ЮЛСКИ бебета - тема 8

• 31 086
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
wwwaz , от какво си минус 3? От велоаргометър ли? Питам защото утре ММ отива да ми купува и на мен и почвам яко въртене.
Вашите  бебенца вече се обръщат, браво. Моето хал-хабер си няма. Което май ще докаже теорията, че се развиват по-назад мъжете Simple Smile
Изабел, Бобето не е на кърма, но също не желае вода. За сега проблеми нямаме.

# 91
Близначе, да -3кг от въртене на велоергометър  Simple Smile В началото се бях обезсърчила, че не мръдвам и грам, но само и само ММ да не мърмори, че е купил закачалка за 500 лв. продължих да въртя и сега, месец след покупката съм много щастлива - остават ми още 13кг Laughing Но вярвам, че ще ги преборя като спра да кърмя и се подложа и на диетка.

Бързо и леко оздравяване на рожбите ти, Близначе, както и на всички останали дечица и мами от групата!

# 92
  • София
Ох, забравих да честитя новата темичка  Hug Hug Hug
Аква, разкошен е  Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilСега даже колебая дали да си поръчам, но мъжо вече ще ме метне... Аз си имам, но той милия... Едвам смогва вече  Crazy Аз също пия само фрешове и не пия ни алкохол (по-скоро мноооого рядко) ни газирано, ни натурални сокове...  Mr. Green
Близначе, ние излизахме, но само за малко, че беше студено и се появи вятър, та се прибрахме... Иначе и аз съм като теб... Плямпам глупости тук и все се надявам, че поне сте ме прочели и ми е достатъчно  Mr. Green Иначе ще лудна без комуникациите... Ох и да се оправяте бързооо!
Данче, и аз се чудех какво значи зелено ако, но така и не разбрах...
Мисти, тая нашта също яде по толкоз... Аз вече спрях да й следя храненията, само й давам цицата и това е ... Двете сме спокойни, наддава си екстра и това е  Crazy
Мимс, честита месечинка  Hug К'во стана с болничния? Моя почнаха да обработват и предполагам, че ще се видя в пари във вторник  Mr. Green
Момичета, днес в 10 съм на гинеколог (най-сетне), ама к'во да направя  Crossing Arms Crossing Arms Добре, че една мама ме успокои, че не съм единствена, ха ха  Mr. Green Да стискате палци всичко да мине нормално  Praynig

# 93
  • Зеленият рай в сърцето на България
Черния петък в споменатия бг сайта започна в 7:15, ако някой ще си търси нещо.

Връщам се да чета, че наистина сте писали като бременни.

------------------------------------

От както захранвам с картоф пъпешите пръцкат и акат мноооого миризливо, не знам дали е нормално или е някаква по-специфична реакция от новата храна. И броя пълни памперси се увеличи.
И при нас така се получи, мисля че е нормално.

В  картофеното пюре и аз не слагам добавки, само първите пъти кърма.

Мисти свърши с оставянето на дивана  Mr. Green Цирка вече става пълен. Крис както прави по 2 пълни оборота и на спалнята не смея да го оставям сам. Навреме си взехме кошарка за игра и я пльоснхме в хола.

izabel.1985 850 гр. Браво  Wink
Малчо си пие вода, даже вече може сам да държи шишето. Първия месец малко се мръщеше като му я давах, но аз не спирах да опитвам и вече си я пие с удоволствие.

wwwaz Супер!  Hug
Скрит текст:
Изтървала съм как го постигна.

Гeрито не оставаш непрочетена.  Hug

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 08:02 от frozenInside

# 94
Добро утро  Hug

Дарето пак я боли ухо .. Sad Може би ще ходим до педиатъра , но на този студ, с бебето, там винаги е лудница . Наблюдаващия УНГ винаги е казвал,че при течност зад тъпанчетата е възможно отвреме навреме да прищраква, боли , но да не е възпалено и да е моментно . На това се надявам.

Така съм се ядосала на тези от емаг - такава реклама му направиха за нищо. Исках да гледам за сешоар, миксер и зарядно за фотоапарат. От трите категорий най-много десет намалени неща имаше и то всички изчерпани . Само дето гръмки думи имаше, нищо работа .

Василена още не се обръща от гръб по корем . Тя е доста пухкава и го отдавам на това, ама на другата консултация ще питам педиатъра.

Прегръдки на всички , болните да оздравяват  Hug

# 95
Ох, забравих да честитя новата темичка  Hug Hug Hug
Аква, разкошен е  Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilСега даже колебая дали да си поръчам, но мъжо вече ще ме метне... Аз си имам, но той милия... Едвам смогва вече  Crazy Аз също пия само фрешове и не пия ни алкохол (по-скоро мноооого рядко) ни газирано, ни натурални сокове...  Mr. Green
Близначе, ние излизахме, но само за малко, че беше студено и се появи вятър, та се прибрахме... Иначе и аз съм като теб... Плямпам глупости тук и все се надявам, че поне сте ме прочели и ми е достатъчно  Mr. Green Иначе ще лудна без комуникациите... Ох и да се оправяте бързооо!
Данче, и аз се чудех какво значи зелено ако, но така и не разбрах...
Мисти, тая нашта също яде по толкоз... Аз вече спрях да й следя храненията, само й давам цицата и това е ... Двете сме спокойни, наддава си екстра и това е  Crazy
Мимс, честита месечинка  Hug К'во стана с болничния? Моя почнаха да обработват и предполагам, че ще се видя в пари във вторник  Mr. Green
Момичета, днес в 10 съм на гинеколог (най-сетне), ама к'во да направя  Crossing Arms Crossing Arms Добре, че една мама ме успокои, че не съм единствена, ха ха  Mr. Green Да стискате палци всичко да мине нормално  Praynig

За болничния..вчера получих смс че имам преведени пари за м. октомври, а кога ще ми платят за ноември не знам..  ooooh!

# 96
Така съм се ядосала на тези от емаг - такава реклама му направиха за нищо. Исках да гледам за сешоар, миксер и зарядно за фотоапарат. От трите категорий най-много десет намалени неща имаше и то всички изчерпани . Само дето гръмки думи имаше, нищо работа .

Сутринта имаше всичко в наличност, но някой от най-изгодните електроуреди се изчерпаха супер бързо. Явно доста шемети като мен са дебнели  #Crazy

Дано ушенцето е добре и бързо да отшуми болката.  Hug

# 97
FrozenInside, свалянето на кг го постигнах с много въртене на педалите и пот..., но виж по качване на кг съм спец Blush

От черния петък печеля нови зимни гуми за колата  Laughing Слава Богу, ще мога да отскачам до магазините с малкия, кое то си е пак разходка. Пет дни съм под домашен арест и вече почвам да се побърквам #Crazy

# 98
Все се каня да ви питам, но забравям  newsm78
До кога ще преварявате водичката на бебето, ако изобщо го правите? Ако не преварявате, каква вода давате?

# 99
Аз спях да преварявам и сега давам розовата Девин.
Не зная колко гр пюре й Давам на Далия. Като обем е около 120 мл, но е доста гъсто че така по й харесва. Успявам да й дам към 60 - 100 мл вода на ден. Не мога да преценя дали е малко. Все пак не яде сол. Тя моята яде така: 8 - 8.30 - кърма, 11 - 12 - пюре, 15 - 16 - кърма, към 18 пак и давам половин доза пюре че си иска. към 19 - 19.30 - кърма и в 20.30 - 140 мл АМ. През нощта не я храня. Затова и привечер я храня по начесто.

# 100
Добро утро , да се запиша и аз тук. Ние сме ок . Вчера излизахме за малко колкото да изведем шнауцера за 15 мин и се прибрахме че студ си беше.

Данче  надявам се да сте добре вече...така и не погледнах коя дата беше вчера ли и или оня ден си писала за температурата на бебчо.
Между другото прочетох че като започват да се появат зъбките , бебетата почват да акат много по -често , а и да ви кажа нашата ака доста често и тук всеки ден към 9.30 вечерта почва един рев , едно ядене на ръката ми на играчките си.дадох и панадол и се успокои, няма Т.
За захранване , дадох и преди ден1 ч.л ябълков сок и добре го понесе , но мисля че е доста рано да я тормозя тъй като си е на кърма на поискване и спрях .
Ние вече имаме една голяма коледна елха в хола и Тиана и се усмихва , пеем и танцуваме около нея коледни песни ...абе въобще коледно настроени.  dancing
 Two Hearts
Ние сме вече на 4+ от седмица и нещо, ми то да си кажа е тоооолкова малка разликата с 4 на Памперс, аз ги взех по погрешка и като си сравних се оказа един 1см разлика в ширината някъде.
Хайде отивам да кърмя , че ме викат вече  breastfeeding  Приятен ден мами ,

# 101
Добро утро!
Фроузън аз си я преварявам, решила съм ще преварям докато почна да давам изворната с розов етикет, не ми представлява кой знае каква трудност, защото преварявам едно джезве и го слагам в термоса, за да не ми се напраши и с него карам 3 дена, а нашата вода е отвратителна, дори и ние не я пием.
Побългарен се оказа този черен петък, защо ли не се учудвам  Crossing Arms Намалиха фотоапарата дето го искам с 5% ако се поразтърся ще го намеря на тази цена в друг магазин, ай стига, няма да го купя, а и вчера си мислех, че покрай детето, по-добре да си купя най-после килим за хола, че да мога да я оставям на земята, сега сме само на ламинат и не е за бебета по пода  Naughty 
wwwaz при мен тези 15 мин дадоха резултат -0гр, за 2 седмици, и мисля да не се торзомя толкова вече, явно доказах теорията си, че само глад му е майката, но пък ми намаля кърмата при опита от 10 дни да пазя диета, от нея свалих 600гр, но мисля че заради това детето почна да яде през 2часа, и когато опитах да додам вчера кърма от шише, имах малко в хладилника, след гърдата изяде и шишето, и приключих вчера с диетата, дано днес вече всичко е наред.
ПС от черния петък имам една полза, потърсих същия фотоапарат който съм харесала и го намерих в сравнение с намалението 30лв по-евтин в друг български сайт, и 40 лв по-евтин в амазона

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 11:05 от mysterious

# 102
Добро утро и от мен!
За любителите на Томи Типи и Амазон има две оферти - за шишета : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004GCJFA4/ref=gb1h_img_m-2_8 … pf_rd_p=449738567 и за целия стартов комплект: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004GCJF9U/ref=gb1h_img_m-2_8 … pf_rd_p=449738567 . Обаче ако ви интересуват, трябва да сте екстремно бързи, че бебешките неща изчезват буквално в първите секунди. На мен понякога дори не може да ми се рефрешне още страницата да видя намалението и те вече са свършили.

За водата - майка ми упорито му преварява чешмяна през ден, но аз не му давам. Simple Smile Или му давам мнооого рядко, когато нищо друго не може да го усмири и това ми е вече поредния опит да видя няма ли да помогне. Иначе като му предлагам си пие по малко. Но нали е на кърма, та не му предлагам често.

За акитата и нашия ги вади от жълти до зелени, за сега не съм му хванала зависимост на какво се дължи разликата в цвета.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 11:17 от gemavar

# 103
  • varna
Добрутро:)
Емагът се оказа бошлаф работа, съвсем по български. Мама става рано по принцип, а днес дебнела за тати телефон за рд-то, ама само боклуци останали в 7 сутринта, другото изчерпано, да бе да. Не е за мен тва дебнене, ни по амазона, ни никъде, те промоциите си вървят и през останалото време, само трябва да се изчаква. И в мола има черен петък днес, ама за 2 парцала няма да ходя да се бия с разни кифли пък!
Верабел, спокойно може и мъжът ти да отиде да го вземе акта, на мен поне така ми казаха, само трябва да носи личната ти карта за удостоверяване.
Герито, споко, не си само ти, аз като пропуснах 40-я ден, тази седмица ще ходя, че поне да се вместя в рамките на първите 6 месеца, срам не срам  Embarassed
Ема и тя утре става на 4 м. ама още не е мръднала от гръб на корем, само обратното може. За сметка на това пък постоянно иска да се надига и да оглежда всичко, хич не ще вече да лежи и играчките взеха да й омръзват. Някоя мама ако има идеи за занимавка на беба, моля, да сподели, че моите се изчерпват с активна гимнастика, музикална въртележка и малко седене в коленете ми да си приказваме.

# 104
Тези в емаг и мен ме издразниха , исках Ipad  и то се оказа, че са намалени с 20 % , да им имам черния петък . Sad

Фроузън аз също не преварявам . Давам розова Девин . Той не пие вода , но давам пробиотик и сега нали опитвам с адаптирано
Цвети и Емо е същия в момента , мисля че и него го тормозят зъби

Иначе и емо се бръща от гръб по корем от 3ти месец още:)

Общи условия

Активация на акаунт