Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Разград

Ваня Hugбраво на тебе,и ботушките на Аслихан си хванала!

Нищо не съм хванала аз, тя сама си ги пуска.

# 617
Здравейте моите приятели  Hug Hug Hug Липсва ми към всички вас  newsm51 newsm51 newsm51

добро утро  Hug  bouquet

# 618
Добро утро!Бързам докато не сте станали да подготвя закуската и кафето!
Скрит текст:
Скрит текст:
Ваня Hug
Ариж Hugприятно ми е ,че те виждам!
[/size][/i]

# 619
Добро утро! Hug Hug Hug
Ани,  Hug много си ранобудна! Heart Eyes
Но каква богата закуска си ни предложила! Благодаря! Grinning Grinning Grinning
Arij, радвам се да те видя! Heart Eyes
Ваня,  Hug
Хубав ден на всички!!! Hug
На 14 декември празнуват Снежанките!
Всички с имената Снежа, Снежка, Снежи, Снежанка, Снежана. Да са живи и здрави!
Нашето момиче е навсякъде!

Скрит текст:

# 620
Добро утро! Hug

Ани Hug,рано ни сервирала кафе и закуска!  bouquet
Сиси Hug,нека е навсякъде Туба,че да не я забравят! Heart Eyes
Ариж Hug,Ваня Hug,
Благодаря и за поясненията за туита на Туба и за снимката на Мурат.
Честито на именниците!  bouquet
Днес е ден и на ветеринаря!Честито!  bouquet

Приятна събота! Heart Eyes

# 621
Zlatina3  Hug sisi56  Hug akostova   Hug

# 622
  • Пловдив
Дефне 50 епизод

Татко ме извика в кабинета си. Днес е делото ми за развод. И той е притеснен не по малко от мен. Но се опита да ми вдъхне кураж. Поговорих ме си и той успя да ме накара да се усмихна. Вярно, това е едно изпитание за мен, но вярвам, че ще успея с помощта на семейството си да да продолея и това изпитание.

Вече сме пред съда. Искам сама да се справя с това изпитание за мен. Трудно е да убедиш мама, но не искам никой от близките ми да присъства на това дело. Само реших да се омъжа и сама ще трябва да се разведа. Та нали мама все ме упрекваше, че все оща се държа за полата и. Е сега ще трябва да се справя сама.

Всичко приключи много бързо. Отказах се и нищо не искам от Керим. Мислех, че ще ми стане леко след като всичко приключи, но....
Керим остана изненадан от моя отказ. Казах му, че целта ми беше да го нараня, а материалната страна. Набързо се сбогувах с него и побързах да си тръгна. Беше ми много тежко и тягостно. Добре, че сестра ми дойде. Трудно щях да се справя сама.

Всички ме очакваха в ресторанта. Мама беше много притеснена тихо си поплакваше. Даже и разговора за бебето не можа да я успокои.

# 623
  • Пловдив

# 624
  • Разград

# 625
Здравейте в съботния работен ден! wavey
Данче,  Hug Дефне взе важно решение за живота си, като за това получи силната подкрепа на семейството си! Тя си мислеше, че като се разведе с Керим и го нарани -ще получи някакво удовлетворение, но не!  Naughty И признанието на Керим пред Демир и неспокойството, с което Дефне бързо напусна съда говорят, че и двамата не са уверени напълно за взетото решение! Naughty И Керим и Дефне не използваха всички възможности да изгладят недоразуменията помежду си.  Naughty Сега вече ще видим вече една нова Дефне! Една уверена в себе си млада жена, която си е поставила цели в живота и се стреми да ги реализира! Peace
Злате,  Hug Ани,  Hug Ариж,  Hug Ваня,  Hug
Приятен следобед! Party

# 626
Здравейте и от мен!

Колкото повече наближават празниците, толкова по-малко време ми остава  Joy

Меги, не пиши домашни за Демир като нямаш време  Peace и само коментарите ти са достатъчни  Hug И аз не пиша за Мелек, а само коментирам  hahaha Няма да го пропуснем Демир, особено аз  Joy Joy

Данче, Дефне пък ако не беше се развела, нямаше да може да се опознае - След развода си намери работа, осъзна, че и тя е важна, че трябва да свикне сама да се справя с живота  Hug

От бг фейса на Аси си взех една Дефне  Hug

# 627
  • Пловдив

Кате  Hug Сиси  Hug

# 628
Пак се връщам, че да си пусна един Мурат  Joy Joy То покрай Аси, Мелек, Керим, много го коментирахме, но при него е ясно, че не може да огрее навсякъде, не може на всички да помага - понякога човек сам трябва да се опари, за да се научи  Hug

# 629
Здравейте момичета!  Hug
Половината уикенд си отиде  Joy Joy , но поне съботната вечер и неделния ден е хубаво да да спокойни!  Peace Peace
Много се радвам за 10000 фена на БГ фейса на Туба.
Благодаря на момичета, който са го харесали!  newsm51 newsm51

Туба в Лондон, Мурат в Адана. Запразнили са предновогодишно!  Joy Joy

Меги, що се ядосваш на Ердоан!  Laughing Laughing Той друго умно надали ще измисли след като върна забрадките и зачулванията. А и добре борави с водните струи както видяхме лятото.   ooooh! ooooh!
Туба иска Истанбул да не е само лъскавите булеварди и МОЛ-ове. Иска си кварталните градини и кътчета за отдих, красивите сгради... И аз искам същото за у нас.  Peace
Данче,  Hug Дефне нарани Керим, но и тя беше много наранена. Времето ще излекува и техните рани.

Поздрав за нашето всеотдайна ветеринарка  Peace

И накрая Мерджан пита каква / с каква продължителност?/ коледно-новогодишна ваканция искате,   Laughing Laughing че да не надминем народните избраници...   Joy Joy Joy

Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт