И ММ нещо го беше стегнала шапката в петък и искаше да оставим малката при нашите, а ние да видим какво се случва по софийските кръчмички, но аз го отложих, че й е тръгнал втори зъб и е малко кисельоч. 
. В повечето случаи почива само неделя и то тогава се чудим кое по-напред да свършим. Ето и сега мислихме покрай РД-то да си вземе направо отпуска 1 седмица и хем да си почине малко, хем ако можем да се разнообразим нещо. Ама шефа му реши, че няма да го пусне и ей ни на - пак в Софията си киснем
. Здраве да е! Ще дойде и този момент!
. Катери се по мен, иска да гледа, да стои прав ....... аааааа, приключихме с тази анархия в колата. Да си стои в стола и това е
!
. Да си припомня какво беше това нещо, че вече се чувствам като пенсионерка. Никъде не мърдаме и в 21ч по леглата. А дано скоро да можем да го оставим на някоя баба дребния и да си поизлезем и ние така.
. 
Да са здрави и много щастливи дечица!
Как ми се пътува и на мен,не сме ходили никъде от морето насам,а не бих отказала едно хотелче с топъл басейн някъде.Много ми е мерак да заведа Ники да се плацика някъде с един бебешки пояс,но освен някакви стари теми за басейн в Банкя нищо друго не намирам за София,където да пускат бебета и басейна да е подходящ разбира се.
Обринал се покрай рождения ден
че станал на една годинка хиихихи
радвам се че така весело си изкарвате дните.ММ има мног почивки но къде да ходим и аз не знам.Добре си ни е тук като е хубаво времто си излезем малко навън да поразходим Гого много му е зор така като не излиза милия всеки ден ама да свиква.
Вчера имаха разговор с еднаот патките: Деми - ъ? Патето - папапа! и така няколко пъти, като малката стоеше изправена до мен, а патето на около половин метър от нас и се гледаха право очите, бяха много смешни...
Браво на вас. Как е тм, мина ли сецнатото? Хареса ли ви Чепеларето? Аз обожавам Родопите....
Моля ви, пощадете ме, де
Аз ви каня в клуба на пенсионера - заниманията ни включват хапване, телевизия, гледне в точка и лягане около 22ч. Все полезни и интересни дейности

и скоро ще го направим. Само не знам как успявате да си легнете в 22ч., аз преди 24 не успявам и после съм караконджул, просто в 10 не ми се приспива, явно не се уморявам достатъчно през деня 
За обувките нямам проблем аз- не си свива много крачето, но навън ботушките са само, за да топлят, защото са големи, пък сега не ми се купува трети чифт, като тръгне по- стабилно мисля да взема някакви кецки направо. У нас си шляпа с тези за прохождане.
При всички положения, така като гледам няма да има 6-ци по физическо
Не се тревожи, някои са по-бързи в едно, други в друго, пък и не е станала на 15 години, има време

Права е Деми26, трябва да влезеш в Настройки, Изглед и подредба и да махнеш тикчето от "Не показвай подписите на другите потребители" Препоръчани теми