Над елхата блещукат звездички - на ФЕВРУАРЧЕТО красивите очички !

• 28 696
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета!Искам да честитя месечинките,а и вече рождените дни на бебоците!Извинявам се,че така набързо,но нямам много време да следя -  свекър ми почина в неделя и чак сега седнах за малко да се поразсея.

# 646
Здравейте мами! Аз съм в очакване на моето първо бебе през февруари термина ми е 15.02.2014г.
Радвам се че сте толкова задружна групичка. Искам да ви благодаря на онези който ме приветстваха когато се видяха  EFP. Пазя много топли спомени от вас приятно посрещане на първите ви рожденни дни с бебоците!  bouquet

# 647
Здравейте милички  Hug!
Влизам на бързичко, че да не останете непочерпени днес!

Това е нашата торта и беше много вкусна  Simple Smile! Няма да съжалявате тези, които си взехте  от същите ваучери Wink.
Благодаря за хубавите пожелания на всички вас!
Ще се включа по същество утре, че днес е някаква лудница тук. Празникът ни свърши, изпратихме гостите и вече героите са уморени. Изкарахме си супер. Децата много се забавляваха и ние покрай тях. Коко беше много щастлив и усмихнат цял ден. Все едно си знаеше, че има РД и се държа много прилично  bowuu. Аааа даже научи едното детенце как да слага капачка на шише  Joy. Така че РД-то ни беше и с образователна цел хахахаха.
Цунки милички и утре ще ви пиша повечко Wink!

# 648
Да ви е жив и здрав Вили и само хубави моменти заедно да имате покрай него.

# 649
Честити първи рожденни дни на Кати,Георги и Коко!Честити месечинки на всиччки!Много много здраве и щастливи детски усмивки!

# 650
  • Sredets/Burgas
Vili_R, тортата много ме изкефи, много fun...
Mr. Green Тоя магарушко отгоре голям сладур Heart Eyes...

# 651
Благодаря ви отново за хубавите пожелания  Hug!
Пеперудке, наистина се получи доста сполучлива торта. А аз много харесвам такива по-"слънчеви" торти - да има цветове, слънчица и т.н. За това много трудно си харесах торта. То всичко за момченца е с някакви коли и грозни фигурки. Та тази я преправихме и стана това чудо ихихихи. 
Desi_89 радвам се, че наминаваш покрай нас  Heart Eyes! Съвсем скоро ти предстои най-прекрасният момент. Моят термин беше за 12.02 (почти на твоята дата), но малчо реши да се показва 2 седмици по-рано, така че и при теб срещата може да е съвсем, съвсем скоро. Пожелавам ти леко раждане като моето и да си гушнеш най-прекрасното бебче  Hug. Ще се радвам да ни пишеш когато малкото човече се появи и отделиш минутка свободно време. На среща сме и ако имаш някакви въпросчета Wink
Бъни, Але, не се притеснявайте за това, че малките маймунки са се стреснали и не искат да ходят сега така смело. В крайна сметка така се учат - ще падат, ще стават, ще стават по-внимателни. В крайна сметка така се учат да се предпазват и няма нищо лошо в това. Така ще се научат какво не трябва да правят, къде да не стъпват и т.н. Ето, Калоян преди седмица падна от леглото с главата на долу. До онзи ден имахме раничка под окото. Но докато не падна беше едно постоянно провесване с главата на долу и аз само бягах да го хващам. Ето, че един път не реагирах толкова бързо и той падна. Еми поплака доста и от тогава вече не се е провесвал така. За съжаление няма как да знаят, че ще ги заболи, докато не ги заболи  Rolling Eyes.
Полинче, за стряскането на сън - мисля, че покрай никненето на зъбките дечицата стават много неспокойни. Калоян и той така се стряска и се събужда с рев. Това е почти винаги, когато му никнат нови зъбки. Явно ги боли и се събужда с такъв рев, че едвам го успокоявам.
И сега на спокойствие да ви разкажа за РД-то Simple Smile. Изкарахме много весело. Моят Калоян голям майтап беше. Другите две дечица си играят с играчки, обикалят около нас, а нашия строен на масата и не вземе да пропусне някоя манджа не спря да яде  eat. Очуди всички с това ядене. Не се спря. За мъниците бях направила бисквитена торта, която малко не ми се получи де, че стана направо в насипно състояние. Бях я направила с нишесте и бисквитки, като в нишестето настъргах и един банан. Като започнах да я редя, обаче ми се пръснаха всичките бисквити и ги прехвърлих в купички. Е, не бяха много естетически красиви и не приличаше хич на торта, ама мъниците си хапнаха и те Simple Smile. Иначе бях взела разни насипни сладки и соленки, бонбони, мезенца , сготвих едни пилешки пържолки с гъбки и сметанка. Майка ми направи една руска салатка и погача. Направих още една салатка айсберг с царевица, краставици и авокадо. Всичко сервирах на шведска маса, за да може да има широко поле за изяви на дечицата. То, нормално, всички бяхме накацали около децата и си играхме с тях. Та шведската маса беше най-удобният вариант. За подаръците - то нали се сещате, че сега изненадите са за родителите. Малчовците нищо не разбират и не могат да оценяват какво им се подарява. Та получихме дрешки, играчки - все интересни неща и такива, които ще ни влязат в употреба. Бях си поръчала да ни подаряват по-големи дрешки, че за сега имаме. Та вече си имаме яке за другата зима, нови маратонки и блузки за другата година  Flutter. За мен най-милият подарък бяха всички пожелания, които получих по повод празника. Имам най-прекрасната стена във ФБ  Heart Eyes, изписана с толкова прекрасни пожелания. Всяко едно е написано различно, с много положителни емоции и дошло от сърце. Няма как да не спомена и "подаръка", който получихме от едно далечно място - снимка с едно красиво малко момиченце "написало" с пастели "ЧРД Коко". Това най-много ме трогна! Най-милото нещо, което съм виждала и което ме накара да се просълзя.
Хайде милички ще ви оставям, че ме чакат още чинии за миене и трябва да пусна една прахосмукачка след вчерашното опустошение около масата Simple Smile.

# 652
Здравейте момичета.Днес нали ходихме при алерголожка.Естествено му смени пак лекарствата,не са като на другата докторка която ни изписа.Сега сме на Фенивир капки (3-ри пъти на ден по 8-ем капки) и сироп Аериус (сутрин на гладно да го пие)остави ни само Калциевия глукозанат (3-ри пъти на ден по 2.5мл.)Направо ми съсипаха на детето организма с тия лекарства.
Вече се съмнявам че тоя обрив ни е от праха запране.Смених му го с нашият и може би от там се обрина така.Но не съм го и очаквала че така може да стане.Вчера и днес пера всички негови дрехи с тео бебе и дано се оправи.Защото нали ви споменавах че вечер загаснат и сутрин пак се появят тия пъпки.Засега ще сме и на диета.(без млечни продукти,мъхести плодове и цитрусови)Ще попием и Фризо пеп.Та да видим дано вече му повлияе лечението и да се изчистят тия пъпки че не знам вече....
Като говорих с братовчедка ми нейния малкия е с аергия и като е пил тоя сироп Аериус бил го превъзбуждал много.Та въпроса ми е Някой давал ли е такъв сироп на детето си или самия той да го е пил и как му е подеиствал?

# 653
  • Оптимист по принуда
Привет, маминки!

Май ви е позатрупал снега, чета тук новините, изглежда си е сериозно, особено Варна...Надявам се Керина и Никита са добре...

Иначе се надявам да сте ей така и затова да не пишете:
Скрит текст:

Joy

Леда, да ни разкажеш с много подробности как сте прекарали на ските и кооооооооолко са били вкусни ребърцата Simple Smile

Честити рождени дни на пораналите дечица!!!  bouquet
Честита последна месечинка на Билянка!   bouquet

Вили, Йори е невероятно сладък, а тортата е просто бижу! А и щом е била и вкусна - супер, само дето се притесняваше.. Радвам се, че сте прекарали хубаво, а и щом Коко е успял и малко опит да сподели с други свои последователи, значи събитието е било както казваш вече и на едно по-високо ниво - дори образователно Grinning Grinning

Мими, съжалявам за вашите обриви. Може и да е от праха, а за сиропчето нищо не знам. Дано ви завехнат бързичко пъпките и да не се тормози детето..Радвам се, че и вие сте прекарали добре на вашия празник Simple Smile

Аля, Кетбалу, надявам се кашлицата и при вас да отминава бързо. Но то сега е едно такова болно време и нас не ни подмина вирусът..

Бъни и Аля, изобщо не се притеснявайте, че малките не са уверени в крачките. То си е част от процеса да се плашат от падане, да искат някой да им помага. Скоро отново ще се закрепят и ще тръгнат смело. Има време и за прощъпулници и за всичко Heart Eyes

Керина, какви легенди съм чувала за смукането на пръстчето  Simple Smile, дано се отучите лесно.. Само да не се стресира детето, трябва де е постепенно. Аз не обичам 'силовите' методи - мазане с люто и разни такива. Все си мисля, че с правилен подход, всеки вреден навик може да се овладее. Плюс това те са още толкова мънички, имат нужда от някакъв вид успокоение. При нас е бибата например. Не прекалявам с нея, все гледам да я давам, когато ще спи, но като я види, очите й стават на палачинки и само я иска..

Пумпалче, смях се с глас на твоите 'хунски вождове', ама и ти готино ги беше илюстрирала с иконките Joy Представих си ги как вършеят и дивеят hahaha Joy Нека им е весело на дечицата, тази малка разлика във възрастта смятам, че ще ги сплоти още повече и ще си бъдат другарчета цял живот, ще са си много близки, което е супер...

Светлана, искрени съболезнования за вашата загуба. Трудно се преживява да изгубиш толкова близък човек, но казват, времето лекувало.. Дано се съвземете скоро Hug

А сега за нас...Вирусът при малката отмина пу-пу..Консистенцията ни се сгъсти Joy, че бяхме доста се разредили, но изглежда кашата на хумана и оризовата водица си дадоха ефект. Само дето се изредихме всички след нея един по един със същите симптоми. Добре, че вече сме по-добре. Simple Smile
Относно нощното хранене..Аз си давам каша 1 час преди да я изкъпя и сложа да спи - като ляга и давам АМ. После се буди в 22 и към 3 пак да яде. И аз си мислех, че млякото през деня не й достига и наваксва през нощта. Но пък през деня не иска мляко. А сега де?...Ако искаше АМ, защо не го пие през деня..Ох. не знам. Ще си я караме така, пък ще видим по-нататък.. Интересното е, че докато беше болничка, 2 нощи спа непробудно, много се озадачих, очаквах обратното, че щом не й е добре, няма да е спокойна, но...

Иначе и ние днес с една кутийка и капачка откарахме около 15 минути във вглъбение, просто не искаше да се откъсне от нея, докато не я отвори и затвори 100 пъти Simple Smile Омръзна й после, де, но все пак, малко се упражни. Няма да излагаме Коко, я, нали сме от една групичка Joy

Оставям ви засега, като мога пак ще драсна някой ред....

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 13:17 от demmy26

# 654
Здравейте,
Съжалявам, че не пиша!
Ние сме много кисели! Зъб нямаме! Будиме се нощно време!

# 655
Здравейте!Лили е много кисела от 2 дни-  зъб ли е,що е ? Незнам вече!Снощи се събуди в 1 и 30 и до 5 играхме Sad .Заспа и стана в 8 и 30.И сега пак е кукуряк,поспа има-няма 1 час досега.
Някой беше питал за кашите на Хумана -  взимала съм,много я харесва,ама си предпочита на Слънчо де. Това е засега при нас,чакаме лека -полека рд-то и така .

# 656
АЗ питах за каша на хумана! Имам една праскова с овес! Още не съм дала имаме отворени на слънчо -картоф и домат и на хип - кайсия с праскова! Втората хич не я харесва, ама е а пребиотик и... Като не е акаша през деня и давам в 17:30 и тя акс после!

# 657
  • София !
Здравейте Hug момичета , от 2 дни се каня да пиша по темите и все не ми остава време - направо за срам  Embarassed . Ще се включа тия дни по активно .. Тъкмо викам ''ще седна да драсна'' и малката се събуди или излезне нещо друго и ..... ИЗВИНЯВАМ ви се многооооо  Hug !!

Desi_89 - Благодаря , че си се сетила за нас   bouquet . Леко раждане и здраво и пухкаво бебе на финал  Hug !!

# 658
Здравейте, момичета!
Ние 2 дена нямахме интернет - беше станала някаква сериозна авария. Преди малко техниците бяха тук да настройват рутера нещо и - ура! - пак сме на линия.
И така , по технически причини, чак сега да честитя рождения ден на Коко. Вили, да ти е жив и здрав, все така чаровен, талантлив и усмихнат , както е бил на празника. Много се радвам за хубавия купон, който сте спретнали. Аз, за съжаление нямам познати с толкова малки дечица, а и нашия РД се пада през седмицата. Чудя се как да го измисля - то през седмицата и мъжа ми на работа, и децата на училище.... Може би ще направим купона на следващия ден - събота, че така.....те ще се приберат точно когато тя е най-крива и нищо няма да се получи.
Иначе, ние още си влачим гадната кашлица. Ходихме на доктор - има леки хрипове. Според него има задна хрема - секрета не излиза през нослето, а направо се стича отзад. Звучи ми логично..... newsm78 Та сега правим инхалации, пием сиропче и капем коларгонови капки. В понеделник ще ни излезе резултата от секрета от нослето, който й взеха.
Малиш, Светлана, и Александра е страшен киселяк. Пикът й е днес - направо ме побърква  #Crazy
За сега това от мен, момичета. Ще тичам да пооправя докато спи, че после ще придойде и другата челяд и ...... лудницата ще е пълна  Laughing

# 659
Мими от 3 дни давам сироп Аериус в комбинация с Дермодрин крем.При нас го изписаха заради АД.Аз също му пера дрехите с нашите ,но не мисля,че това е проблема ,защото той има проблем само с крачетата и то от коленете надолу.Ще се радвам ако споделиш дали при вас има ефект.На мен личната ми каза , че трябва да го пием месец-много ми се струва  newsm78 А на вас какво казаха?
Честити рожденни дни на всички и весело изкарване на предстоящите!Да са ни здрави децата-това е най-важното!

Общи условия

Активация на акаунт