. Пазя много топли спомени от вас приятно посрещане на първите ви рожденни дни с бебоците!
!
! Няма да съжалявате тези, които си взехте от същите ваучери
.
. Аааа даже научи едното детенце как да слага капачка на шише
. Така че РД-то ни беше и с образователна цел хахахаха.
!
!
! Съвсем скоро ти предстои най-прекрасният момент. Моят термин беше за 12.02 (почти на твоята дата), но малчо реши да се показва 2 седмици по-рано, така че и при теб срещата може да е съвсем, съвсем скоро. Пожелавам ти леко раждане като моето и да си гушнеш най-прекрасното бебче
. Ще се радвам да ни пишеш когато малкото човече се появи и отделиш минутка свободно време. На среща сме и ако имаш някакви въпросчета
.
. Изкарахме много весело. Моят Калоян голям майтап беше. Другите две дечица си играят с играчки, обикалят около нас, а нашия строен на масата и не вземе да пропусне някоя манджа не спря да яде
. Очуди всички с това ядене. Не се спря. За мъниците бях направила бисквитена торта, която малко не ми се получи де, че стана направо в насипно състояние. Бях я направила с нишесте и бисквитки, като в нишестето настъргах и един банан. Като започнах да я редя, обаче ми се пръснаха всичките бисквити и ги прехвърлих в купички. Е, не бяха много естетически красиви и не приличаше хич на торта, ама мъниците си хапнаха и те
. Иначе бях взела разни насипни сладки и соленки, бонбони, мезенца , сготвих едни пилешки пържолки с гъбки и сметанка. Майка ми направи една руска салатка и погача. Направих още една салатка айсберг с царевица, краставици и авокадо. Всичко сервирах на шведска маса, за да може да има широко поле за изяви на дечицата. То, нормално, всички бяхме накацали около децата и си играхме с тях. Та шведската маса беше най-удобният вариант. За подаръците - то нали се сещате, че сега изненадите са за родителите. Малчовците нищо не разбират и не могат да оценяват какво им се подарява. Та получихме дрешки, играчки - все интересни неща и такива, които ще ни влязат в употреба. Бях си поръчала да ни подаряват по-големи дрешки, че за сега имаме. Та вече си имаме яке за другата зима, нови маратонки и блузки за другата година
. За мен най-милият подарък бяха всички пожелания, които получих по повод празника. Имам най-прекрасната стена във ФБ
, изписана с толкова прекрасни пожелания. Всяко едно е написано различно, с много положителни емоции и дошло от сърце. Няма как да не спомена и "подаръка", който получихме от едно далечно място - снимка с едно красиво малко момиченце "написало" с пастели "ЧРД Коко". Това най-много ме трогна! Най-милото нещо, което съм виждала и което ме накара да се просълзя.
. 

, дано се отучите лесно.. Само да не се стресира детето, трябва де е постепенно. Аз не обичам 'силовите' методи - мазане с люто и разни такива. Все си мисля, че с правилен подход, всеки вреден навик може да се овладее. Плюс това те са още толкова мънички, имат нужда от някакъв вид успокоение. При нас е бибата например. Не прекалявам с нея, все гледам да я давам, когато ще спи, но като я види, очите й стават на палачинки и само я иска..
Представих си ги как вършеят и дивеят
Нека им е весело на дечицата, тази малка разлика във възрастта смятам, че ще ги сплоти още повече и ще си бъдат другарчета цял живот, ще са си много близки, което е супер...
, че бяхме доста се разредили, но изглежда кашата на хумана и оризовата водица си дадоха ефект. Само дето се изредихме всички след нея един по един със същите симптоми. Добре, че вече сме по-добре. 
Омръзна й после, де, но все пак, малко се упражни. Няма да излагаме Коко, я, нали сме от една групичка 
.Заспа и стана в 8 и 30.И сега пак е кукуряк,поспа има-няма 1 час досега.
момичета , от 2 дни се каня да пиша по темите и все не ми остава време - направо за срам
!!
. Леко раждане и здраво и пухкаво бебе на финал
!!
Та сега правим инхалации, пием сиропче и капем коларгонови капки. В понеделник ще ни излезе резултата от секрета от нослето, който й взеха.
А на вас какво казаха?Препоръчани теми