Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 912
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Ямбол
Само като видях, че дългоочакваният "Ужас" е 29 лв. бях така:  Shocked
С твърди корици - 34 лв.  Crazy

Явно още преди човек да я е прочел, искат да му наврат заглавието в очите. Ама нямаше нужда по този начин  ooooh! ! Щях да си я взема с твърди корици, ама при тия цени  Crossing Arms !

Аз не бързам. Ще я сканират и ще я качат в Читанка някой ден и ако има добри отзвуци, ще я прочета от там обаче.

Аз да ви обадя как говорят зад гърба ни в една тема в клюкарника. То и аз сега същото правя, но не се стърпявам.
Първо една се изказа, че тук имало(в литературния форум) имало повече неграмотни потрбители от в Клюкарника. После друг се възмути на малините. После трета рече, че тук плюем по Стайнбек и още доста такива неприятни коментари. Изобщо не ми беше приятно даже да ги репликирам, опитах, но те са тълпа и повече не се обадих.
Ама да не ни пука, нали на нас ни е добре, другите да говорят каквото си искат.

# 556
  • София
Толкова рядко ходя в Клюкарника, че изобщо не знам за какво става въпрос. Нито ми е забавно, нито откривам нещо ценно за мен там... само жлъчни коментари, злоба и простотия (ще ме прощавате  Blush)
Предпочитам да си стоя тук при вас, "неграмотните"  Wink Heart Eyes
А не да ходя при тези, които дават на Нюансите 5 т, а на Стайнбек - 4т   Sick

Пусни линк, моля те, да се посмеем  Laughing

Уф, много се чудя за този "Ужас" аз  Twisted Evil
Днес ще го видя на живо и ще преценя.
Че още ми държи влага "Проходът" ( #2gunfire), а парен каша духа   hahaha

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 13:43 от mijjjka

# 557
Оф, аз от там разбрах, че щом съм домакиня, значи съм затъпяла тотално, неграмотна и мързелива  Crazy

Дори и с 20% намаление пак е скъпо!

Тя цената същата като заглавието   Mr. Green

# 558
  • Пловдив
Ех, и аз искам при нас да има Панаир на книгата. Но в Пловдив го правят само веднъж годишно, а тази година беше слабичък според мен.
лили, хич не си ги слагай на сърцето говорещите в Клюкарника. Има сума ти народ, дето се чуди къде да си излее негативизма.

# 559

Явно още преди човек да я е прочел, искат да му наврат заглавието в очите. Ама нямаше нужда по този начин  ooooh! ! Щях да си я взема с твърди корици, ама при тия цени  Crossing Arms !

Аз не бързам. Ще я сканират и ще я качат в Читанка някой ден и ако има добри отзвуци, ще я прочета от там обаче.

Аз да ви обадя как говорят зад гърба ни в една тема в клюкарника. То и аз сега същото правя, но не се стърпявам.
Първо една се изказа, че тук имало(в литературния форум) имало повече неграмотни потрбители от в Клюкарника. После друг се възмути на малините. После трета рече, че тук плюем по Стайнбек и още доста такива неприятни коментари. Изобщо не ми беше приятно даже да ги репликирам, опитах, но те са тълпа и повече не се обадих.
Ама да не ни пука, нали на нас ни е добре, другите да говорят каквото си искат.

И аз се ужасих от цената,достойна за заглавието. Crazy
Лиляна,няма нужда да коментираме хора,които не правят разлика между критика и плюенето.Човек винаги съди другите по себе си.Няма нужда да си хабиш нервите,не си струва.

# 560
  • София
Оф, аз от там разбрах, че щом съм домакиня, значи съм затъпяла тотално, неграмотна и мързелива  Crazy

hahaha hahaha hahaha
Значи сме много такива!

И аз предпочитам да си седя тук при "неграмотните"  Hug ! Нали и аз съм такава - сред свои съм си!

mijjjka, аз тъй и тъй ще си я купя "Ужас", независимо от цената, заради колекционерската ми страст за определени автори, в т.ч. Дан Симънс. Ако искаш по натам ще ти я дам за прочит.

# 561
  • София
Ех, и аз искам да съм домакиня (може и затъпяла  Embarassed) и да си стоя вкъщи....  Sad

Кали, мерси за предложението. Много си мила  Heart Eyes
Аз така или иначе ще ходя днес до Панаира и ще я прегледам. Ако ме грабне, ще я взема.
Ако ли пък не, ще се възползвам от предложението ти  Hug

# 562
  • Ямбол
....
А не да ходя при тези, които дават на Нюансите 5 т, а на Стайнбек - 4т   Sick
....
Точно това ти мнение са цитирали, като потвърждение, че не разбираме от Стайнбек. Ето:

Сериозно ли Joy? Линк, моля  Praynig

Онази тема беше от лятото и едва ли ще я намеря (нещо за книги, които не могли да прочетат), но това е от вчера:

Shocked Outta Joint
Благодаря, това ми е предостатъчно   bouquet
А това трябваше да потвърди ето това мнение:

Аз надникнах в литературните малинки и видях, че са номинирали 2 от 3 и полвината книги, които съм чела Confused Embarassed-Сидхарта и 451% по Фаренхайт...

Не процента, а градуса. Това е температурата, при която гори хартията. Прекрасна книга.

Те там масово заклеймиха Стайнбек, няма чудно, че и Р. Бредбъри е до него.  Mr. Green

Съжалявам за големите чаршафи, дано се разбере кой какво е казал.

# 563
  • София
Е, не!  Laughing  
Как може някой да е чак толкова проЗт?  Joy Joy Joy
Не е ли ясно, че учудването ми произтича от факта на поставянето на бълвоча "Петдесет нюанса сиво" пред шедьовъра и една от моите най-любими книги "На изток от рая"?  ooooh!
Някой някъде да видя да заклеймявам Стайнбек??   #Crazy

# 564
Хихихи , колкото ми беше крив деня , така ме разсмяхте, оххх то човешката злоба край няма , даже е под достойнтвото ми да я коментирам , момичета на нас нали ни е хубаво и уютно тук , хич да не ни пука кой какво си говори , те стават простите  Joy Joy

# 565
Какво му е толкова странното една книга да се харесва от едни, а от други- не?

Всички под един калъп ли трябва да сме?

И като  Стайнбек не ти е харесал, какво?? Значи си тъп ли?

# 566
  • София
Размислих. Няма да ставам домакиня, ако ще правя такива малоумни умозаключения като въпросната Check please  Joy

# 567
Момичета, проблемът не е в неграмотността ни, нито в книгите, които харесваме, а в това, че тук цари добронамерена и приятелска атмосфера. А това дразни, дразни....

Утре ще ходя на панаира, дано нещо да не ми промени намеренията, имам вече цял списък от книги за купуване Crazy.

# 568

Това "451% по Фаренхайт" ми оправи скапаното настроение този следобяд!  Joy  Joy

# 569

Общи условия

Активация на акаунт