Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 557
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Рина  Hug чудесно си се сетила да почиваме по празниците  Hug

Точно сме на епизод 50 - да си останем на него до догодина  Joy Joy Ще разпуснем с храна и напитки  Joy Joy Пак ще си коментираме любимите и не дотам любимите герои, но нови епизоди да не гледаме  Hug Hug

Един празничен колаж  Hug

# 631
Здравейте! Hug

И аз да мина през темата.Днес си гледах Хасрет,ресторанта-омара,щрак и голлл... Joy hahaha
Насладих се на Туба. Heart EyesСега следя и ''Голямата лъжа'',защото наближава и Мурат да се
влючи. Heart Eyes
Данче Hug,за Дефне и красивите колажи.  bouquetДефне и Керим взаимно се нараниха.
Ваня Hug,за клипа.  bouquet
Сиси Hug,Кате Hug,за споделеното.  bouquet  bouquet
Докато пишех поста и Рина Hug е минала.И ваканция е дала. Joy Joy

Приятна вечер!  bouquet

# 632
Сиси HugЗлати3 HugАриж HugДанче HugКате HugРина HugВаня Hug
Чагла с приятелки на обедно парти!

# 633
  • Разград

# 634
  • Разград

# 635
# 636
  • Разград

# 637
Добро утро!
Ваня Hugмного празнично настроение носи този клип!Денят ми започва с настроение!
Сиси Hugгасила си снощи лампите!
Да пийнем заедно едно горещо кафе!
Скрит текст:
И много нежност......
[/size][/i]

# 638
Добро утро!  Hug

Приятна неделя!

Нели, честит празник!  newsm59 newsm59

Ани,  Hug

# 639
Рина Hugблагодаря ти,че ни подсещаш!
Нели Hugчестит празник!Много щастие и хубави мигове ти жел
ая!

# 640
Добро утро! Hug

Ани Hug,Рина Hug

Нели Hug,честит празник!!! newsm51

Приятна неделя! Hug

# 641
Добро утро в неделя! Hug Hug Hug
Ани,  Hug Рина,  Hug Злате,  Hug
Нели,  Hug Честит рожден ден! newsm59
Желая ти много здраве и щастливи мигове с любимите хора! Heart Eyes

Приятен неделен ден на всички!!! Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

# 642
Здравейте момичета!Дочаках моя най щастлив ден ,моя ден рожден.Не спах от вълнение представяте ли си ?наистина се вълнувам като малко дете ,може би защото този празник за мен е единствен,аз нямам имен ден,а най вероятно съм си малко лудичка галиба ...А сега да ви почерпя за този мой единствен празник макар да се годинките увеличиха с още една годинка ама колелото се върти и като калейдоскоп сега годинките ми се въртят пред очите,кога аз пораснах та и дечица си народих и още колко неща сътворих ...[че даже се заплених по такива романтични сериали ,и по едни невероятни ,топли  говорещи очи . а тортата ми ще е шоколадова наречена "Божествена"и тя наистина е такава ,вече приготвих и солената за довечера и сега рожденичката ще се приготвя за празнуване със своите приятелки реално но със вас мили мои започнах най напред .Да ви е сладко дами, с много любов ви пожелавам приятен ден за мен той е специален и макар с заглъхнало все още ухо след малко излитам към празничната трапеза .Благодаря ви за това ,че ви има в моя живот,за милите думи и най вече за това ,че не ме забравихте в този най специален за мен ден.

# 643

Здравейте! Hug Hug Heart Eyes

Днес сме имали рожденничка! Нели  love001

Виждам,че ще има предпразнична почивка за сериите  Peace,но не мога да не отразя домашните
  на Данчето и Рени   bouquet и красивите ви колажи   bouquet

Поздравления за 10000 харесвания на станицата на Туба,благодарение на Рина  smile3525

На всички желая хубава неделя Hug

# 644
  • Пловдив
Здравейте!
Нели, желая ти много здраве и щастливи мигове с твоите близки! Честит Рожден Ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт