Вашите бебенца вече се обръщат, браво. Моето хал-хабер си няма. Което май ще докаже теорията, че се развиват по-назад мъжете

Изабел, Бобето не е на кърма, но също не желае вода. За сега проблеми нямаме.

В началото се бях обезсърчила, че не мръдвам и грам, но само и само ММ да не мърмори, че е купил закачалка за 500 лв. продължих да въртя и сега, месец след покупката съм много щастлива - остават ми още 13кг

Аз също пия само фрешове и не пия ни алкохол (по-скоро мноооого рядко) ни газирано, ни натурални сокове... 
К'во стана с болничния? Моя почнаха да обработват и предполагам, че ще се видя в пари във вторник
Добре, че една мама ме успокои, че не съм единствена, ха ха

Може би ще ходим до педиатъра , но на този студ, с бебето, там винаги е лудница . Наблюдаващия УНГ винаги е казвал,че при течност зад тъпанчетата е възможно отвреме навреме да прищраква, боли , но да не е възпалено и да е моментно . На това се надявам.

Аз също пия само фрешове и не пия ни алкохол (по-скоро мноооого рядко) ни газирано, ни натурални сокове... 
К'во стана с болничния? Моя почнаха да обработват и предполагам, че ще се видя в пари във вторник
Добре, че една мама ме успокои, че не съм единствена, ха ха

Приятен ден мами ,
Намалиха фотоапарата дето го искам с 5% ако се поразтърся ще го намеря на тази цена в друг магазин, ай стига, няма да го купя, а и вчера си мислех, че покрай детето, по-добре да си купя най-после килим за хола, че да мога да я оставям на земята, сега сме само на ламинат и не е за бебета по пода
Или му давам мнооого рядко, когато нищо друго не може да го усмири и това ми е вече поредния опит да видя няма ли да помогне. Иначе като му предлагам си пие по малко. Но нали е на кърма, та не му предлагам често.
Препоръчани теми