Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!!! Hug Hug Hug

Аз докато ви изчета стана за добър ден. Grinning
Сиси,Кате,Ани,Боре,Лати,Кат, wavey
Благодаря за снимките на Мурат и видеото.  bouquet
Боре Hug,артиста от ''Бурята''е Уйлям Леви.Аз съм го гледала в 5 сериала,давани у нас. Laughing
Така,че и този го гледам вечер от 19ч. по ДФ.За разтоварване от турските.
Дано и ''Чучулигата'' не спрат.

Приятен ден!  bouquet  bouquet

# 61
  • Пловдив
Здравейте!
Днес сте повече в темата. Хубаво е когато повече сте тук.
На всички ви много  Hug и   love001
Желая ви един прекрасен петък!

# 62
Добър ден  и от мен, мили момичета! Темата отново е невероятна -  зимна приказка, приказка за любовта и красотата. Връщах се няколко пъти по страничките - прекрасни колажи и снимки. Благодарности на всички за тази красота!  Погледна ли в темата, откъсване няма.  Денят ми винаги започва с вас и завършва с "Аси".
Пожелавам ви спокоен петък и хубави почивни дни!  Много, много целувки  Hug Hug Hug

# 63
  • Пловдив

# 64
Данче,  Hug много се радвам на зимните колажи! Peace
В Антакия не видяхме да вали сняг, но ти си се погрижила да има! hahaha  Peace
Ваня(Стан),  Hug честичко те виждаме на балкона! Радваме се, че отвреме навреме слизаш при нас! Heart Eyes
Злате,  Hug

Не е за вярване! newsm78
Скрит текст:
Фамилията реши: победител в категорията "Най-вълнуваща история" е "Мелодията на сърцето". Тя победи с над 60% и доказа, че е вашата любима романтична история.

# 65

Не е за вярване! newsm78
Скрит текст:
Фамилията реши: победител в категорията "Най-вълнуваща история" е "Мелодията на сърцето". Тя победи с над 60% и доказа, че е вашата любима романтична история.
[/quote]

Хахаха  doh

Наистина,не е за вярване,след като водехме с доста!  #Cussing out Мисля,че има някаква измама,
Прочетох мнения и всички бяха за Аси. Аз повече няма да гласувам в тази Диема  Naughty #2gunfire

# 66

Данче  Hug колажите ти са според сезона  Wink Laughing  bouquet

И от мен колаж,който не знам от кого е,но е хубав  Peace

# 67
  • Пловдив
И аз се отказвам да гласувам в Диемата. Това направо е смешно! Как изведнъж излезе на първо място!

# 68
Здравейте момичета и от мен аз май съм позамръзнала и не ми работи сивото вещество защо си сложила Ани толкова много Мурат?но знам ,че ще ми поясните а колко хора са били на премиерата на филма ,е това е ясно много и най вече тези които са поканени разбира се .За Чучулигата жалко но май нас не ни касае много защото аз не го гледам онлайн и си чакам превода,а и снощи чух ,че Север Юг ще го дават от януари по БТВ,а кога ще пуснат 20 минути ?някой знае ли нещо по въпроса .Аз много пъти съм  писала ,че харесвам гладко избръснатите мъже но покрай Мурат започвам да ги заглеждам и брадясалите, но пак не ми е таман , а за Опасна красота който наскоро започна от 20 часа по ДФ и на мене ми направи впечатление атлетичното тяло на  големия батко и обезкосмено при това ,него съм го гледала и в друг сериал но не се сещам дали са го събличали гол до кръста ,но си личи че са го оскубали или да използвам по новата думичка епилирали.

# 69
  • Стара Загора
 Еее бива ли сега такова нещо Thinking?То е очевадно,че нещо го нагласиха тоя вот в Диемата Naughty,толкова мнения и аз прочетох за Аси и хоп изведнъж Мелодията първа Crossing Arms.
Злати З Hug,Лати Hug,Сиси Hug
Данче Hug,мина на зимна вълна с колажите Grinning newsm10.
hahahaНели Hug,навярно в някои сериали ги скубят главните да изглеждат естетически добре Joy Joy Joy.

# 70
  • Пловдив
Обедната  проверка налице  Laughing Laughing Laughing

Браво на вас! Днес повече има за четене и за гледане. Бори наистина е сложила началото с красив колаж, а после Кат, Данчето попълват албума. Ако пропусна някого, да ме прощава - не съм паметлива  ooooh! ooooh!

Взех да се обвинявам, че като не гласувах в Диемата, виж какво станало. Ама аз така и не разбрах как става, попитах, но нямаше отговор. Здраве да е. Щом менят вота, не си заслужава да обръщаме внимание на такива анкети. То май не е само тук.

Аз във фейса отбелязах клипа "Hoscakal". Повечето от вас го гледаха, но нека го сложа и тук, в темата. Мисля, че си заслужава, макар че е много тъжен. Но не мислите ли, че в живота тъжните моменти са повече. Сигурно зависи от това какво му е  написала съдбата на всеки човек.

И от мен един снежен колаж - този път очилата крият очите на Мурат. Дано зад тях няма тъга.

# 71
    Рени Hug клипа "Сбогом" е много добре съчетан с текст и кадри.Браво на създателят му! Peace

А Мурат не го харесвам много с очила newsm53 Предпочитам да гледам топлите му "говорещи"очи.

Време е за

Скрит текст:

# 72
  • Стара Загора
Още един красив колаж с нашето момиче Grinning.

Рени Hug

# 73
Здравейте на всички минали през темата. Hug Heart Eyes

Благодаря за новите зимни колажи!  bouquet  bouquet
И аз се чудя на анкетата по ДФ.
Рени Hugпо тази песен'' Сбогом'' съм гледала  клипове и на други сериали.  bouquet

# 74
Здравейте момичета!След работа първото нещо,което направих е да вляза в темата!Много е приятно,когато се събираме по много.Напоследък не виждам Рина,Меги разреди влизанията си,Дафи  и Дими периодично се появяват,а Кат днес е дошла.Злати сигурно си има други задачи,но и пускам примамка:феновете искат такъв сериал:"Вие или никой!"

Алекс почерпи за именния си ден и отново зачезна.
Лати Hugвероятно "Диема фемили" напразно нарича себе си"Домът на турските сериали"като толкова малко знае за най-гледания турски сериал.
Бори Hugпрекрасна Туба!
Кат Hugрадвам се, че си тук и имаш нов колж!
Сиси Hugпобедителите в някои анкети май се понагласяват!!
Злати 3 Hugти си добър познавач на киното!Браво!
Нели Hugмного ли ти се видя Мурат!Той все е недостатъчен!Липсва на феновете си!И на нас също!
Данче Hugзаредаш ни с много положителни емоций!Колажите ти приличат на красива приказка в бяло!
Ваня Стан Hugти си от нашата кръвна група и не може да бъде по друг начин!С"Аси"лягаме,с "Аси" ставаме!!
Рени Hugколажът е актуален,а зад очилата на Мурат има много топлина и доброта.В последните дни феновете му от цял свят говорят за това:изтъкват човешките му качества!

Общи условия

Активация на акаунт