Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ваня  Hug
Скрит текст:
отново си с хубав аватар  Grinning сменила си Боран ага с Али Мараз  Wink

Момичета, Лека и спокойна нощ!

# 46
Спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 47
  • Разград

# 48
Добро утро!  Hug Приятен петъчен ден! Hug

Скрит текст:

# 49
Добро утро!
Сиси, благодаря за кафето и котенцата  Hug

Момичета, благодаря за снега, който сте ми пратили, но аз на този етап се радвам, че си нямаме сняг  Laughing

Ще започна деня с хубав колаж  Wink от бг фейса на Мурат  Hug а пък защо ми е харесал, досетете се сами  Joy Joy

Скрит текст:
Вижте обаче каква красива мъгла като лавина си имаме в Пловдив - уникална снимка  Hug

# 50
Кате,  Hug добро утро! Радвам се да те видя! Grinning Прави го по-често! Heart Eyes
И от мен баткото в настроение!  hahaha

Скрит текст:
Актьорът Кенан Имирзаоулу спечели приза "Мъж на годината" на списание GQ -Турция в категория "Актьор на годината". Церемонията по връчването на наградата ще се състои на 11 декември в Истанбул.

Познати лица
Скрит текст:
присъствали на премиерата на филма Tamam Mıyız и мн. дрруги!

Murat Yıldırım و Burçin Terzioğlu                                                  Begüm Kütükها Erdil Yaşaroğlu

Burak Özçivit و Ceylan Çapa    

Fahriye Evcen                                                        İlker Aksum

Halit Ergenç                                                              Aslı Enver

# 51
Добро утро!
Да се стоплим с чаша ароматно кафе!
Скрит текст:
Дафи Hug
Сиси Hugопитай и от мойто кафе!
Кате Hugведнага се досетих!и на мен много ми харесва!Надявам се и това да ви впечатли![/size][/i]

# 52
  • Стара Загора
Привеееет,джанъмки Nature Snowman!Как сте Grinning?Виждам,че някои от вас пак липсват-Кат,Ринка,Дими,не съм мяркала скоро Rolling Eyes,сигурно си имат ангажименти,дано са добре.
Аз се борих с един реферат тия дни Laughing,но накрая победих и сега съм свободна малко Grinning.Вкъщи вчера украсихме с моите кукли за Коледа,макар да нямаме сняг Grinning и вече съм на празнична вълна santa2 Close-mas:.
Сиси Hug,мерси за кафенцето в сладката чашка Heart Eyes!
Ани  Hugи на теб мерси за кафето Grinning!
Кате Hug,избрала си колаж с многознаци Wink,да има за всички ни Joy Joy Joy.На тия снимки Мурат мн.ми прилича на Демир след 5 год.,мн.е готин с тая набола брада Two Hearts.
Ваня Hug,честит ти нов аватар и подпис Grinning!
Меги Hug,да си призная  Blush изкуши ме с твоето предложение за капитан Фабре и снощи си го пуснах  1 еп.,хареса ми и ще гледам Grinning.За страст и химия в "Съла" имаше и такива моменти,но ти не стигна дотам Wink Laughing.Има една мн.чувствена сцена-на фона на една красива мелодия се преплитат ръце,пръсти,тела,устни-мн.добре е направено,е не като в латиносериалите,там камерата снима отблизо всичко Grinning.А твоят левент- капитана,съм го гледала и в др.сериал,преди време/само дето не мога да се сетя за името му newsm78/там беше с къса коса и не толкова оформен като тяло,разхубавило се е момчето с  годините Joy Joy Joy.
Рени Hug,казва се Съла,не Сила Grinning и Боран ага предполагам е епилиран,но е мн.готин и има красиво тяло Two Hearts.За турски сериал в доста сцени е гол до кръста де,тук в Съла,не че имам нещо против Embarassed...

Така-казах си каквото исках да споделя,сега да ви пожелая един прекрасен петък,какъвто ще бъде моят!И нещо от бг фейса на Туба Grinning-Ринка newsm51      love001

# 53
Сиси Hugмного хубава фотогалерия!Все наши познайници!И една не до там приятна новина!
Поради нисък рейтинг,Канал Д премества "Чучулигата" от 22 часа.

http://www.tvaktuel.com/haber/16500-calikusu-dizisinde-surpriz-degisiklik.html

# 54
Бори Hugрадвам се да те видяла подранила в петък сутрин.Колажът на Туба е страхотен!Поздравления за Рина.Те с Меги не поставят знакчета върху работите си и понякога не мога да разбера,че са техни!

# 55

Добро утро !  Hug Heart Eyes

Хубави снимки и джифчета на Мурат сте сложили момичета, а и кафенце бол  Peace Laughing

От мен

със слънчевата усмивка на Туба

Hug Hug Hug Hug

# 56
  • Стара Загора
Ани Hug,хубаво гифче с нашичкия си намерила Grinning.Новината за "Чучулигата"не е мн.хубава Tired.За съжаление има нисък рейтинг сериала,а е интересен.Утешаващо е,че преместват само часът Tired.Дано не го спрат като някои др.дизита  нисък рейтинг ooooh!.
А за колажите-всяка си има свой стил и аз ги разпознавам Grinning.
Лати Hug  Heart Eyes
А ето я и Кат се появи на балкона-Кате Hug Heart Eyes

# 57
Добро утро и от мен в петък. Hug Hug Hug
Успешен ден ви желая и приятна събота и неделя.

И от мен още кафенце, да ви е сладко

Скрит текст:

# 58
Привет на всички! wavey  wavey wavey
Приятно утро в темата! Hug  Hug Hug
Кате,  Hug и аз давам едно рамо с баткото! Да го виждаме все така усмихнат!  Peace Grinning
Боре,  Hug Прекрасен колаж! Туба е невероятна!  Two Hearts   bouquet
Кат,  Hug радвам се да те видя! Hug Както винаги-кафето е с мерак! Grinning
Ани,  Hug Лати,  Hug хубав ден! И на всички, които минат днес оттук! Heart Eyes

# 59
Здравей, Боре. Здравейте всички.

Благодаря на Рина за снежната и красива тема  love001  love001  love001

Благодаря на вас момичета за поддържане на домашното огнище, радвам се че ви имам приятелството.

Общи условия

Активация на акаунт