Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • In the light side of the Moon!
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИ4ЕТАА  Hug

ох все по4вам с големи букви...не е наро4но  Peace

4естит ви петък и 4естит ви ден на 4ая.
ние ще трябва да го отпразнуваме, защото в турция се пие много 4ай  Laughing

Скрит текст:
а пък снощи как съм се ядосала с тоя Ердоган.....и ако нещата станат по сериозни, Миглена спира да гледа всякакви трски сериали и каквото и да било  Naughty Crossing Arms

та исках да кажа друго....
има ли желаещи да помагат за Демир?
4увствам , 4е не се справям добре, по простата при4ина, 4е нямам време. Страшно съм уморена, в момента покривам 2 длъжности в службата, прибирам се скапана , ве4ерям и 8:30 съм ве4е заспала..... така ще е докато моя бос не се завърне.
мога да коментирам с вас героите, но не мога да се ангажирам, 4е ще успявам да си изгледам определената серия и да пиша домашно. Хей го на...петък е ве4е , а аз не съм изгледала 2ра 4аст още  ooooh! ooooh! ooooh!
а Демир не е някой от героите, който би могъл да бъде пренебрегнат  ooooh!

искам помощ  Tired Tired Tired

# 601
  • Пловдив
  Да не помислите, че заради петък 13 не съм ви поздравила. Няма такова нещо , то си е хубав ден, ето поздравявам ви. wavey wavey wavey

Наистина, вече коледните подаръци  искат скитане по магазините.

Днес колажът , сложен от Сиси с Туба и Луната , този на Данчето с Асия и корицата на страницата наистина заслужават да бъдат отбелязани. newsm10 newsm10

Сега искам, макар и със закъснение, да кажа нещо за туитите на Туба за Истанбул и обвиненията в предателство. Малко късно им обърнах внимание. Ето превода им на английски

I betray Istanbul or Istanbul on me?
Does not mean I have respect for him but cannot hide some things about him
Homes, buildings crumble and our city is changing and this change is toward ugly not toward beautiful
What a shame !!! gardens within blocks with 4 floors are deserted and untidy
When we learn to behave as true owners
When my children's children will grow in the same conditions
When we're owners of our culture,I betray Istanbul or Istanbul on me?
Does not mean I have respect for him but cannot hide some things about him
Homes, buildings crumble and our city is changing and this change is toward ugly not toward beautiful
What a shame !!! gardens within blocks with 4 floors are deserted and untidy
When we learn to behave as true owners
When my children's children will grow in the same conditions
When we're owners of our culture,leaving aside our egos????

Достоен отговор от Туба, защото директно смята, че не тя е предала Истанбул, към който се отнася с уважение,  а той нея. Защото промените в него не са добри. Иска за децата градини и в последното изречение пита кога ще бъдат собствениците на своята култура, оставяйки настрана егото си.

Меги, дано нещо не съм изкривила в превода, вярвам че ти ще го поправиш. Има и още, разбира се.

За мен това е смела постъпка на Туба и се възхищавам от това.

Сега малко на развлекателна тема.

Скрит текст:
 Бори, като взех, че споделих и аз на Данчето за Съла, стана така, че тя не само ме догони, ами и изпревари в гледането.  Но пък така ще я видите по- скоро във форма тук. Според клюките, Джансу и Мехмет са били в постоянна вражда между снимките, но това не им попречило да направят такива силни образи. Мисля, че тяхната любов е достоен конкурент на любовта между Аси и Демир. При това те минават през толкова трудни и даже смъртоносни препятствия,  докато се превърнат в легенда за любовта.

Сега ми е време за гледане, но ще ви сложа колаж от серията, която обсъждаме все още.

Да ви е приятен  денят отсега нататък!  bouquet

П.П. Меги , видях, че си споделила своите трудности. Аз викам, твоят бос да си намери друга работа, а ти да поемеш само неговата длъжност.  Wink Wink Wink

Мисля, че всички почнаха да споделят мисли не само за конкретен герой, а и за другите. Така че, не е необходимо да се възлага на някой да те замества, защото няма да може и да го постигне със същия успех. Просто  никой не трябва да мисли, че това е работа само на един и всеки да си споделя. А кога пък Демир е бил пренебрегнат? Никога ... Особено Катето няма да го позволи!
   Това е моето мнение. Другите ще си кажат.

# 602
Рени  Hug

да така е превода....контеста е правилен.Туба е разо4арована на къде върви Истанбул, сградите се разпадат, градини / предполагам говори за детски градини, а не зелен4укови  Joy Joy Joy /  на 4 етажа са пусти и грозни , кога децата, на нейните деца, ще израстнат в такива условия , какъв срам...кога ще се нау4им да се държим като собственници. Аз ли предавам Истанбул или той мен ? това не озна4ава, 4е нямам респецт, но някой неща не мога да ги крия"
...горе долу това е... в общи линии...

да много пъти съм казвала , ЕВАЛА НА ТУБА. винаги на място с коментарите си, винаги то4на в тях, без нищо излишно, казва то4но това , което мисли и не я е страх да си изложи мнението публи4но!!!!!

ние ще си из4акаме Дан4ето търпеливо да си изгледа Съла  Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug

# 603
  • Разград

# 604
  • Стара Загора
Първо за Туба и аз да кажа-браво на нея,че не се страхува да изкаже мнение и да защити позицията си.Това ме кара да и се възхищавам още повече ден след ден.Между другото гледах филма,който тя гледа скоро и беше качила в туитър/тя не филма,а заглавието само/-"Гравитация "със Сандра Бълок и Джорд Клууни.Хареса ми Grinning.

Меги Hug,аз също мисля,че няма нужда някой да  те замества за Демир Grinning.Когато свариш гледай и както можеш така си слагай домашното,ако не успееш някой път,нищо Grinning.А и скоро нашичкия  ще се нуждае от адвокатката си Laughing Wink.
Рени Hug,радвам се,че ви харесва"Съла".
Скрит текст:
И аз бях мн.изненадана като разбрах за непрестанните разправии между МАА и Джансу Дере,но на сцената няма и грам от това напрежение.Там са си Боран и Съла и тяхната любов,която премина наистина страшно мн.изпитания и заедно успяха да променят донякъде живота на хората по тия места.А финалът на сериала е щастлив и силен,завършен.Може би засега само на Аси и на Съла  харесах финалите Grinning

# 605
Здравейте и от мен!!! Hug Hug Hug
Привет на всички, появили се до този момент и на всички, които ще минат по-късно! Grinning
Радвам се, че Данчето  Hug се появи и най-вече, че отсъствието й е по приятен повод! Но пък идва със съвсем актуален колаж-вече се усеща настроението на приближаващите празници! Peace
По този повод - отдавна не се е появявала Дафи.  Tired Къде си Дафи?
И Аси Бг е с нова премяна- Честито! Peace
Ани, Hug Боре,  Hug Злате 3, Hug Рени, Hug Здравка,  Hug Ваня, Hug
Меги,  Hug не се притеснявай за Демир! Обсъжданeто на новия епизод ще съвпадне с Коледните празници, а току-виж сме излезли и ние във ваканция заедно с учениците (ако прецени Мерджан(Рина!) и ще дойде време шефа ти да се върне! hahaha
Поздравления за Туба и активната й гражданска позиция! Peace
Туитите на Туба! Не че превода се различава много от този на Меги! Peace
Скрит текст:
Кога ще бъдем собственици на своята култура, оставяйки настрана егото си?
Кога децата на децата ми ще растат в същите условия?
Кога се научим да се държим като истински собственици?
Какъв срам! Градинки между четириетажни блокове са пусти и зарязани?
Къщи, сградите се рушат и града ни се променя и тази промяна е към грозното, не към красивото. Това не значи, че нямам уважение към него, но не мога да скрия някои неща за него.
Аз ли предавам Истанбул или Истанбул мене?

# 606
Нов туит на Туба                                                        Мурат с фен       

и Онур
Скрит текст:
Уйлям Шекспир

Меги, на кого да вярваме?

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 19:10 от sisi56

# 607
Нов туит на Туба                                                           

и Онур
Скрит текст:
Уйлям Шекспир

Joy Joy Joy Joy този ми хареса....
туита на Туба де...

някой си Мохамад пита Туба "виждам много акаунти и на всеки пише "official' откъде да съм сигурен за този"

Туба отговаря - "Никога не съм казала, "този е официалния ми" . Това може би е разликата. Благодаря за въпроса"
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
  • Разград

# 609
Сиси HugМурат е в Адана.Снимката е в сладкарница Мадо.
Скрит текст:
Злати HugБори HugДанче HugЗдравче HugВаня HugРени HugМеги Hug[/size][/i]

# 610
  • Разград

# 611
   Добър вечер Асиманки  Heart Eyes Hug Hug

Гадно било да ти влезе вирус в техниката,въпреки "много сигурната" ми защита,но аз сама се справих с него  #2gunfireТрябваше ми цял ден да проверявам къде се е загнездил и да го умъртвя hahaha
  Не се съмнявам във вас,че сте на линия и дебните за новини   bouquet

Сиси  Hug Често ще виждаме снимки на Мурат от Адана,защото баща му имал здравословен проблем,пък и нали пише книга.

Браво на Туба,умее да защити позициите си! Иска да предпази децата си,но това може и да ни
лиши от възможноста да я гледаме на екран,колкото на нас ни се иска.

Отлитам при другото сериалче  Laughing Хубава вечер  Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 21:18 от Lati-g

# 612
Ани,  Hug веднага  разкри Мурат!   Heart Eyes
Лати,  Hug няма да му се дадеш на вируса-не може да ти избяга! Mr. Green
И аз следя сериала и "прескачам" за информация! Peace
Един филм за едно познато и обичано от всички чудно място -  Хатай! Grinning

# 613
Спокойна нощ! smile3524

Скрит текст:

# 614
Сиси Hugблагодаря за разходката.Мурат го разкриват папараците,а аз черпя от тях информация.Ще го заболят зъбите от сладките неща,гледам в ръката си държи някакво лакомство.
Ваня Hugбраво на тебе,и ботушките на Аслихан си хванала!
Лати Hugи аз следя и другия филм!

Общи условия

Активация на акаунт