Много е на място това ку-ку
През деня сме що годе читави, вечер я оставям да спи и тя спи много успешно 2 часа, след това се започва мрънкане, което ескалира в пищене, ако не легне на спалнята, рита къчове до сутринта и аз росна, росна с набити ребра посрещам новия ден!!!

Измъчихте се.. 

Като станат готови снимките ще кача 1,2 във ФБ!

на вас случвало ли ви се е такова чудо? нормално ли е или да звъня на педито? Няма температура, няма нищо, дори не е много крива, по-скоро е превъзбудена и все иска нещо да дъвче... ако й звънна, ще ми се смее... пишете вие наблюдавали ли сте таквоз чудо!
!!
. Нали хич не го обичам това червено вино , та едва половината чаша пийнах , ама щом се отнася до здравето - съм съгласна !! Особено че недей си Боже , разболея ли се и аз , Габи е следващата със сигурност ..........За това гледам да се предпазя по всевъзможни начини !!
, сега ще ставам да забъркам един кекс . Габи спи сега , нещо днеска тотално си обърка режима , ама какво да я правя ... Та докато спи , ще използвам да свърша цялата работа . После ще се пооправя малко и ще идем до центъра с ММ , сега хубаво си е тука поне , та да идем с колата . Имам малко работа да върша , и тъкмо Габи да подиша малко чист въздух !!
!! Радвам се че се пооправи , защото хич не исках да я водя в болницата , не за друго , ами с тия вируси
. Та общо взето това е
!!
, така като слушам и Мама Аля - добре са ни подредили нашите хулиганчета
!!

! Не, не съм избягала и не пиша от някоя топла страна, ама що реших да почна с това "Алоха" не мога да ви кажа
. Ехххххх, размечтах се!
. Какво е това чудо?! На нас дуфалака ни действа.
.
. За устната - на нас не ни се е случвало. Наистина странна работа.
! Честити 10 месеца на Ния! Да е весела, засмяна, здрава и много щастлива! Гушииии от нас! 
на вас случвало ли ви се е такова чудо? нормално ли е или да звъня на педито? Няма температура, няма нищо, дори не е много крива, по-скоро е превъзбудена и все иска нещо да дъвче... ако й звънна, ще ми се смее... пишете вие наблюдавали ли сте таквоз чудо!
Или при патките отивам, или никъде... Но пък Вили, можеш един от тия яките батковци с едно листо да ми го пратиш да ми вее тука на дивана... Или пък да изчисти - хем ще има как да го обясня на ММ

Ние сме с 4 горни зъба,но такова чудо не сме имали.

..Кви са тия плажове и кристални води и разните му там 'екстри'.. Ние една палатка да разпънем нейде, пак ни е от полза... 
За Асдата, аз съм доволна от нещата им, правят много хубави разпродажби, по принцип е един от най-изгодните им магазини. Не знам защо не са ти приели картата, може би не е била виза. Съветвам те да се регистрираш в PayPal, защото повечето он-лайн магазини приемат плащане през него и е много по-лесно.

!!
.
. Не знам до колкото сте запознати с тях , но в тях се слага една ватичка , която реално попива , аз я вадя и слагам памперс там , демек хем детето не е директно на памперс да за запарва , хем пък от долу имам памперс който все пак попива повече от ватичката , по скоро държи повече от нея . Това го слагам през нощта , защото ако е само на ватичка , ще пропусне и ме е страх , защото ще е мокра , тя постоянно се отвива и да не стане беля . И мисля да взема още , и да правя така , да мушкам памперс вътре , друго решение няма , или през деня ватичка .
. Точно това ме навежда на мисълта че памперсите правят всичко !! Сутрин като се събуди и махна пелената , почти е изчезнало всичко и през деня с памперса айдеее пак
. И аз съм била така , по мое време май баш са излезнали памперсите , абе не знам , ама майка ми казва че съм била по същия начин от тях , и тя си е ползвала тензух ли там , каквото са ползвали тогава !!
!!

още не сме стигнали до там...яде си безсолни бебешки манджички.