Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 938
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте отскоро открих вашият клуб.Много ми хареса ,но не съм  имала време да чета.
 Искам да попитам тази класация тук за форума ли е или от сайта на някое издателство/демек считано по брой продажби/?

Форумска си е класацията и за това наистина достоверна  Simple Smile.

Иначе точно тук е мястото да кажеш кой автор ти харесва и кой не. Ето например на мен ми беше много полезно мнението ти за Орхан Памук, от който не съм чела нищо, но след споделеното от теб, мисля да не се занимавам с творчеството му неопределено време  Mr. Green.

# 691
Аз ти препоръчвам да си пробваш да го четеш,аз явно просто си имам мои си изисквания към начин на писане. Всеки си приема нещата по свой начин.
 Просто едно време не се пишеха чак такива суперлативи и реклами. Всичко е толкова карамелизирано,че даже и да има чист талант след време започва да се пише като на конвейр и това опошлява всичко.
 Мое си мнение.

# 692
Момичета, тази промоция на Колибри с книгите за 5 лева е много готина, иска ми се да си поръчам няколко. Много моля да споделите, кои от промоционалните книги препоръчвате?

И от мен същото питане. И не само от промоционалните, предложете нещо интересно и аз съм решила да си поръчам  Peace

# 693
  • на североизток от Рая
Киф, аз снощи си поръчах "Исав" и "Да раснеш на топло".

За първата прочетох добри отзиви тук. Втората бях си я набелязала по-отдавна, но не си я поръчах тогава. Резюмето  й ми допадна. За един руски затворник се разказва.

Има доста заглавия, които се споменават тук, но има време до 20-ти, може да направя и друга поръчка. Поне доставка не се плаща, а това ме устройва идеално.

# 694
Как сте?

Изпаднала съм в едно никакво настроение и не ми се чете. Много рядко ми се случва.
Завърших Знахар, много ми хареса.

П.П. В Читанка няма Морал - втората част. И пак - какво да чета при условие че не ми се чете?  Crazy
Аз на такъв тъп въпрос бих отговорила книга.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 16:22 от Естел Бързоход

# 695
Как сте?

Изпаднала съм в едно никакво настроение и не ми се чете. Много рядко ми се случва.
Завърших Знахар, много ми хареса.

П.П. В Читанка няма Морал - втората част. И пак - какво да чета при условие че не ми се чете?  Crazy
Аз на такъв тъп въпрос бих отговорила книга.  Mr. Green
Може би трябва да си починеш малко.  Peace

# 696
В Карфур Варна има промоция - 35% намаление на всички книги, които предлагат. Не знам до кога е, но аз се сдобих с:

"Вярната принцеса" - Филипа Грегъри
"Вечната нощ" -  Гийермо дел Торо и Чък Хоган
"Вихър през ключалката" - Стивън Кинг
"Джойленд" - Стивън Кинг

Голяма радост.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 697
Естел, щом ти е харесала "Знахар" бих ти предложила и "Римлянката" на Алберто Моравия, ако не си я чела. За мен двете книги имат много общо, но може би по-скоро по сантиментални причини -и и двете съм чела от библиотеката на майка ми.

Аз все още чета "Германия, мръсна приказка". Нещо съм разсеяна, не й отдавам нужното внимание. Редя си пъзел.  Simple Smile

# 698
Мерси Нели! Голямо разглеждане падна..

Спрях се  на :

"Дете във времето" и "Почивка в чужбина" - Иън Макюън
"Дневникът на Мая" - Исабел Алиенде
"Кръвта на неродените"- Полина Дашкова

Който ги е чел да казва как са..

Нели, твоите и двете май ще взема  Wink

# 699
  • на североизток от Рая
Киф, и аз загледах "Кръвта на неродените", преди два месеца я гледах отново.
 Нарочно не си я вземам.
 Не си го причинявай и ти.  Hug Hug Hug

# 700
Киф, "Почивка в чужбина" я четох скоро и не ми хареса. Предложила съм я за размяна,но ако искаш ще ти я пратя за прочит.

# 701
  • Ямбол
....
 Искам да попитам тази класация тук за форума ли е или от сайта на някое издателство/демек считано по брой продажби/?

Тази класация е от тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=747967.0 тема.
В нея всеки предлага соите книги и аз ги обобщавам. Все още не е окончателна. След това ще има и гласуване на онези книги, които ще излязат напред.
Можеш и ти да номинираш в темата, след като прочетеш условията, които не са сложни.

# 702
Мерси Нели! Голямо разглеждане падна..

Спрях се  на :

"Дете във времето" и "Почивка в чужбина" - Иън Макюън
"Дневникът на Мая" - Исабел Алиенде
"Кръвта на неродените"- Полина Дашкова

Преди няколко месеца четох "Дневникът на Мая" на Алиенде - хареса ми. Аз съм от хората, които много харесват Алиенде Simple Smile. Не бих казала, че е една от най-силните й книги, но все пак е хубава.

# 703
Май Римлянката съм я чела.

Чели ли сте Изгубената роза на Сердар Юзкан http://chitanka.info/text/23094/2#toc

В Читанка има Къщата на духовете и Паула на Исабел Аленде , Шоколад и Къпиново вино на Джоан Харис, Любов на Е. Шафак, Светът е голям и спасение ..., Хиляда сияйни слънца и Ловецът на хвърчила на Х. Хосейни и много от Стивън Кинг.

Свалих си Изгубената роза на С. Юзкан, Любов на Е. Шафак и ловецът на хвърчила на Х. Хосейни.
1000 сияйни слънца съм я чела.

# 704
Благодаря Нези, ако не си я разменила по- нататък във времето, ще ти пиша да ми я изпратиш за прочит   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт