Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 902
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ще ме карате и аз да го погледна, хвърлих едно око на ревюто в замунда - агенти, профайлъри...

# 91
  • София
Ама, Вени, моля ти се! Има си цяла ТЕМА за сериала  newsm53 !

# 92

"Бягство от затвора" ми беше фаворит Wink, пък и героя ми харесва(тук Киф да не чете че ще ревнува Laughing) нищо че е опак Simple Smile

Ааа, не чета изобщо, няма ме тук, спя дори  smile3524
Само да отбележа, че Сойър мога да ви го преотстъпвам  за по някой ден , ама Милър - хич и не се надявайте  Twisted Evil Нищо, че е опак, ще го оправим  Whistling

# 93
  • Пловдив
Браво, момичета, записвам се на 7-ма страница  Hug Интересно е било тук днес, сега докато ви чета (след работа), мъжа ми поглежда (защото се хиля) и започна да клати заплашително глава  Joy
Пускам ви един мой любимец за лека нощ
Скрит текст:
Скрит текст:

# 94
Браво, момичета, записвам се на 7-ма страница  Hug Интересно е било тук днес, сега докато ви чета (след работа), мъжа ми поглежда (защото се хиля) и започна да клати заплашително глава  Joy
Пускам ви един мой любимец за лека нощ
Скрит текст:
Скрит текст:

Буб, хич не разбираш да ти кажа. Клайв ми е любимец от години, още от сериала "Градът на капитала".  Joy Joy Joy Този сериал даже не помня кога съм го гледала - беше мнооооого отдавна, но още от тогава го следя!!!  Joy Joy Joy Още става  Heart Eyes

# 95
 Kally May , Гигова , сериалът "Рим" съм гледала преди 2-3 години , помня , че много ми беше харесал , но са малко сезоните , ако не бъркам са само 2 . Дано не ви подведа с мнението си , но аз много обичам исторически книги и филми , но все пак хвърлете му по едно оче на филма  Peace

Знам , че има и филм "Устоите на земята" , но не съм го гледала , т.к. за миналата Коледа ми бяха подарили 2-те книги (които още не съм чела , то кое ли по напред да чета  Embarassed ) и искам първо тях да прочета , а след това филма да гледам.

А доколкото до мъжете , които публикувате ще замълча , страшни са всички , готини отвсякъде .Стоп. Спирам , че ще изпиша форума  Laughing

# 96
  • Пловдив
Добро утро, изберете си кафенце
И още един много любим мъШ
Скрит текст:
svet65, завиждам благородно за билета, Аеросмит са ми любимци  Heart Eyes За Бон Джоуви бях с билет още на 1-ви ноември миналата година  Crazy, този път съм изостанала, но пак смятам да ходя  Flutter
А утре ще гледам и слушам Васко Василев  bowuu
Още влача "22 ноември..." на Кинг, много е хубава книгата, искам да чета и да не спирам, но вечер на петата страница заспивам.
Зори, целувки и прегръдки  Hug Heart Eyes Изключително интересен разказ, както винаги. Спомням си веднъж те бях питала ти ли разказваш, или е цитат от книга  Crazy Много си добра!!!
Зарибихте ме и мен с Тюдорите  Laughing Ще свалям сериала, но кога ще го гледам...

# 97
svet65, завиждам благородно за билета, Аеросмит са ми любимци  Heart Eyes За Бон Джоуви бях с билет още на 1-ви ноември миналата година  Crazy, този път съм изостанала, но пак смятам да ходя  Flutter
Може да си направим "лит. клуб" кафе преди концерта на Aerosmith. Макар че преди, на, след концерти аз съм... абе направо не съм аз...  newsm76
Днес обаче съм с други двама "мои" красавци, които миналата година изпуснах заради друг концерт (все ми идват наведнъж по два...)
Скрит текст:
Myles Kennedy & Slash

И малко литература, пак на същата тема. Wink
От автора, който чета в момента (по 2 стр. на ден...) - Бохумил Храбал.
Скрит текст:
„Та както си лежах гол и зяпах в тавана, а блондинката лежеше до мен и също гледаше тавана, внезапно скочих, грабнах божурите от вазата, окъсах венчелистчетата им и ги посипах върху корема на госпожицата, беше тъй прекрасно, та чак сам се изумих, а госпожицата се надигна и също се загледа в корема си, ала листенцата почнаха да падат и аз я побутнах нежно назад, нека си лежи, откачих от куката огледалото и го нагласих така, че госпожицата да може да се любува на корема си, колко е прекрасен, обсипан с прецъфтели листенца от  божур, и викам, ще бъде прекрасно, всеки път като дойда, във вазата да има цветя, ей така ще ти украсявам коремчето, тя рече, че такова нещо още не й се било случвало, такава почит към нейната красота, и ми вика още, че се била влюбила в мен заради тези цветя, а аз казах, колко красиво ще е по Коледа, като накъсам елхови клонки и украся коремчето й с тях, а тя вика, че още по-прекрасно ще е, ако я украся с бял имел, а най-добре ще бъде, и то трябва да се уреди час по-скоро, на тавана над леглото да има огледало, за да се гледаме, както си лежим, и най-вече колко е красива тя, когато е гола с венец около рунтавелката й, венец, който ще се сменя според сезона и цветята, характерни за съответния месец, колко красиво ще е, като я украся с маргаритки и момини сълзи, или с хризантеми, димитровчета и с пъстри есенни листа… и станах аз и запрегръщах сам себе си, чувствах се толкова висок, като си тръгвах и дадох двеста крони, но тя ми ги върна, аз обаче ги сложих на масата и излязох, и имах чувството, че съм висок метър и осемдесет, подадох и на госпожа Райска сто крони през прозорчето, откъдето се бе надвесила и ме гледаше през очилата си… излязох навън в нощта, небето над тъмните улички бе осеяно със звезди, но аз виждах единствено всички ония омайничета, и кокичета, и иглики по целия корем на русокосата госпожица, вървях и с всяка крачка все повече се радвах на себе си, как може да ми хрумне тази идея, да я гарнирам като поднос с шунка със зеленчуци, да гарнирам така прекрасния женски корем с космато хълмче по средата, и тъй като знаех доста за цветята, продължавах да си мечтая и обличах голата златокоска с очиболец, венчелистчета от лалета и перуники, и си казвах, че има още много какво да се измисли, щото туй развлечение ще ми е през цялата година, с пари може да се купи не само красива девойка, но с пари може да се купи и поезия. […] “

# 98
Добро утро , спите ли още  Heart Eyes

Буб, мерси за кафенцето, щеше да е още по- добре с малко закуска  Flutter
Да не си още към дюкянките ?! Heart Eyes

Хайде , хубав ден на всички  Rolling Eyes

# 99
Добро да е Simple Smile

Ние сме будни от 3,30 - изведнъж и двамата синковци се събудиха.А след малко трябва и да излизам и ми става едно такова студено.

# 100
  • Пловдив
Ааа, Цвети, не  Stop Никакъв Дюкан повече  Naughty
Как можах закуската да забравя - ето какво ни поднесе една сутрин дъщеря ни -
Моля, забележете как се грижи за фигурата на мама - количеството е видимо по-оскъдно, но пък съм по-симпатична и имам гердан  Joy
svet65 , ами че този Храбал е ЖЕСТОК!!! Много ми хареса, от коя книга е? Малко без дъх ме оставя, като няма точки, но ми хареса  Crazy
Редактирам се и вмъквам снимчица за Нели, намерих я докато издирвах закуската  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 09:31 от *Буб*

# 101
Буб, дъщеря ти е голяма симпатяга. Тати явно е индианец  Simple Smile.
Мисля си, че никога няма да дочакам моят син да ми направи закуска. Обикновено е обратното - "Мамо, гладен съм, мамо жаден съм."

И малко на литературна вълна - преди 2 дни си купих намалена една книга, която ми беше любима, но я подарих на едни човек ( мислейки си , че е специален ). После ме хвана яд, че съм я подарила, а почти никъде я нямаше и ето ти късмет. За това става въпрос:

http://bg1.msrv.stor.bg/prdimg/845/pod-kozhata-mishel-fejbyr.jpg

# 102
  • София
Добро утро  Hug !

Бубче, прекрасно момиче имаш! Закуската е №1  Peace , браво на детето!

"Мамо, гладен съм, мамо жаден съм."

Вайда, при нас е същото  hahaha !

nara86, "Устоите на Земята" е сериал (не филм), от 8 серии е - прекрасен!
Бях пуснала линк към него малко по-назад.

svet65, с удоволствие прочетох цитата. Сподели мнение за цялата книга, като я прочетеш.

# 103
Уоу, супер закуска, браво на детето и как се грижи за фигурата ти - половин филийка , а за тати до колкото виждам са цели две!

Буб, дъщеря ти е голяма симпатяга. Тати явно е индианец  Simple Smile.
hahaha

# 104
Добро утро, дами!

Лек и ползотворен ден!

Буб, благодаря за кафенцето, тъкмо си го пия. А дъщеря ти много грижовна, браво! И добре се грижи за талията на мама.  Simple Smile

Гигова, много ги харесвам твоите "книжки". От една книжна зодия сме със тебе, явно!

Общи условия

Активация на акаунт