Отговори
# 15
Аз искам да питам тия,които викаха,Ай Япим,няма да тръгнат да правят проект с него,ако го очаква дело,а сега какво стана,искам да питам ??????
Аз бях от тия Laughing низнам кво да кажа Laughing за мен беше всичко жълтини Laughing щото първия път беше оправдан на пълно Laughing

# 16
по горе ви метнах по едно пийенйе, сега ше ви уредим и с музиката, да се развеселите малко, 4е ми се видите мноо оклюмали
Скрит текст:

аде оп,оп,оп

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък името дет са го измислили ми е много смешно,дойде ли рибата,така ли са се питали  hahaha hahaha hahaha hahaha
Shocked Shocked Shocked Shocked
Кво са кокориш пък ти,няма се тръшкам ся и да вайкам,нали риба викали на наркотика  hahaha hahaha

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз искам да питам тия,които викаха,Ай Япим,няма да тръгнат да правят проект с него,ако го очаква дело,а сега какво стана,искам да питам ??????
Аз бях от тия Laughing низнам кво да кажа Laughing за мен беше всичко жълтини Laughing щото първия път беше оправдан на пълно Laughing
Аз не помня Ренку ,кои бяха ама знам,че бяхте доста  Joy Joy Joy

# 19
  • В света на мечтите... ❤
по горе ви метнах по едно пийенйе, сега ше ви уредим и с музиката, да се развеселите малко, 4е ми се видите мноо оклюмали
Скрит текст:

аде оп,оп,оп

Чеки и тука да порипам  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 20
  • Варненска клюкарка

Ох и за мен така беше....

В другата тема се дискутира- излиза ,че май е имал отношения с Гизем Rolling Eyes Да видим сега кой кого е черпил с дрогичка....

# 21
  • София
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Мале кво се случва на това дело, аз следя Неси в туитър какво превежда и съм ей така  Shocked Shocked Shocked Shocked

Бел за мен Гизем го е подтикнала, обаче, аз го казах и в тути, тя ще каже всичко и е бъде готова на всичко, само и само да отърве кожата

# 22
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ух, Чачо и Гизема си бъркали по дупкитеее...ей тва е... Laughing Laughing Laughing

Нарцисчева, не разбрах за ква риба стаа дума...ама ся ми е ясно вечи... Joy Joy Joy

Мой ли си поръчам една риба ми я донесе Чачо...сао си пушиме нема прайме друго...ама в юртата и ше турнеме туй в лулата на мира... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 23
И аз тук, и аз с Вас!  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да заФаля и чичечна заслужилите строители на новия дом!  Heart Eyes

Зизу,  newsm51 newsm51 newsm51 и за хилежа  Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жани, за красотите в цвета на любовта!  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

Миши, гледам добре се справяш със защитата на титлата "ВИП"! Не слизаш от заглавните страници!  smile3503 smile3534 newsm62

Ох, не знам и аз какво да се изказвам по случая "Чаатай"!  Rolling Eyes За мен, най-важното е - каквото и да е взимал и употребявал, и, ако е успял да се "откачи", да е разбрал, че там бъдеще няма! Няма живот с наркотици!  Peace Пожелавам му от сърце да продължава да се развива като актьор, да бъде силен и да гледа напред!  Peace

# 24
  • София
Зиз както казах при татю, едното спане не означава връзка  Shocked

# 25
Я си апнете по един бАМбон и се успокойте  Hug Hug Hug ,аз мисля,че накрая ще се разминат най-много с условни присъди  Peace

# 26
# 27
Я си апнете по един бАМбон и се успокойте  Hug Hug Hug ,аз мисля,че накрая ще се разминат най-много с условни присъди  Peace

никой нема ти обърне внимание. Mr. Green и аз пробвах да ги развеселим с пийенйе и танци, ама йок Joy Joy

# 28
Много интересна идея  Peace
Скрит текст:

# 29
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз както казах при татю, едното спане не означава връзка  Shocked
Пипе, никой не може да каже какво е, ако не е надникнал под юрганя... Laughing
Така, че...дали е имал или нямал връзка с Гизем ми е всьо равно...не мога да се тревожа с такива неща. Нито пък ще седна да преживявам някакво дело на Чачо. дано излезе сух и да му се размине...пък ако не, няма си прережа вените я... Peace

Общи условия

Активация на акаунт