Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 905
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Мхм,  Peace с кактусите извънземните растения, които завладяха планетата. Тогава си помислих, че края е леко безнадежден.

Завладяващо за мен е да е толкова интересно, че да не мога да отлепя очи от екрана. Така и не получих мечтания и сънуван Nook GlowLight и чета на стара Нокиа преди заспиване.
Аз книжна книга непрочетена не оставям. Даже и на вентилатор да чета дочитам до край.
За телефона съм с претенции и много рядко свалям /а ми харесва да чета така/.
Изчетох на телефона Сигма Форс и всичко на Дейвид Морел /без Рамбо/. Увличат ме и не мисля за болките в очите.
Само горепосоченото съм чела така.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 20:29 от Естел Бързоход

# 587
Естел, чела ли си Знахар?

# 588
Не съм.
Това ще е сваленото.
Благодаря ти, cool_witch !   bouquet

# 589
  • София
Естел,звучиш ми тъжна.Ако искаш сподели на лични.Винаги ще те чуя. Hug

# 590
Благодаря ти, Синя Слива!

# 591
  • София
Естел, на Лий Чайлд чела ли си книгите за Джак Ричър?

# 592
Бреййй, до там ли я докарахме, да ни обсъждат навред!!!  Joy Joy Joy Много забавно се оказа!!! Доста се посмях, като завършек на деня!!!

И пак Стайнбек. Голяма ябълка на раздора се оказа този човек. Не стига, че ние се дъвчем от време на време за него и ей на - от клюкарника и те се обадиха. Нищо, че се обаждат неподготвени...  Joy Joy Joy и всички тук бяхме разбрали цитата със "сивото" - 5 т. и "рая" - 4 т.

Аз тези дни отскачам до "Клюкарника", да си взимам дрешки от аватарите. Иначе не знам какви ги вършат там и защо сме им влезли в ума.  Hug Иначе момичетата от аватарната тема вършат страхотна работа. Мен хич ме няма в това.  Hug  

# 593
  • София
Естел, на Лий Чайлд чела ли си книгите за Джак Ричър?
И аз това идвам да питам  hahaha.
Естел, в книгите има екшън, лафове, разтоварващи са!
Хей, момиче, иска ми се да ти кажа "Не се натъжавай", но сигурно ти е писнало да ти го повтарят... Хайде, усмихни се, пък ние ще ти стискаме палци за късмет  Hug.

# 594
  • София
Аааа бясна съм!!!!!!!!!  Twisted Evil
Ходих до Панаира. То аз така и предполагах, че не ми е ден, ама на'! Да ми е за урок.
Имаше страшно много хора, тъй като в зала 1 имаше някакво мароприятие.
Бързах и почти нищо не успях да видя...

От "Изток-Запад" съм много неприятно изненадана  Confused
Мислех да си купя "Ужас", както вече бях споделила, както и на Чайна Миевил "Морелси". Честно казано, очаквах поне 20% намаление. Няма такова нещо - "Ужас" е само с 1 лв. по-евтина  hahaha, а "Морелси" си е на корична цена. Всички други издателства са направили намаление в една или в друга степен. Само те - не! А техните книги са едни от най-скъпите (оправдано или неоправдано не знам).
Няма да купувам повече техни книги  Naughty

Търсих издателство "Хемус Груп", нямаше ги...

Взех си само тази:

И си имам нов лаптоп с Линукс и едвам го вдявам  Crazy

# 595
  • София
Честито и не се ядосвай  Hug! Писах и в другата тема - на щанда на ozone.bg дават талонче за 5 лв. отстъпка при поръчки от сайта (щом няма да ходиш пак, веднага ти го предоставям); в самия сайт пък имат обявени 15 % - и това е някакъв вариант.

# 596
  • София
Mersi, Венка  Hug

Мернах и някаква (нова?) книга на Сюзан Колнинс, авторката на "Игрите на глада". Някой впечатления от нея има ли?

Естелче, прибвай "Песента на Кали"  Hug
Доста е, страховита  Peace

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 21:49 от mijjjka

# 597

Аз тези дни отскачам до "Клюкарника", да си взимам дрешки от аватарите. Иначе не знам какви ги вършат там и защо сме им влезли в ума.  Hug Иначе момичетата от аватарната тема вършат страхотна работа. Мен хич ме няма в това.  Hug  

Още малко ще се радваме на хубавите комбинации  Tired

# 598
  • София
Тя май пак е част от поредица, а не е самостоятелна - само това мернах някъде, но друго не зная.
mijjjka, ти беше купувала за твоето момче новата книга на Джордж Мартин. Прочетохте ли я вече, имаш ли някакви отзиви?

# 599

Още малко ще се радваме на хубавите комбинации  Tired

Разбрах преди малко и аз  Sad

Общи условия

Активация на акаунт