Нашия рожден ден мина в тесен семеен кръг и едни приятели. Много приятно беше. Ето от тортата да се почерпите с кафенцето
Аз я правих, гостите уж много я харесаха ... но си прилича още на домашна. Като почне да прилича на купена, вече ще съм майстор 
Ще изчакам и РД-то на батито да мине /то е в неделя/ и тогава ако не залепи нещо вече ще я отведа.
Нищо, да свиквам за рождения ден - тренират ме редовно
На другия ден даже ски караше.
Иначе днес по погрешка изплю една храчка като я изкашля - бяла е, което май е добре. Пием Стодал и още едно хомеопатично, щото лекарката мисли, че са секрети от лигавиците и просто ги гълта и ги кашля на храчки... Някой имал ли е тоя проблем?
Не исках да й давам 3ка, обаче си мисля, дали да не смятам двойката за изпита, като изпием 2-3 млечни каши за над 6месеца...
Какво ще кажете?? Мога ли да мина директно на тройка Много ме е яд, че е взел 3ка HIPP, щото исках да взема на 2ка на ХИП, а 3ка на лактана, че четох, че бебетата много го харесвали, щото имал някакъв плодов вкус...
Но знам, че ги плюят... Някоя няма ли да си признае и тя подобно прегрешение, че да ми олекне... 
Да ти е честита рожденничката! Да ти е жива и здрава, да расте умна и красива и както й е тръгнало - да обиколи света
и да кажа, че и нашата торта беше от същото място. Ние взехме с 20 парчета избрах да е ванилия и шоколад, имаше и някакви други вариянти, ама не ги помня
Но беше прясна, вкусна и красива, изобщо не съжалявам, така че ако си решила да взимаш от там-действай смело, ние с Вили отъпкахме пътеката 
!
. Браво на теб!
. Пък, ако ти хартиса някое парче пусни ми го по пощата - няма да откажа
. А Билянка що така се е разкшляла пък тя
!? То ни е умно момичето, така че крий цигарките, че верно да не ги е намерила ... Надявам се да не е нещо сериозно и бързо да минават. А за Зайото - бе не си лоша майка. Аз на моето
какво ли не съм му давала?! На РД яде и няколко хапки от тортата .....
. Какво да ти кажа?! Не мога да залъжа с нищо друго. Реве като магаре срещу това, което е решил, че трябва да му дам и докато не му дам да пробва не мирясва. Е, дала съм му 2 хапчици малки де. Не е изял цяло парче, ама пак ... Аааа и не съм ви казвала какво ми отказа - да, Калоян има нещо, което да НЕ яде. Като пазарувахме миналата седмица в ХИТ и от доста време гледам едни йогурти по 4 кутийки в опаковка. Та тези струват около 5 лв и ме беше малко яд да дам толкоз пари за тези дребните млекца, ама си викам айде да взема, той сигурно ще ги хареса. Иии прибираме се ние и аз и ММ сядаме да обядваме. Дребният започва да надава вой да яде с нас. Аз вече супер доволна вадя едната кутийка йогурт и викам е сега ще го излъжа да си яде негова си храна. Да, ама не! Нашият близна 2 пъти лъжичката, врътна си главата и започна да ми се кара да му давам филия хляб с лютеница. И така! Не мога да го излъжа с такива лиготийки. Та ти не се шашкай толкова какво е яла. Нали не е омела едно цяло пакетче?! От няколко пръчки нищо няма да и стане.
.
. Калоян вече не иска да ми показва нищо, което е научил. Показва ми 2 седмици, че щял да става на 1 год и колко голям щял да стане и точно преди РД-то явно вече му писна да се прави на маймуна и е пълен бойкот. Прави се на ударен и мълчи като пукал. Ако го хвана в някаква по-игрива фаза и като съм супер настоятелна ми показва само с едната ръка колко голям ще стане и толкова. Явно колкото да го оставя на мира
.
. Цирк голям сме! Та вече събирам всяка различна кутийка и му я давам. Еми да ви кажа няма по-голяма радост и занимавка от тези джаджи. Поне ми излиза евтинко
.
. Много ви се извинявам , че не пиша , просто нямам време в последните дни ...... Малката е супер неспокойна , нещо изплашена ли е , не знам . Един ден падна , 2 дни след това се събуди с ужасен рев и цялата трепереше и от тогава , отказа ходенето сама , спи и постоянно се буди с рев
, чудо е просто ............
.
Ох , една носталгия ме обзела , едни спомени ....... Да сме живи и здрави всички
!!
!!
!!Препоръчани теми