рожден ден ми беше. Много е пълна с всичко.
Скрит текст:

Добре, още малко "книги" - златното момче!
По принцип не харесвам руси, но Robert Plant е изключение.
Sorry  за нехаресващите дългокоси, аз такива like-вам. (и с небръснати гърди).

# 111
Добро и снежно утро сладурани Heart Eyes Hug

Киф красива си както винаги, ама много готино ти стои и зимната премяна Heart Eyes

Свет, тоз Храбал ще се чете, няма начин, направо се изкефих като прочетох откъсите.

Елинка  Hug хубаво е някой да споделя моя вкус Heart Eyes

Буб направо ти завиждам благородно за тази закуска направена и поднесена с толкова любов, разчуствах се Crazy

Момичета бягам че много работа ме чака, пък и е края на месеца Rolling Eyes, когато мога ще дойда пак, много ми е приятно с вас да знаете Crazy

# 112
  • София
Тук голям парад сте издокарали от снощи до сега!  Joy  

*Буб*, преди няколко години моя приятелка дойде да работи в София от Бургас и остави до края на учебната година таткото и децата - дъщеря 5-ти клас и син 9-ти там. За мое удивление дъщерята "въртеше" бургаската къща (само няколко месеца, после всички дойдоха в София, но все пак!  Peace).  (Просто се сетих за това като прочетох за "каката"  hahaha ).

Киф, чудесна ти е новата премяна!   bouquet

# 113
  • София
5 страници спамска тема да изчета  Mr. Green Дайте ми медал  Mr. Green Ама с такива мъже, то как да я пропусна  Embarassed

Така!

Гери, "Градът на капитала" викаш, ааа ... така бях влюбена в Клайв, че реших, като порасна да стана финансист  Mr. Green 

КАли, ти сега друга работа си нямаш. Заради тебе ще тегля и Рим, и Устоите. Така и така ДРакула си го гледам, да натъпча яко със сериали, да си имам  Crazy Аз обичам да трупам, като катерица съм.

Киф, от къде тия хубави аватари ги вадите? Светнете ме малко  Praynig
Много приятна си, наистина  Hug Hug Hug Hug

А кога ще имам време да си чета "Историкът"? МНого ми е интересна.

# 114
  • Пловдив
Кифче, чудна си  Peace  Актуална за сезона!

# 115
Вивиан, не знам от къде е премяната на Киф, но мен ме премениха едни мили дами от темата "Търся/предлагам аватар". Бяха така любезни да ми комбинират тези жирафи и да ми обяснят как да се пременя с тях. Така че, ако ти се иска нова дрешка за форума, там е мястото.  Simple Smile

# 116
  • София
О, благодаря Елинка  Hug
Хич ме няма по тия работи, а и нямам време да се ровя ...

А сега да попитам, това ли е Рим: http://www.imdb.com/title/tt0384766/

# 117
  • Пловдив
Честно казано винаги съм пропускала тази тема с мисълта "За какво ли е това?", но не съм минавала да се осведомя. Е, сега дойде време да ме научите (ти, Елинка  Wink  ) и със сигурност при следващия ми сблъсък с това заглавие, ще посетя форумчето.  Peace

И да съм в темата все пак - напоследък в къщи имам много малко време за четене - защото ми се спи. Добре, че си взех четец, че чета в автобуса до работа. Иначе голям срам  Embarassed една книга не мога да дочета от не помня кога, а нямам търпение да ми се маха от нощното шкафче.

# 118
Вив, аз сигурно днес ще я приключа, чудесна е! Радвам се, че си взех изданието с твърдите корици  Heart Eyes
Киф, прекрасна както винаги  Hug

# 119
  • София
Леле, блазе ти  Embarassed Аз още съм на 200 стр ... А така ми се чете, вие ми се  Sad
Викаш хубава е  Hug

Диска слуша ли, аз не съм го пускала ...

Общи условия

Активация на акаунт