Дядо Коледа е подранил и с ДЕКЕМВРИйче вече той ни е дарил!

• 26 273
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Firenelly   каква малка розова бонбонка е, да ти е жива и здрава, направо като я видях и аз вече нямам търпение да си гушна и аз мойта принцеса.

# 376
Firenelly  пу,пу ,голяма  е сладкишка  Laughing

После как да имам търпение за моето  newsm78  че като гледам вашите слънчица,губя всякакво търпение за моето  Laughing

# 377
Честито на мама Деси!!!   ura

Firenelly,нямам думи  Hug толкова е сладка и малка.А като ги видиш двамата с баткото ти става едно мило,мило  Two Hearts

# 378
Firenelly , уникална сладурана си имаш .. пу пу пу  Hug Да ти е жива и здрава и  и тя и баткото да те слушкат много ..
От кога чакам снимки на бебоците .. направо ми е много хубаво и изобщо нямам търпение да си видя моето бебче ..
Честито на всички нови мами

Относно гъбите , аз до вчера слагах ваг.глобули Полижинакс , защото миналата седмица от секрета ми излезе , че имам някакви гъбки .Дано да сме успели да ги изтребиме , че ми е много на премисъл .. В сряда или четвъртък трябва да ходя до АГ-то , да видим какво ще каже ..
Вчера накарах ММ да ми епилира краката , беше ми много забавно , защото той за първи път виждаше такова нещо и го беше много страх да не ме накани .. Вокам му , спокойно , не боли изобщо и той реши да пробва на ръката му .. като го заболя ококори едни ми ти очи ..  Joy и категорично отказа да се подлага на подобно мъчение .. Иначе като за начинаещ се справи учудващо добре  Simple Smile
Това е от мен за сега .. отивам на кафе с една приятелка  thumbsup

# 379
Стани, на мен също за пръв път ми правиха микробиология.  Shocked И на мен много странно ми се вижда и то баш накрая.. ама живи и здрави да сме..  Crossing Arms

Още веднъж честито на Деси от мен!  Hug

Момичета,имам три питанки:
1-как прикачате към поста си снимка или видео? /много не съм в час с тези неща/
2-живот и здраве като родя,как мога да "споделя" радостта си с Вас,чрез кого?
3-чудя се в какво да си сложа стерилизираната помпа за гърди и другите неща,че всичко ми се струва недостатъчно стерилно,а стягам багажа?

1, качваш снимката в някой сайт за хост и от там копираш линка, който завършва на .jpg След това слагаш линка ето така [img]http://линк[/ img] за снимка, а за видео така линк Дано да съм била полезна.
2, Като родиш мисля, че мери-бери е вестителка, но не съм сигурна виж на първа страница дали пише кой е. Взимаш номера му и пращаш смс, после вестителката пише тук новината.
3. В каквото и да сложиш помпата няма да остане стерилна. Друг е въпроса, че ползвайки я в болницата дори да е стерилна, то ще е стерилна за едно ползване после къде ще я стерилизираш?

Нели, страхотна е Ивето! Баткото също! Личи си, че е много щастлив! Живи и здрави!

# 380
Fireneli, ама на тоя батко очичките му светят от щастие  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 381
честито на новите бебета и майки  Grinning охх на 7мото небе съм момичета спасих се от секцио и аз  нямам херпес отрицателни резултати остава утре доктора да види кви са гъбичките да ме лекува и ще чакаме терминът  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 preggo smile3504 а за бебето вече трябва да купувам отделно скринче, че място нямам за дрешките Rolling Eyes

# 382
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честито на мама Деси! Да и е жив и здрав малкия Мирослав и голяяям да порасне!     bouquet newsm59

Firenelly, много мило ми стана от разказа ти  Heart Eyes  Дано и ние сме така, че аз много се притеснявам как ще реагира нашия батко  Praynig
Междудругото мен брат ми мен ме е нахранил с шоколад като бебе Laughing  

Момичета, аз сега си чета редовно темичката и като прочета, че някоя мама се е обебила и веднага я слагам на 1-ва страничка, НО докато съм в болницата например няма да имам възможност да ви чета така подробно и ви моля пак да ми изпращате на ЛС вашия ник, датата, на която се е родило бебчето, името и кг/см.

Вестителки ако искат да се покажат кои са - веднага ги слагам на 1-ва  Peace

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 16:04 от TDI

# 383
честито на новите бебета и майки  Grinning охх на 7мото небе съм момичета спасих се от секцио и аз  нямам херпес отрицателни резултати остава утре доктора да види кви са гъбичките да ме лекува и ще чакаме терминът  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 preggo smile3504 а за бебето вече трябва да купувам отделно скринче, че място нямам за дрешките Rolling Eyes
супер,поне от секцио си се оттървала,направо да си ти кажа едно голямо ЧЕСТИТО

# 384
Firenelly какви хубави дечица имаш,да са ти живи и здрави и само радости да носят! охх искам и аз такова момиченце  Praynig Praynig

# 385
# 386
А след като приложат някакво лечение на гадните гъби  smile3515 после пускат ли нова МБ,за да се разбере дали сме се излекували или не,защото четох,че тези били много упорити?

# 387
Да наистина са много упорити. На мен ми смениха 3 пъти глобулите и всеки път ми пускаха микробиология

# 388
Да наистина са много упорити. На мен ми смениха 3 пъти глобулите и всеки път ми пускаха микробиология
Е,сега вече наистина се притесних  Cry Confused #Cussing out

# 389
 Не се притеснявай. Аз имах мал-шанса. Но често се повлияват от първото лечение.

Общи условия

Активация на акаунт