Отговори
# 30
  • В света на мечтите... ❤
Я си апнете по един бАМбон и се успокойте  Hug Hug Hug ,аз мисля,че накрая ще се разминат най-много с условни присъди  Peace

никой нема ти обърне внимание. Mr. Green и аз пробвах да ги развеселим с пийенйе и танци, ама йок Joy Joy

Е,па поне ти се почерпи  Hug ,иначе мен не ми пречи да си ги апна и самичка,пък и кутийката ще апна,че е от шоколад

# 31
Я си апнете по един бАМбон и се успокойте  Hug Hug Hug ,аз мисля,че накрая ще се разминат най-много с условни присъди  Peace

никой нема ти обърне внимание. Mr. Green и аз пробвах да ги развеселим с пийенйе и танци, ама йок Joy Joy

Ооооо, напротив!!!  Heart Eyes На сладкото винаги има кой да обърне внимание!  Blush Пу, първа!  Blush

# 32
Много интересна идея  Peace
Скрит текст:
те ти зизу десен за украсата Mr. Green

# 33
Дибо Heart Eyes ма изпревари Mr. Green

# 34
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
Ма яз съм си избрала веке...украсявай си ти така... Mr. Green

# 35
  • София
Зиз както казах при татю, едното спане не означава връзка  Shocked
Пипе, никой не може да каже какво е, ако не е надникнал под юрганя... Laughing
Така, че...дали е имал или нямал връзка с Гизем ми е всьо равно...не мога да се тревожа с такива неща. Нито пък ще седна да преживявам някакво дело на Чачо. дано излезе сух и да му се размине...пък ако не, няма си прережа вените я... Peace

Зиз е много ясно, че няма  Joy  Но за мен не е ли изречено от Ча или от Гизем и другият да потвърди не е истина, питам Неси в туитър кой го е казал и тя ми отговаря някакъв Ергюн Таш, кой е той не зная, бил някъв известен

# 36
Скрит текст:
Ма яз съм си избрала веке...украсявай си ти така... Mr. Green
Joyаз си имам от лани Mr. Green

# 37
# 38
  • София
Ергюн Таш бил охраната на Явуз от ПЕ  Rolling Eyes

Славена статия за делото на Ча, мисля  Thinking

# 39
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така, че...дали е имал или нямал връзка с Гизем ми е всьо равно...не мога да се тревожа с такива неща. Нито пък ще седна да преживявам някакво дело на Чачо. дано излезе сух и да му се размине...пък ако не, няма си прережа вените я... Peace

Зиз е много ясно, че няма  Joy  Но за мен не е ли изречено от Ча или от Гизем и другият да потвърди не е истина, питам Неси в туитър кой го е казал и тя ми отговаря някакъв Ергюн Таш, кой е той не зная, бил някъв известен
Ергюн таш е дясната ръка на Явката...оня артист.  Laughing

# 40

Славена статия за делото на Ча, мисля  Thinking

Май е така, ама аз видях Чагатай и го лепнах тук. Wink

Много ви е весела 1 стр., изчетох си я с кеф, адмирации за творците! newsm10

Хубава вечер!  bouquet

# 41
  • София

Ергюн таш е дясната ръка на Явката...оня артист.  Laughing

Да тя Жани ни разясни при татю, ама мерси Зиз  Hug Hug

# 42
  • София
Ама къде са всички?  Shocked newsm78

# 43
Значи на Гизем са и отпушвали и запушва ли дупките ммм интересно ама то май не е само Чаги.

# 44
  • Под Сините камъни

Ооооо, напротив!!!  Heart Eyes На сладкото винаги има кой да обърне внимание!  Blush Пу, първа!  Blush
Хоп и аз да си апна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт