Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 201

• 42 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Нели Hugвкусна почерпка си ни предложила,която ще опитам!А на теб хубав празник!
Сиси HugЛати HugРина HugДанче HugЗлати Hug

# 646
Туба на Истанбулската седмица на модата

# 647
  • Пловдив
  Приятен неделен ден на всички!

Нелка, честит рожден ден! Много най- добри неща са ти пожелали момичетата, към които и аз се присъединявам.
   От мен лично - пожелавам ти усмивката на лицето ти никога да не помръкне, емоционалността ти да не секне, сърдечността ти да не изчезне!
   Весел празник!

Букет за тебе, колата за златото ти!
Скрит текст:

# 648
  • Пловдив
Спомени от лятото в навечерието на Новата година

# 649
Здравейте в неделя следобед! Hug  Hug  Hug
Нели,  Hug мерси за почерпката! Днес със сигурност ще има много вкусотии! Grinning
Лати,  Hug  Рина,  Hug  Данче,  Hug  Злати,   Hug Ани,  Hug
Рени,  Hug така няма да усещаме студа! hahaha Joy Joy Joy
И от мен - Аслихан със съпруга си!  Peace
Ами да се снимат Туба и Онур в Лондон - и тях ще ги покажем! hahaha

# 650
Рени Hug
Сиси Hug

# 651
  • In the light side of the Moon!
здравейте и от мен  Hug

мен сняг ме затрупа, затова за4езнах  Joy Joy

Нелка  Hug 4естит рожден ден мила, бъди здрава  Hug

Ани, тая снимка на Туба нова ли е??

4ок се зарадвах, 4е Мерджан ни е дал Коледна ваканция. имаме нужда от по4ивка   Wink от лятото не сме по4ивали  Joy Joy Joy

хубав ден на вси4ки  Hug

# 652
  • Пловдив
    Феномени

# 653
Реплики 50 епизод

Намък: Понякога ужасът, който преживяваме, може да ни попречи да видим истината.
Демир: Никога не се отделяй от мен, без да ми кажеш, Аси. Не знаеш колко се страхувам да не те загубя.
Демир: Нямаш право да ме лишаваш от себе си.
Демир: Сякаш в мен има една сила, и тя те обича повече от мен.
Демир: Все едно сме двама души, двама, които непрекъснато воюват. Страхувам се, че единият от тях ще те отнеме. Много ме е страх.
Демир: Обичам те толкова много, че се страхувам да не ти навредя.
Демир: Не мога да те деля с никого. Не поглеждай в очите на друг, не пожелавай друг. Не плачи за друг. Само за двама ни – аз за теб и ти за мен. Само това искам.
Демир: Струва ми се, че ако не те държа здраво, ще отлетиш.
Аси: Погали косата ми отново, прегърни ме. Липсваше ми толкова много.
Аси: Как мислиш, че бих могла да живея без теб?
Аси: Вярваш ли, че сърцето ми ще продължи да бие?
Аси: Дори да сме далеч един от друг, дори да сме разделени, аз винаги ще съм до теб. Знам, че и ти ще си до мен. Разстоянията не могат да ни разделят, Демир.
Аси: Ние вече сме едно цяло, не виждаш ли, че душите ни се преплетоха? Погледни ме в очите, там ще видиш себе си.
Демир: Спомените ми станаха на пепел.
Аси: По някакъв начин миналото ти идва и ти причинява болка.
Демир:  Понякога съжалявам, че съм се ровил в него, защото щом тръгна след него,  сякаш то бяга от мен.
Аси: Ако не беше дошъл да търсиш миналото си, никога нямаше да се срещнем с теб.
Демир:  Така е, но сякаш вече ме моли  да го оставя на спокойствие.
Ихсан: Лесно е да се разделиш на думи, важното идва после, Дефне.
Ихсан: Виж, ако иска човек може да направи всичко.
Ихсан: И ти си уникална на тази земя. Имаш своите си качества и изисканост, която ние не притежаваме.
Ихсан: Талантът не се добива, Дефне, човек го има по рождение. Талантът е дар от Бога, но трябва да знаеш, че го имаш.
Намък: Най-прекият път е най-добрият.

# 654
И днес имаме нови колажи! Peace
Данче,  Hug Рени,  Hug  Поздравления!   bouquet  bouquet
Ани,  Hug Меги,  Hug

# 655
misis Neli Heart Eyes Hug  bouquet, скъпа ми приятелко, Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet
Ти си ми от най- скъпите хора и затова ти пожелавам от всичко най- хубаво на този свят- здравето, любовта, щастието, приятелството, да получаваш винаги и по много! Обичам те!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ПП. Тортата наистина беше "Божествена" Laughing Laughing Laughing

# 656
Ето ме и мен пристигнах си от едното парти и сега след малко работа сме отново на масата този път с ужко ,че нали сме си самички сиротни децата ще си дойдат чак за Коледа ,но нищо и тя вече чука на вратата.Ех Меги колко жадувам всеки мой рожден ден да има пухкав сняг но за жалост това природно чудо не е благосклонно към мен и моите желания но нейсе сега да приготвя празничната вечеря за моя другар в сивотата на ежедневието ни но днес е изключение имам си ден рожден  

# 657
  • Разград

# 658
Здравейте момичета!  Hug

С полъх на приближаващ празник

колко жадувам всеки мой рожден ден да има пухкав сняг но за жалост това природно чудо не е благосклонно към мен и моите желания

Нели,  Hug

Скрит текст:
снегът май ще е за нова година. В комплект със студ ако познаят метеоролозите.

http://petel.bg/Ruski-meteorolozi--Do-minus-17-gradusa-se-ochakv … on_ref_map=%5B%5D

# 659
Така е Рина но аз след болницата направо в отпуск излязох та ако има сняг и студ ще си правим снежен човек ,ще се пързаляме и всичко каквото си пожелаем с на баба златото нали и той като ученик е във ваканция а сега ще се насладя на "Хубава жена"

Общи условия

Активация на акаунт