Над елхата блещукат звездички - на ФЕВРУАРЧЕТО красивите очички !

• 28 693
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София !
Мими от 3 дни давам сироп Аериус в комбинация с Дермодрин крем.При нас го изписаха заради АД.Аз също му пера дрехите с нашите ,но не мисля,че това е проблема ,защото той има проблем само с крачетата и то от коленете надолу.Ще се радвам ако споделиш дали при вас има ефект.На мен личната ми каза , че трябва да го пием месец-много ми се струва  newsm78 А на вас какво казаха?
Честити рожденни дни на всички и весело изкарване на предстоящите!Да са ни здрави децата-това е най-важното!

Стели , на мен малката ми се обрина само на вратлето и малко на ръчичките ( няма как да ти пусна снимка тук да видиш ) , не бях давала нова храна и се чудех от какво може да е ... След много размисли , се сетих , че смених прахта за пране . След това препрах всички дрешки с Тео-Бебе ( което си го ползваме от самото начало ) и лека по лека , започнаха сами да завяхват петънцата .
Ти отдавна ли , переш дрехите с вашите  newsm78

# 661
Здравейте и от нас!

Desi_89 ,радвам се,че минаваш.Пожелавам ти леко раждане и незабравима среща с малкото съкровище!Ако имаш някакви въпроси ние сме насреща!  :hug

деми,радвам се,че сте по добре.
Дени много рядко се събужда за нощно хранене.И аз като тебе давам вечеря-супа или каша и преди лягане АМ.Ако се събуди почва да плаче,давам му АМ и заспива.Почвам да си мисля,че не е от глад,а навик.
При нас е много студено,снежно и заледено.Стана вече една седмица не сме излизали.Кухнята е наблизо,вземам храната,ако има нужда от нещо през магазина и се прибирам.
Дори и кучето бърза да се прибере като го изведем на разходка. Laughing

# 662
Ами бях върнала бебешкия прах,дори му гладих дрехите,но нямаше разлика.Според ЛЛ "така ще си е ,просто в даден момент ще го израсте.Така са белите деца " Е , мен тази статистика не ме кефи , но незнам вече какво да направя , на диета го подложих ,праховете смених ,на света козметиката изкупих .Има подобрение и след седмица -две пак същото  ooooh! Той не е зачервен постоянно,но кожата на краката му е груба,суха,като се къпе след баня е по-червеничък и си личат петната,през останалото време не изглежда зле положението.Ако този сироп не помогне отивам при хомеопат ,май само това не съм пробвала .Мрън ,оплаках се

# 663
  • Sredets/Burgas
Липсата на производство, на себум
при мъниците води до сухотата на кожата...
За някои специалисти при бебетата няма такова чудо АД...

Steli`, един татко от форума,
доктор по органична химия при препоръча
просто едно вазелинче с невен от 3лв. на БодиД...
Според него големите компании си докарват добри пари
от незнанието на хората...
Разбира се, ние няма как да знаем всичко...

Нали и ние имахме проблеми с АД...
При нас беше от прах за пране...
На Катерина и перях дрешките със Сано Максима,
но нашите дрехи с Ариел и стана мазало...
Сега всичко се пере само с бебешки прах...
Честно, изобщо не ми е кеф и не ми допада,
че перилните препарати за чувствителна кожа
не се справят добре, но няма начин...

# 664
Здравейте,
Аз ползвам тео бебе за дрешките на малката с омекотител сензитив! Пера на 60 градуса със сушилня след това! Всяка вечер се мажем с олио -бочко!
Вечер ядем каша и после мляко преди лягане! Ама май скоро ще минем на супа за вечеря!

# 665
Пеперудке ,освен да пробвам да пера и нашите дрехи със Сано  newsm78 ЛЛ препоръча да не го къпя често , но на детето му е такъв кеф ,че незнам как ще стане ,като мине 8 часа и почва да чука по вратата на банята  ooooh! Хайде да се изкажа и за храненето .Вечеря супа или основно от кухнята и към 9 преди лягане КМ с бисквити...май само това яде с апетит  Crazy И после чак на другия ден закусва в 9 9:30 ,но се буди нощем поне 3-4 пъти ,не защото е гладен ,а така за спорта.Отскоро го взимам при мен на леглото и е по-добре.Събужда се ,пипа ми носа,косата ,вика си "а тая не е избягала" и ми обръща гръб и така до следващото събуждане Mr. Green

# 666
Стелико и нашата мома си мисли, че ще си играе когато я взема на спалнята! От около месец някои нощи спи други се буди!

# 667
  • София
 Момичета, гледам пак за хранене сте се заговорили  Simple Smile

Колко мляко правите на малките преди лягане? И ако вечерят супа към 19ч. в колко и какво давате за следобедната закуска ?
Защото ние днес закусвахме към 17ч. плод с каша и сега изпи 80мл. АМ преди да си легне, ако дам и супа ще стане...а дори не знам дали ще иска да я яде newsm78
 Иначе при нас всичко е ок, пак започна да ходи сама ( да не чуе дявол), още е само с един зъб и така.. Simple Smile

Хубава вечер от нас Simple Smile

# 668
Здравейте,момичета!Аз мислех да пера на Лили дрехите вече с нашия прах,но нещо ме достраша и днес си купих Тео бебе отново.Лили и тя е с по-чувствителна кожа,та да не рискувам още.
Иначе от една седмица за вечеря Лилия яде супички,явно й е писнало КМ с бисквити и оризовата каша.
Днес купих паста за зъби Ненедент,както ме посъветвахте и от утре ще пробваме миенето на 7-те зъбчета на малката ми буболечка.
Иначе тук днес също е кучи студ,просто не е истина. Crossing Arms
Мама Аля за следобед оставям млякото с плод или с бисквитки,а към 19 и 30 е супата.

# 669
Здравейте,
Ние към 17:30 ядем каша и после мляко преди лягане! Ама като вечеряме и тя хапва разни работи с нас!

# 670
stelico и на нас ни каза да го пием Аериуса  30-ет дена и на мен ми се струва много това.Иначе пъпчиците са ни по добре вече завяхват.Надявам се утре вече да ги няма.Ох направос еизтормозих с този обрив.Изпрала съм му всичко което има с неговия си прах на 50 градуса 2 часа пране.Дано ни е от това а не е от храна.Толкова добре да си хапваше кухнята че сега с тая диета се чудя какво да му готвя вече.

# 671
Ей момичета, аз набързо пак от телефона, че познайте какво направихме - отидохме на Витоша, купихме си карти за цял ден, нооо... толкова ни хареса и ни се караше на хубава истинска писта без 100 човека на нея, че наобяд продадохме картите и драснахме към Чепеларе с малката и майка ми и ММ. Докато събирах багажа на три пъти щях да се отказвам и два пъти да се разплача ама все пак тръгнахме... и стигнахме в 23:00 ноо сега Билянка играе с баба си в снега всеки ден на чист въздух, а мама и тати карат ски. Още един ден ни остана и се прибираме че ММ е на работа. Дано да го изкараме тоя ден, че той днес се сецна... Ама надявам се да мине до утре... тука разтривах мазах... дано
Но стига за нас - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ УМНИ И КРАС.ИВИ, ДА СА БУДНИ И ЩАСТЛИВИ!   party023
Честити рожденници Коко и Георги!!!! Едни от малкото мъже в нашата дружина. Коко да расте все такъв изобретателен и майстор, че с толкова жени в дружината, все трябва някой да има да питаме защо колата ни не пали след като сме оставили само фаровете включени Simple Smile)) А Георги аз имам теория, че се е обринал заради годинката - ми то не е лесно човек да одъртява... не, сериозно, с това завяхване на пъпчиците вечер, и на мен ми прилича на алергия... дано минават и не се появяват повече. Важно е да се разбере какво ги предизвиква обаче за да не си причинявате тоя кошмар повече...
пумпалчее, много готин пост - напълни ми душата! Да са ти здрави хуните...
Кетбалу, и ние сме с една гадна кашлица по само сутрин и само по 2-3 пъти. Но се чува къртене като на пушач, дито вика майка ми. Чуха й гърдите преди 10тина дни - нищо. А кашлянето си е едно и то само сутрин.  Като казах на доки да я водя, тя каза че при липса на други симптоми и влошаване, нищо й няма. Има си секрети детето и най-много ако я заведа в поликлиниката да я заразя с нещо. Все се надявам да е задна хрема от зъбите, защото е някакъв регулярен секрет.
Биляна бъзливо тупва по дупе като остане без да е хваната за нещо - иначе придържайки се + лазейки обикаля навсякъде. Но ние сме от най-малките в групата та се надявам скоро да почне и тя да ходи самичка.
Вили, коя беше фирмата за тортата да ги дебна пак за ваучери? Страхотна торта!
Деми, радвам се че сте по-добре. А може да сте изкарали грипа на малката от съчувствие - нали знаеш че има такава болест - има дори мъже, които проявяват симптоми на бременна заради бременната си жена :0
Деси, леко раждане на теб, здраво бебче и питай ако има нещо...
И накрая хвалбите - имаме 5ти зъб (не помня дали казах) и Биляна каза първата си дума докато баба й я караше да въври - "айде". Много сладко я казва Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Измъчих се да пиша от тоя телефон - но явно много вече ми беше домъчняло за вас Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 08:50 от Leda

# 672
Ние се завърнахме - много студено в тая София беее... В планината едно слънце, един пухкав сняг - тук студ, лед и вятър...

Влязох глано за да изтрия едното си мнение, че се беше повторило, но тъй като не ми дава да го изтрия, реших да го заместя дс друго.

Нямаме нещо ново да се похвалим, освен, че пътуването бавно се превръща в ад - Биляна иска да става, да играе... Повече от 1,5час сава невъзможно. Налагаше се да я взимам да я кърмя - което напълно не одобрявам - да се движи колата а тя да е в мене, но иначе наставаше такъв рев... Вие как сте с по-дългите пътувания? Изобщо някой позволява ли си да пътува повече от час с бебе или аз просто сега откривам Америка Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 08:48 от Leda

# 673
Ехо здравейте,
Леда ние не сме пътували много дълго! Най дългия маршут  ни е София- Кюстендил! Ходихме лятото! Сега зимата не бих се наела! А пък и ние сме на АМ и доста гадно да правиш мляко в движение!
Имал ли някой нов озъбил се?

# 674
  • Оптимист по принуда
Оо,Леда,преди си заспиваше и нямахме проблем.Сега,като й омръзнат занимавките,които имаме в колата,настава ад..Почва се едно напъване да става,мрънкане,хвърляне на пода на колата на играчките,които й предлагам.Като става въпрос за пътувания не по-дълги от 30-40 мин.Не ми се мисли ако трябва да е по-далеч.Иначв има случау,в които си се занимава,но стават рядкост.Стават все по-любопитни зверчетата Twisted Evil и все по-активни. Като почне да се дере я взимам,на мен също не ми харесва идеята,докато колата е в движение,но пък какво да я направя,трябва някак да я успокоя,защото пък и за шофьора е ужасно и разсейващо,което е опасно също.

Общи условия

Активация на акаунт