Приятни минути в темата 
-mas: 
!
! А , сега еТо че нашите слънчица ще посрещат първите си празници !! Нека да си пожелаем - да сме живи и здрави всичко друго се нарежда !! 

!!

уникална си я направила новата темичка 
Много е сладък.
много вкусни маратонки си имате
в къщи ,чор
пите на баща и са много вкусни
ще му ги изхвърля вече всички ако продължава да си ги оставя на пода.А с това близане на пода се смях на глас
И браво на умното момиче,как знае кое е книжката.Аз повтарям като луда на Пламена къде е топката...дай мамо топката
но тя ме гледа все едно съм луда.
които каши са с АМ си пише :мляко съобразено с възрастта:или нещо подобно беше.Слънчо определено не влизат в тази категория.Взимам такива на Хип и Бейбилов.Сега прочетох на кашата на Хумана си пише обезмаслено мляко.А тези каши,които не ги харесва,просто ги смесвам с друга каша.Слагам примерно 2 лъжици от нежеланата каша и 3 от тази,която харесва и ми минава номера.Аз много се шашках дали кашите са с адаптирано мляко ,когато беше на 6 месеца.Сега го раздавам по -спокойно и Слънчо си давам,защото едва ли на кутия на която пише,че е за бебе над 4 месеца,ще сложат неподходящо мляко.

Космонавта ми е супер трудно да и го обличам, та караме на грейка и якенце отгоре, ако знаех, че ще ми е такъв зор с космонавта нямаше изобщо да го купувам, ама...
-mas: Като се изтъркалят празниците ще сме я изписали
! Благодарение на теб и на мен сега ми стана едно коледно
!
.
! Не беше много впечатлен от снега. Аз старателно му показах как се прави снежна топка, а той само дето не ми каза "Абе мамо ти добре ли си? Сняг, като сняг
! Кво му се впечатляваш?!" И аз май трябваше да взема комплектче от две части, че сега ще е шоу всяко обличане
.

Щях да забравя да ти благодаря за признанието за най добър писател

Предай му една цунка от нас с Тедито на момчето 

Фотосесията ни е на 9-ти. А ти панделки и роклички ще слагаш на второто дете 

Лека вечер на всички и непробудни бебоци през ноща

- затова още го броя 27ми. Та първо да почерпя - днес Биляна става на 9 месеца! 
А относно кетоните - те не били кетони, а били следи от кетони, в рамката на грешката и е нормално да са толкова, ако е била жадна. Тъй като тя вода не пие, ако питате мен, тя е постоянно жадна.
) и може да пие от нормалните чайове само шипка - никакви билкови. Аз взех чая ябълка на ХИП, то се оказа, че е и с маточина, и със захар. (Мама Аля, мисля, че това е отговора за компота - то и то е само плод и захар - най-много да се наложи да го разредиш) Та още не съм го дала - да я запозная ли със захарта или още не? Вие всички ли сте давали захар?
Много майки използват разни английски сайтове и поръчват уникални неща от там със снимки - като Деми - ама май много време не остана, та сигурно и аз ще гледам някъде около вкъщи.
, та не знам... гледам че в пюретата на ХИП за след 8 месеца има по малко солчица... Изкушена съм...
Свекървата слуша или поне дава такъв вид, ама майка ми си прави каквото иска и вирва носле, а уж не е такъв човек... много се разбираме, по принцип... Затова не й давам да й прави тя пюретата... Да не ме изненада изведнъж, че отдааааавна сме въвели млякото... А относно забранените неща - уцели Биляна с топка сняг ... по анцунга... 
Важното е, че сега ТЕди има страхотни нещица! 
Не ми се иска да й давам АМ, и тъпото е, че колкото повече допълнителни неща даваш, толкова повече намалява кърмата реално, защото тя дърпа по-малко - така че ако искаш да отбиваш, това е начина ... въвеждай АМ и лека полека, тя като не дърпа, ще се откаже. НО аз не искам и направо не знам как ще я караме нататък... А ти си по-добре и защото си въвела явно глутена, а ние почти нищо не сме, ни глутен, ни сирене, ни масло... нищо! И само зеленчуци, плодове, тук-таме жълтък, месце по малко (до телешкото сме стигнали засега - от утре го почвам)... и лошото е, че не знам това от какво е неспокойствие и будене - може да е зъби, а не че нямам мляко.. щото като стисна - тече мляко само капки, ама пак е нещо. нищо че ме болят гърдите... 
Та моля, посъветвайте ме - Аптамил 1 или Аптамил 2. Иначе ние пюретата сме на ХИП и Гербер, ама за АМ по вас се ориентирах - че повечето харесват Аптамил.... 
...
За захарта да ти кажа, аз не давам. Или поне опитвам да не давам. Захар има малко в кашите на слънчо които яде. Иначе аз не слагам и до скоро все и търсех каша без захар. Ама в тия млечните си има. Браво за мерките ви. Ние от към см. според педи 4 месеца сме пораснали с 1,5 см. 2 месеца ми казва че е 68 см, на 3-тия пак толкова, ама накарах да измерят пак и вика 69,5. Сега последния път пак 69,5 см. И като я питах пак ли колкото миналия месец и тя ми вика сигурно много сме я разтегнали и е била по малко миналия път... За покупките ни съм много доволна, въпреки че чак от 3-тия път
А за Аптамила, ако искаш вземи първо една или две кутии Аптамил 1, за да свикне и после мини на 2. Аз писах май в предния пост, че ние сме на Хумана АР, а тя няма 2, 3 и т.н. Още си караме на нея и няма проблем. Така че не виждам защо да не вземеш Аптамил 1.
Лек ден на всички
Да е жива и здрава и да не ядосва мама, само да я радва, много да я слушка! 
Така ме изнерви.Ходихме на контролен преглед.раличка е 8500 /+400/ и 71 см. /+2/Аз го попитах за петното на ръката /за което ви писах/Казах му, че е от месец.Той промърмори, че трябва да се отиде при дерматолог и това беше.После като обличах Раличка ми каза, че тя трябва да яде всякаква храна и солети.Аз му казах, че хапва в малки количества храната а напоследък не иска почти никакви зеленчукови пюрета освен тиква.Той ми каза, че трябва да я храня по по-малко и по на често и това беше.Направо съм бясна.Сега ще проверя кога се сменя доктора и ще действам