Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 840
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Леле, сега виждам новата визия  Cry
Направо ми се дорева, честно.

Отивам да видя темата ... не съм запозната с промените, но ще се запозная и ще се изкажа.

Направете го и вие момичета  Cry

# 661
И аз отивам да чета темата за новата визия на форума.

Имам чуденка - вкъщи има много книги, които заемат място и мисля да ги разкарам. Предимно криминалета и фантастика са.
Ако пусна книга в Продавалника на цена 3 лв и я пратя с Български пощи ще излезе, че продавам книгата за левче, нали?
Нещо нищо не ми е ясно.

# 662
  • София
Купувачът ще си поеме пощенските  Peace

# 663
  • В Балкана
Ако пусна книга в Продавалника на цена 3 лв и я пратя с Български пощи ще излезе, че продавам книгата за левче, нали?
Нещо нищо не ми е ясно.

Доставката се поема от купувача  Peace Повечето пращат с куриерска фирма, а не с Български пощи, които са по-евтиния вариант.
А ако сте в един град, може и лично предаване.

# 664
  • Пловдив
Лелеееее, тази нова "визия" изобщо не прилича на визия. Направо се обезличава сайта. Не знам кой акъл го е измислил това.  ooooh!
Май все по-рядко ще започнем да севиждаме тук, момичета.  Sad

# 665
Eстел , точно така е както ти е обяснила Рейн , аз също като си купувам си плащам доставката , която е окло 4-4,50 лева , до офис на Спиди или Еконт,  някои предпочитат с Български пощи , но там вече не знам как стоят нещата след като очакваш да ти се платят книгите , така че пусни си ги там да си ги продадеш , ако желаеш

# 666
  • Пловдив
Ужасна е новата визия на сайта  Shocked

Eстел, ако правиш доставката през продавалник има опция ти да си подготвиш пратката до офис на Еконт излиза най-много до 4лв., ако ще пускаш там книгите си, сподели линк с нас, защото може да притежаваш книга, която някоя от нас желае да закупи.

# 667
Имам чуденка - вкъщи има много книги, които заемат място и мисля да ги разкарам. Предимно криминалета и фантастика са.
Нещо нищо не ми е ясно.
Аз от около година съм си пуснала ненужните вещи (дрехи, обувки, книги) в продавалника. И купувам от там, понякога. Сайтът работи с Еконт, има опция за "пощенска пратка" - носиш книгата в офис на Еконт, купувачът си я взима от офис на Еконт. В зависимост от наложен платеж и тегло цената на пратката варира - някъде около 3,50 - 4 лв. За някои неща е изгодно, за други не си струва Simple Smile. Но пък има всякакви хора - аз съм продавала книги по 3 лв и хората плащат 4 за доставката Simple Smile. С БГ пощи може да си включиш пощенските р-ди (около 2лв) в наложения платеж - също е вариант. Или да ти платят по банка.

# 668
Естел , наистина сподели линк ако пуснеш книги за продажба , аз както все купувам няма начин да не си купя някоя  Peace

_dexter_ , вярвай ми като си поръчвах "Оризовата майка " от продавалник и 30 лева да ми струваше пак щях да я купя , без значение от цена на достаката или от цената на книгата и вярвам , наистина че има хора които плащат повече за доставка отколкото за цена на книгата , защото и без друго там са евтини книгите  Peace  Hug

# 669
Но пък има всякакви хора - аз съм продавала книги по 3 лв и хората плащат 4 за доставката Simple Smile.
Да, точно това ми е странното - че доставката излиза повече от самата книга.

Ако се наема да го правя, ще го сложа тук в профила си /отдолу до профил и лс ще седи; ще бъде www/ и ще пиша и в тази тема.

Оф, да знаете каква я свърших току-що.  ooooh! Joy Cry Исках да си сваля лещите /нещо са ми мъгляви/. Свалих едната, другата стои в окото и не мога да я извадя. Сега съм с една леща и очила. След малко отивам пак да се мъча. Колко сълзи това око ...  Confused

# 670

Оф, да знаете каква я свърших току-що.  ooooh! Joy Cry Исках да си сваля лещите /нещо са ми мъгляви/. Свалих едната, другата стои в окото и не мога да я извадя. Сега съм с една леща и очила. След малко отивам пак да се мъча. Колко сълзи това око ...  Confused

Скрит текст:
Разтъркай интензивно окото, все едно ти се спи. Образувал се е вакум. Друг вариян да си капнеш изкуствена сълза, ако имаш. Много е гадно.

# 671
  • В Балкана
.. Но пък има всякакви хора - аз съм продавала книги по 3 лв и хората плащат 4 за доставката Simple Smile

И аз съм от тях.  Peace

Не знаеш, кой какво търси.. и колко е луд.   Simple Smile
Дълго търсех една книга.. Накрая ми излезе в продавалника, на цена от 2 лв. Продавачът не беше от София и си платих доставката - 5 лв. Ама си поръчах от него още една книга. Не, че ми трябваше, ама така или иначе плащах и доставка, поне да е за 2 книги.  Laughing

# 672
Блис, не става с търкане. Нямам изкуствени сълзи.

# 673
Трябва да се разплачеш по някакъв начин. Поне при мен действаше

# 674
  • София
Придърпай я до вътрешния ъгъл на окото т.е. към носа и я извади  Peace

Общи условия

Активация на акаунт