А на вас какво казаха?
Той не е зачервен постоянно,но кожата на краката му е груба,суха,като се къпе след баня е по-червеничък и си личат петната,през останалото време не изглежда зле положението.Ако този сироп не помогне отивам при хомеопат ,май само това не съм пробвала .Мрън ,оплаках се
ЛЛ препоръча да не го къпя често , но на детето му е такъв кеф ,че незнам как ще стане ,като мине 8 часа и почва да чука по вратата на банята
Хайде да се изкажа и за храненето .Вечеря супа или основно от кухнята и към 9 преди лягане КМ с бисквити...май само това яде с апетит
И после чак на другия ден закусва в 9 9:30 ,но се буди нощем поне 3-4 пъти ,не защото е гладен ,а така за спорта.Отскоро го взимам при мен на леглото и е по-добре.Събужда се ,пипа ми носа,косата ,вика си "а тая не е избягала" и ми обръща гръб и така до следващото събуждане 

)) А Георги аз имам теория, че се е обринал заради годинката - ми то не е лесно човек да одъртява... не, сериозно, с това завяхване на пъпчиците вечер, и на мен ми прилича на алергия... дано минават и не се появяват повече. Важно е да се разбере какво ги предизвиква обаче за да не си причинявате тоя кошмар повече...

Препоръчани теми