Станахме 3
И си имаш мъжле - малко са и се бием за тях тук. Добре, че ние се вредихме за един
Браво, много добър избор.
Освен мен гледам още 3 гласа за "дете не правещо бели" Може ли да споделят другите 3 кои са че ми е страшно любопитно
Някой път гледа бейби тв, друг път мята играчките на земята. Покрай зъбите беше леко нервна 2-3 дена и през деня заспиваше по трудно и за по кратко. Оплакванията ми (ако може да се нарече оплакване) са - като сме на вън или има други хора много се върти докато яде, като сменям памперса вече ми отнема много време. Не се спира, рита с крака, отлепя след мен, дърпа. Ако и дам играчка която да хареса остава само ритането. Рядко заспива сама. Приспивам я на шезлонга като я люлея или по рядко, но се случва на ръце. Ако и се спи много заспива и сама - търкаля се по леглото, взема си сама биберона, лапа го и почва да се върти на ляво и на дясно докато заспи. (сега примерни докато пишех, звънна телефона, събуди се, търкаля се, игра и току що си заспа пак сама). Та с две думи, като сравнявам с някой от вашите си мисля, че е даже много послушна. За това гласувах, че не прави бели и се надявам другите три мами да се издадат кои са 

В събота украсихме и малката се кефи много.
. Иначе и ние като си сменяме памперсите е голяма борба, рита, обруща се да бяга по голо дупе, изпъва се като струна и се нервосва. Луди бебета
))) Аз от зима та на лято пък...
!!
!!
!!
!!
. Ние сме с много бяла и нежна кожа и от там ни идват страшно много проблеми , особено с подсеченото ... Пробвала съм какво ли не и няма оправия . Единствено от судокрема сме що годе добре , и пак от време на време се подсече и то жестоко
. Така сме си от раждането , и мисля съвсем скоро да посетим кожен лекар !!
!!
, ще видим как ще се стекат обстоятелствата , току виж сме си видели
!!

. 

!! ММ му е зле , нещо сутринта и мен ми тръгна носа , та взех мерки и сега все още взимам де , че да не стане беля - дано не успея да се разболея
! И Габи също , че ще ми е много мъчно
!!
. Добре се получи ! Хем да не изпусне ( че цяла нощ с ватичката 100% щеше да пропусне ) , хем пък реално си беше на плат , за да не я запарва памперса . И сутринта имаше леко подобрение , НО до там .. Сега пак е супер червено
!!
!! ММ му е зле , нещо сутринта и мен ми тръгна носа , та взех мерки и сега все още взимам де , че да не стане беля - дано не успея да се разболея
! И Габи също , че ще ми е много мъчно
!!
. Добре се получи ! Хем да не изпусне ( че цяла нощ с ватичката 100% щеше да пропусне ) , хем пък реално си беше на плат , за да не я запарва памперса . И сутринта имаше леко подобрение , НО до там .. Сега пак е супер червено
!!
, уцелила съм някаква промоция нещо 

Изведнъж включи какво се иска от нея и започна с удоволствие да си ползва гърнето по предназначение. Много съм горда с на мама голямото момиче! 

Е, това ако не е оферта, не знам кое е!
Спокойствието е най-важно след здравето, а често са и силно взаимосвързани.
Дано се размине, че едвам оцелях - виках майка ми да гледа малката, че аз не можех ад се мърдам особено много... А сега майка ми е с хрема и тя и дано не ме събори отново, че ММ се е разработил, а и да чисти ще има