Сложихме си елхичка, гирлянди,лампички. И понеже ни е първа година в новия дом,ми беше едно мило и приятно докато украсявахме. А малката толкова много помагаше, че чак ни пречеше
)))) Ние ще бъдем у свекитата на Бъдни вечер, на Коледа у моите родители, а на Нова година на заведение. 
Поръчах коледния подарък на Демми - кукла Мини Маус, на крачето й ще изпишат името й, много се изкефих, ще й е за спомен 

!
Ама айде стига, мойто 'прекрасното' ми е достатъчно 

Ама много сте изписали,няма лошо де все така да е.Къде изчетох, къде не можах щА мА прощавате
Пък и не ми се вярва да слагат мляко различно от АМ в нея особено за бебета на 4м.Сега готвя за нас и преди да сложа сол заделям за малката претенция! Хем не искам да пораства толкова бързо ,а да си остане сладко бебеце по-дълго, хем с това ядене ми се ще да е голяма и да може да яде всичко барабар с забранените неща и да не бъркам тия пюрета повече.

Но Ника от сега забелязвам ,че не си пада много по сладкото.Слагах в попарата ми не я харесва с захар,без захар пък яде.А и от прекалено въздържане и забрани(защото съм чувала за майки дето до 5 год не дават нищо сладко на децата си) според мен става точно обратното като докопат сладко само това ще плюскат.
И ние с храната сме така и нашето педи каза да яде каквото обича и да не насилвам нещата,хранителните навици почвали вече да се изграждат на тая възраст пък и ме е страх може да намрази храната и да стане злояда.
да разкажа за мен и бебо. От Варна съм и имам февруарско бебе - Емо. Слуша и разбира от "не ",а вашите мишлета? Имаме само проблем със режима за спане, късно заспиваме и късно ставаме, винаги сме последни на кухнята, даже някой път не успяваме да си я вземем хихи. Сега и горно зъбче ни расте и имаме малко ревливи нощи, вие по колко зъбчета имате - нашите сега ще станат три :Р. И последно за сега, какво ще купувате за Коледа? Аз не мога да избера искам всичкооооо да му купяя!!!!! Весели празници и вече съм част от вас , надявам се, като заспи звяра ще ви посещавам. И намачкайте им нослетатааа знам, че са до вас в момента бебивците
!!
. Някак я приспах пак , да ама се започна с плюенето на биберона , въртенето , викам то няма смисъл да лягам , тя ще се събуди . Е, познайте ? Спа до 18:30
. Та я мазах тук с каквото имам . Нали взех пелена , обаче няма как да я оставя с пелената през нощта , тъй като имам само една ватичка , а за да избута нощта , трябва да са ми поне 2 ! И взех че свалих ватичката и я сложих на памперса , т.е. първо ватичката и от горе памперса , за да не я боли от него като и се запари ( абе много съм изобретателна
!
, горе долу и Габи беше толкова , сега другата седмица пак трябва да я водя , да видим колко е наддала тоя месец . Макар че нещо хич не иска да се храни и не знам . Е, вчера цял ден я оставих на мляко , тя пък взе че ака като луда
, едно 6-7 памперса сменихме вчера все наакани , дали от толкова акане , сменяне , миене , мазане с крем , не стана това подсичане пак
...
!!
!!
, и аз искам да съм с нея , амЪъъъ все пак и погледнато реално - тя не разбира . НО както и да е , вече е решено , жив и здрави да сме
!!!
. За останалите мислех да изкарам календарчета със снимка на Габи . Аз така или иначе ще поръчвам голям календар , ще взема и по един малък за всички и така !
!!
!!
, пък пак ще пиша .
!! 
. Хайде ще се опрвяме за кухнята. Приятен обяд

Като казах Лондонско, Деми, да се оправя ТМ по-бързо!
) Аз хич не обичам по празници да си стоя в София, ама тая година наште решиха, че ще ходят с приятели в Македония и няма да има на кой да оставим малката , иначе с удоволствие бих поизтрещяла някъде Новогодишно
Направихме кастинг на приятелите ни и го спечелиха тези със съучениците на Ния
Иначе знаете как е, трябва всички да се съобразяват с детето, пък не на всеки е приятно!
- диадема с рогца, фибички с Дядо Коледа и ей такива неща. Взехме и един голям биберон пълен с разни дрънчащи неща вътре, та ще има да вади и прибира около половин час
Иначе има бодита с къс и дълъг ръкав от нашите размери за 4 кинта, но ние пък засега си имаме.
!!
!
. Пищи , не дава нито да я избърша , нито да я измия , до сега беше без памперс , сега и ого сложих де , че да не настине ... Нали е много бяла и капризна на кожа , ама то пък това е върха вече
!
!!
!!
!
!! И чакаме да пишеш за резултатите .
, то май ви беше малко далеко от нас къщата
. И кога мислите да дойдете , на същия ден или по рано ? Ако измислим нещо може да се видим
!