Над елхата блещукат звездички - на ФЕВРУАРЧЕТО красивите очички !

• 28 689
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
demmy26 е по налудничавия поглед и двете ще се познаем  Joy и аз Joy така разкарвам Пламена в студа,ако много духа с найлона на количката.
Малиш,не помня дали даваш сокчета,но при нас сините сливи на Хип помагат.

# 91
  • София
 Ку-ку Simple Smile Много е на място това ку-ку Laughing
 Аз пък реших да не напускам аз, а да оставя Ния в гората при маймуните, които очевидно са и родители, защото тя се държи като хваната от там Simple Smile През деня сме що годе читави, вечер я оставям да спи и тя спи много успешно 2 часа, след това се започва мрънкане, което ескалира в пищене, ако не легне на спалнята, рита къчове до сутринта и аз росна, росна с набити ребра посрещам новия ден!!!
 Бъни, с гърнето явно наште гълъбици са на едно ниво, същата картинката сме, само дето аз като я сложа да седне за разкош има и рев Crazy
 Деми, с този режим и тия " прелестни" ангелчета край нас, незнам как още и леките наркотици не са влезли в оперативната програма, ти за червено вино питаш Simple Smile
 Малиш, топло пюренце от варена тиква, топло сокче от синя слива newsm78 Измъчихте се.. Sad

И така в игри и закачки мойто дуде станана 10 месеца, тук мога само, като баба ми да кажа " ееех, как лети времето" Grinning

Само последно да кажа, че и щракнах няколко снимки, за да поръчам от календарите, забравих коя мама беше дала линк, но мнооого благодаря за което Simple Smile Като станат готови снимките ще кача 1,2 във ФБ!
 Много хаотично пиша, ама ми се спи и не съм с акъла си, що ли така.... Simple Smile

# 92
Здравейте,
Ние продължаваме в същия дух! Чай на хип, пюре от тиква, сини сливи, круши, овесени ядки, дуфалак, линекс бейби са все неща дето предлагам! В момент сме когато отказваме ядене. Имам каша на хип 5 зърна с пробиотик и сливи, която действаше безотказно. Сега не иска да я яде! Имам компот от сини сливи, но не съм давала, защото е с много захар!

# 93
Момичета, да не тръгнете без мен! Деми, не се притеснявай, няма да останеш - то е по-логично ние да дойдеме при теб и при патките, да не ни открият... хем ще видим свят...

Вчера 2 часа дондуркане, на тъмно, на светло, на ръце, на спалнята, в кошарата, с песни, с шшшшш, с хм-кане... ту татко й, ту аз... не, и не!!! Накрая ми писна, сложих я в кошарата на тъмно, взех на шшшшкам и съм заспала... тя кога е заспала - само тя си знае! Но сутринта в 7:00 ми се показа на ципчето на кошарата и каза весело "А!" ... ooooh!

Главата естествено ме заболя от системното недоспиване и дундуркане и татко й се разправя с нея до 11, а аз си отспах... Поне ми мина главата. След това станах - нахраних я с тиква - всяка сутрин в 11ч ядем варена тиква - реших, че ще е по-добре от кашите. И след това посука и сега спи като къпана...

Мисля, като се събуди, да я изненадам с вкуса на истински пасиран заек и след това да я изкарам малко навън опакована в ескимоса.

Момичета, да попитам - имам чувството, че й е подута час устничката от тоя зъб, който напира горе.... като сложила силикон е  hahaha на вас случвало ли ви се е такова чудо? нормално ли е или да звъня на педито? Няма температура, няма нищо, дори не е много крива, по-скоро е превъзбудена и все иска нещо да дъвче... ако й звънна, ще ми се смее... пишете вие наблюдавали ли сте таквоз чудо!

# 94
  • София !
Здравейте  Hug !!

Наздраве на всички  Wine Glass . Нали хич не го обичам това червено вино , та едва половината чаша пийнах , ама щом се отнася до здравето - съм съгласна !! Особено че недей си Боже , разболея ли се и аз , Габи е следващата със сигурност ..........За това гледам да се предпазя по всевъзможни начини !!

От сутринта не съм седнала , егати .. Чистих , в момента съм сложила да да пека готвеното  Simple Smile , сега ще ставам да забъркам един кекс . Габи спи сега , нещо днеска тотално си обърка режима , ама какво да я правя ... Та докато спи , ще използвам да свърша цялата работа . После ще се пооправя малко и ще идем до центъра с ММ , сега хубаво си е тука поне , та да идем с колата . Имам малко работа да върша , и тъкмо Габи да подиша малко чист въздух !!
Иначе да не се хваля , ама имаме подобрение с подсеченото , дано се оправи на пълно  Praynig !! Радвам се че се пооправи , защото хич не исках да я водя в болницата , не за друго , ами с тия вируси  #Crazy . Та общо взето това е  Hug !!

Иначе за гърнето
, сме голям цирк  ooooh! , така като слушам и Мама Аля - добре са ни подредили нашите хулиганчета  Crazy !!

Елма
- Интересува ме как си родила , секцо или естествено ? Питам за да те впиша в първа страница  Simple Smile

Малиш - Имах предвид това :
Аз съм взела за Габи , и като имаме проблем - давам !

Леда - Тъкмо щях да публикувам и ми излезе твоя пост . Така да и е подута устичката , не ни се е случвало . Ако искаш може да и дадеш малко панадол , той няма да и навреди , ще и успокой ! Аз на Габи тия дни често давам . Хъммм .. интересна работа  newsm78

[/i][/color]

# 95
Алоха, дружки  Flutter! Не, не съм избягала и не пиша от някоя топла страна, ама що реших да почна с това "Алоха" не мога да ви кажа  Mr. Green!
Тъй, гледам спретна се групата за бягството. Сега да решаваме къде да отпрашваме. Бе и на мен ми е мерак да ги видим тези нашите приятелки пернати по английско, ма като ше бягаме поне да е някъде на топличко и слънчево. Да ви кажа, представям си нещо такова:

А кака ви Вили полегнала на един шезлонг и я препича едно силно слънце, а до нея от двете и страни по едно здраво момченце - едното да и прави сянка, а другото вятър  Crazy. Ехххххх, размечтах се!
Та до моя шезлонг ще има място и за още няколко такива, така че и за вас съм помислила.
Малиш, какво става при вас бе? Пуууу, то пък нищо да не подейства .....  ooooh!. Какво е това чудо?! На нас дуфалака ни действа.
Бъни, радвам се, че Гали е по-добре вече. Да и нацелуваш капризното дупе от мен  Heart Eyes.
Леда, гледам и при вас е весело. Как не се изморяват тезе диванета, направо не знам  newsm78. За устната - на нас не ни се е случвало. Наистина странна работа.
А я да ви питам за авокадото (то стана вече историческо, сто пъти го обсъждахме, ама кво да направя като пак съм недоразбрала) - като го смесите с банан си заместване едно хранене ли? Т.е мога да си го дам за следобедно ядене, нали така? Нашето узря и мисля, днес да му го дам.

Влизам да се редактирам, че за малко да забравя днескашното ни пораснало дете  Heart Eyes! Честити 10 месеца на Ния! Да е весела, засмяна, здрава и много щастлива! Гушииии от нас!

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 16:26 от Vili_R

# 96
Момичета, да не тръгнете без мен! Деми, не се притеснявай, няма да останеш - то е по-логично ние да дойдеме при теб и при патките, да не ни открият... хем ще видим свят...

Вчера 2 часа дондуркане, на тъмно, на светло, на ръце, на спалнята, в кошарата, с песни, с шшшшш, с хм-кане... ту татко й, ту аз... не, и не!!! Накрая ми писна, сложих я в кошарата на тъмно, взех на шшшшкам и съм заспала... тя кога е заспала - само тя си знае! Но сутринта в 7:00 ми се показа на ципчето на кошарата и каза весело "А!" ... ooooh!

Главата естествено ме заболя от системното недоспиване и дундуркане и татко й се разправя с нея до 11, а аз си отспах... Поне ми мина главата. След това станах - нахраних я с тиква - всяка сутрин в 11ч ядем варена тиква - реших, че ще е по-добре от кашите. И след това посука и сега спи като къпана...

Мисля, като се събуди, да я изненадам с вкуса на истински пасиран заек и след това да я изкарам малко навън опакована в ескимоса.

Момичета, да попитам - имам чувството, че й е подута час устничката от тоя зъб, който напира горе.... като сложила силикон е  hahaha на вас случвало ли ви се е такова чудо? нормално ли е или да звъня на педито? Няма температура, няма нищо, дори не е много крива, по-скоро е превъзбудена и все иска нещо да дъвче... ако й звънна, ще ми се смее... пишете вие наблюдавали ли сте таквоз чудо!
Да те успокоя малко,на Пламена и джуката и се поду от горните зъбки а сега явно излизат долу вторите,защото бузките долу са и подути като на Чип и Дейл,ако помниш филмчето  Joy

# 97
Хм... да ми махат с листо, а не! Аз предпочитам да ме будят в 7, след като са ме прескачали като малка гара до 3ч... и след това цял ден да спи, докато аз ви се оплаквам.  Crossing Arms Или при патките отивам, или никъде... Но пък Вили, можеш един от тия яките батковци с едно листо да ми го пратиш да ми вее тука на дивана... Или пък да изчисти - хем ще има как да го обясня на ММ Simple Smile

Та на темата - Биляна спи, т.е. чака ме тежа нощ...

Марияплам, много ме успокои... Чип и Дейл хаха, да сещам се за филмчето. А нашата е като силиконка с една нацупена устничка напред...

Бъни, и аз мислех за Панадол, ама нали няма температура, няма и болка особено, поне не я показва.

Да се похваля - преди да заспи, докато беше на гърнето (където пак пишка) я попитах колко голяма ще стане и тя вдигна ръчички нагоре - два пъти! та се надявам да не е случайно ...

Между другото да сте забелязали да потръпват едно такова все едно им е студено от време на време? Свекърва ми казва, че това значи, че пишкат в момента - и наистина днес го направи на гърнето и пишка Simple Smile

Хайде, чао засега... Ще ви пиша по нощите явно...  Joy

# 98
Алооо,и аз се включвам към бягството!
Няма да ни навреди,няколко дена на това островче,но без телефони. Laughing

Деми,честити ви покупки,много са хубави.
Аз да ви кажа три дни разучавах поръчки,доставчици.И поръчах някои неща от ASDA.
 Само дето не ми приемат картата и накрая попълних един формуляр фирмата да ми пусне поръчката и да я достави.

Честита месечинка на Ния,да е жива и здрава и много радост на да носи на мама и тати!  Heart Eyes

Бъни,радвам се,че Габи е по добре!И ти нали ползваше с нея многократни пелени?Доволна ли си от тях?

Леда,идея си нямам защо и е надута устничката. Thinking Ние сме с 4 горни зъба,но такова чудо не сме имали.
Вили,аз  дадох авокадо в събота като не бяхме на кухня.
На обяд сложих малко в зеленчуковото пюре.Масло не слагам,защото е мазничко.
След обяд му направих закуската така:
Намачках банан и авокадо,няколко натрошени бисквити,една супена лъжица каша,разтворена във вода.Омете го за отрицателно време. Simple Smile

# 99
  • Оптимист по принуда
Здравейте, да си ви видя как сте..

Така, официално сте поканени на патешки тур по английско-български, за заздравяване на международните взаимоотношения и като опит за разширение дейността на програмата 'И мама е човек' на международно ниво, основоположена така любезно от Мама Аля и доразвита от Майките във Февруарската Група /МФГ/ bowuu bowuu

Вили, стига си ни 'дразнила' Joy..Кви са тия плажове и кристални води и разните му там 'екстри'.. Ние една палатка да разпънем нейде, пак ни е от полза... Joy

Керина, да не забравя да ти благодаря за полезния линк за монголското петно. И аз четох някои неща по темата, та не ми се връзваха този азиатски произход, но като прочетох за прабългарската жилка, тогава се поуспокоих.. Wink За Асдата, аз съм доволна от нещата им, правят много хубави разпродажби, по принцип е един от най-изгодните им магазини. Не знам защо не са ти приели картата, може би не е била виза. Съветвам те да се регистрираш в PayPal, защото повечето он-лайн магазини приемат плащане през него и е много по-лесно.

Мама Аля, честита месечинка на бонбона с най-краткото и сладкото име! Да ти е жива и здрава!  bouquet

Леда и аз не знам какво може да е това подуване на устничката, но сигурно е от зъбчетата. И аз се чудих защо и Демми така потреперва понякога, та благодарение на теб имам обяснение Joy

Малиш, има ли развитие при вас, надявам се сте по-добре...

Днеска се сетих за нов повод за снимка на бебчовците - когато опитват лимон за първи път. Ето идеи:http://omgcutethings.com/2013/08/15/babies-tasting-lemon-for-the-first-time/. Много се смях и като стигнем до цитрусите някой ден, ще я снимам мойта буба. Joy

Хайде, може пак да се включа по-късно Simple Smile

# 100
Здравейте,
Ами надявам се да се развият прогресивно нещата тез дни! Ядем млвко кат новородено нищо повече!
Лека и безаварийна

# 101
Леле, че не съм блейка!!!
Честита месечинка на сладката Ния! Аля да ти е жива и здрава и много да те радва и даже да слуша вече от време на време поне за начало Wink   bouquet
А Биляна заспа току що - шшшшт...
Въпреки че баща й сега решил да разчиства едната стая тука и само шуми - ако я събуди, той да си я приспива Crossing Arms

# 102
  • София !
Ххехех , взимайте ме да бягам с вас бее , знаете ли колко бързо ще дотичам   animal037 !!

Влизам на бързо  Hug .

За пелените да ти кажа Керина - Взех само една , и сега ако знаете какво правя  ooooh! . Не знам до колкото сте запознати с тях , но в тях се слага една ватичка , която реално попива , аз я вадя и слагам памперс там , демек хем детето не е директно на памперс да за запарва , хем пък от долу имам памперс който все пак попива повече от ватичката , по скоро държи повече от нея . Това го слагам през нощта , защото ако е само на ватичка , ще пропусне и ме е страх , защото ще е мокра , тя постоянно се отвива и да не стане беля . И мисля да взема още , и да правя така , да мушкам памперс вътре , друго решение няма , или през деня ватичка .
По тоя повод да ви кажа
, че Габи пак е страшно подсечена , пищя тука , буквално пищя от болки детето  Cry . Точно това ме навежда на мисълта че памперсите правят всичко !! Сутрин като се събуди и махна пелената , почти е изчезнало всичко и през деня с памперса айдеее пак  #2gunfire . И аз съм била така , по мое време май баш са излезнали памперсите , абе не знам , ама майка ми казва че съм била по същия начин от тях , и тя си е ползвала тензух ли там , каквото са ползвали тогава !!
Значи за сега трябва да взема пелени , и другото което е , според мен като почне да пика и ака в гърнето , ще се оправи детето !!
Утре вече ще идем на лекар , няма начин !! Искам не искам в бацилите , по добре да вървим ..... Лекарката ни е следобед , ще я заведа , да я види тя  , и да дава направление за специалист ! Да видим какво ще каже , белким ни дадат някое ефикасно кремче  Praynig Praynig !!

# 103
Да бях цапнала и аз  едно вино, да не чувам среднощното  ам-ам или мама не мога  да определя.
Този плаж мами, още повече ме изкушава да си зарежа мъжете!!!
Аз на бебока съм му давала лимон и му хареса, изяде две резенчета, но снимките бяха страхотниииии!!!
Да попитам, вие не им ли давате всичко да ядат, защото Емо сега вечеря кюфтета ( с лук и всякакви мерудии) и  варен морков. Ние рано се захранихме по принцип, но да не му влияе нещо за по-нататъ?
Спокойна вечер мами със много спящи бебета до сутринта Simple Smile

# 104
  • София
 Ехх, момичета, благодаря ви много за пожеланията, дано всички да са ни живи и здрави Hug

По въпроса за поп-фолк джуджката не мога да се изкажа, тъй като нашта хралупа е абсолютно празна, но може наистина малко Панадолче да помогне.
 За кюфтетата newsm78 още не сме стигнали до там...яде си безсолни бебешки манджички.

Иначе установих, че сега непрекъснато ми е студено, пък докато бях бременна си бях пушка! Вие имате ли такива наблюдения?
 Лека от мен и утре очаквам да има подобрения по всички фронтове! Пишете да кажете как сте!

Общи условия

Активация на акаунт