Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Размислих. Няма да ставам домакиня, ако ще правя такива малоумни умозаключения като въпросната Check please  Joy

newsm10   И аз !!!  smile3502

# 571
  • София
И какво сега, оказа се, че сме кофти група от затъпяли неграмотни ли  hahaha Crossing Arms?

Аз ходих до книжния панаир и поставих рекорд, защото си купих само една кинга  ooooh!. Оказа се, че Хеликон предлагат само енциклопедиите, които пуснаха с голямо намаление, но нямат голям щанд, какъвто обичайно правят. Имайте го предвид, ако сте си набелязали прословутите книги на Ричард Йейтс, които предлагат по 7 лв.!

# 572
  • София
Венка, какво купи? Филипката ли?
Аз сигурно ще бягам буквално на бегом през Панаира, ако изобщо успея да се класирам до 8ч днес...  Rolling Eyes
Че лаптопът ми сдаде окончателно багажа и Дядо Коледа ще ми взима нов тази вечер  Mr. Green

# 573
Даа, някой ни завижда явно; и както по-горе правилно някой се включи - съдят по себе си. Ми нека си простеем и глупеем заедно, досега добре ни е било  Laughing В Клюкарника само темата за търсене на работа съм посещавала и съм участвала в нея - била ми е полезна, понеже пишат и "вещи в занаята" - т.е. експерти по човешки ресурси.
ПС: много ги обичам тия самонадеяни без покритие, как живеят, за да уязвят и направят ли го, изпитват върховна наслада... Но и те са хора, да си пожелаем някой хубав ден да осъзнаят, че с лошо не става или само по-лошо става.
PS 2: То и на мен един много високопоставен ми беше казал, че имала съм много грешки в писанията си, ама на репликата ми да ги поправи, каза, че няма и така ги прати от свое име да вървят до други високопоставени. Питах се би ли се "изложил" някой, правейки го, или идеята беше просто да ме жегне, като вижда, че всичко ти е "на 6", че си се скъсал  и от "девет дерета вода" си донесъл само, за да спасиш нечии интереси (без пряко да те засяга). И така, днес е налице едно доказателство за моята "неграмотност" и некомпетентност - изхождащо от трета страна с такива функции да окачестви и прецени. На път ми е и второто по случая такова доказателство, дано стане.

# 574
  • София
Венка, какво купи? Филипката ли?
Аз сигурно ще бягам буквално на бегом през Панаира, ако изобщо успея да се класирам до 8ч днес...  Rolling Eyes
Че лаптопът ми сдаде окончателно багажа и Дядо Коледа ще ми взима нов тази вечер  Mr. Green
Аха, нея взех! Еднорог са се качили на последния етаж  Mr. Green.
Бягай за лаптоп, книгите са там до неделя  hahaha.

# 575
  • София
Бягай за лаптоп, книгите са там до неделя  hahaha.

Проблемът е, че шансът ми  за Панаира е единствено днес   Tired
Надявам се да успея, макар и на бегом!!!  Praynig

# 576
  • Den Haag
Здравейте домакини четящи  Flutter

Обичам да съм домакиня и то четяща, да си ошетам къщата, да ми замирише на манджа, да си поседна с книга в ръка, на любимия дивани и котката да ми легне на краката. Ей така да се отпусна и да потъна в един друг свят, далече от реалността. Да съм далече, далече на някое хубаво място, дори за няколко часа само. Далече от интриги и простотии, от хора,които висят само в клюкарника и се чудят кой и как  да наплюят, като конски мухи  Crazy.

# 577
  • София
diana lobodova  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !
Така хубаво описа, че чак исках да съм ти на гости.
Премяната ти допринесе за разкоша на целия ти пост Hug.

# 578
  • София
Оф, аз от там разбрах, че щом съм домакиня, значи съм затъпяла тотално, неграмотна и мързелива  Crazy

Е, ние сме две тъпи колежки  Joy  hahaha И аз "практикувам", на тоя етап  Laughing

В клюкарника не влизам, нямам време за губене, Ако и да съм домакиня.

Диана  Hug Hug Hug

Напоследък забелязвам с огромно удоволствие, че в трите теми на кръст, в които пиша и чета, се засичам с едни и същи момичета  Heart Eyes Толкова ми е приятно!
значи сме си на един акъл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 579
  • София
Още не съм стигнала до панаира!За нещо от Филипката и аз бих се озърнала.
Теми,потребители,клюкарници,правопис и прочие няма да обсъждам.

# 580
  • Den Haag
Kally May заповядай на гости когато пожелаеш, а и всички колежки домакини са добре дошли  Hug. Задължително да си носите по някоя "проста" книга, за да може след "простата" манджа, да си пийнем топъл чай (кафе) с домашни "прости" сладки и да си побъбрим за" прости" книги. Темата за "умните" 50 нюанса е табу  Stop, защото ни е под нивото да я разберем и оценим, като "клюкарките"  Joy .Не сме дорасли за нея, пълна е със сложни и непознати думи, които се повтарят многократно с цел по-лесно запомняне на чуждиците. Моля, не посягайте към такива "сложни" книги, не са за нас  Naughty

# 581
  • Benelux / Varna
Дианче, ти така както ни каниш в товето уютно местенце, току виж съм хванала влака, напълнила торбата с книги и дошла Simple Smile

# 582
  • някъде другаде
Е аз нямам никакъв шанс да стигна до панаира. Ще съм в петък и събота на София , но по болници.

# 583
Какво да чета след Милениум? Да го има в Читанка препоръчаното, моля.

Стиснете едно палче.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 21:03 от Естел Бързоход

# 584
  • Ямбол
Стискам, препоръчах ти книга в другата тема, Естелче.
Ако кажеш и какво да е завладяващото ще ми помогнеш още.
"Денят на Трифидите" чела ли си?

Общи условия

Активация на акаунт