Отговори
# 705
  • В света на мечтите... ❤
Отивам да ремонтирам крилото...естествено след като се напуша Mr. Green
Ша ви замоля да не се чуваствате спокойни и да почнете да падате от покрива. Joy

Обещаваме,че няма се отпускаме,ще се стегнем и няма да падаме от покрива,ако трябва ще се навесим по олука,ама нема да падаме  Mr. Green

Офф,верно,че кодовото име беше риба  ooooh! (Парола Риба меч  Mr. Green ),днес нещо концентрейта ми ич го няма  Joy Joy

Веднага да наблегнеш на концентрат, да си опрайш концентрацията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дей пърцуцката  Mr. Green

Мии,аз от пърцуцката много не се концентрирам,ама пък днес може и да подейства,я Ели и Диди да се смилят и да ми пратят едно канче от мазата  newsm47

Ами тя Ели веднага реагира, нали е добричко, щом е за съдиспансерка  hahaha hahaha hahaha hahaha
На член от семейството мойш ли да откажеш Hug Hug Hug Hug

Еее,знаех си,че ще откликнете  Hug   love001   love001   love001   Hug  ама искам от най-хубавата да ми налеете  Naughty  Mr. Green

# 706
  • Още у мъглата ...
Ох, много е готин този Мерт  Joy Joy Joy Joy Joy

Добре, че в тая серия я няма много Серка, та се гледа по-леко  Party Party Party Party

# 707
Таа,па Мира мноу на сериозно се взе в сръднята,пуу апталка  #Cussing out

# 708

Добре, че в тая серия я няма много Серка, та се гледа по-леко  Party Party Party Party

Да бе,да в момента я дават  Sick

# 709
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Бе кажете разговорите на Ча и Гизем има ли ги преведени да отивам ги чета ,за да се посмея малко  Thinking

Ирка,   Hug Hug Hug Hug четох в темата за ПО преводи на Неси, които са копирали, ама чесно казано превод на разговори между Ча и Гизем не видях, чак ме замисли .... ама не не съм чела

# 710
  • У дома :)
Дани Hug Heart Eyes Hug фор ю Hug Hug Hug Hug

# 711
  • Още у мъглата ...

Да бе,да в момента я дават  Sick

Ама аз не я гледам  Party Party Party Party Аз го чувам гласа й и хич не отварям на нея, ама като е сцена с Яман (ох, щях да напиша с Емко) гледам, заради него, та значи да съм по-точна, общите им сцени са по-малко  Party Party Party Party

# 712
  • Още у мъглата ...
Бе кажете разговорите на Ча и Гизем има ли ги преведени да отивам ги чета ,за да се посмея малко  Thinking

Ирка,   Hug Hug Hug Hug четох в темата за ПО преводи на Неси, които са копирали, ама чесно казано превод на разговори между Ча и Гизем не видях, чак ме замисли .... ама не не съм чела

Мариетче  Hug Heart Eyes

# 713
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ти може да молиш,ама аз съм хипер спокойна  hahaha hahaha hahaha
Гъбке,ще го сложа бе,ама четох в другата тема,дали е там,и не го открих,аз искам ви кажа,че тоя Ча бил голям тъпанар,честно ви казвам,ама абсолютно лекенце,след като ви го постна,ще се уверите и вие   ooooh! ooooh!

Оф, кат каза така, давай да го видим, да се нервим ooooh! ooooh! ooooh!, а пък аз се мераклийквах, щото казал идиотка на рижото  Mr. Green

ей заинтригува ме,  къде е това - аз мара подробната изтървах  Joy Joy

# 714
  • Още у мъглата ...
Ти може да молиш,ама аз съм хипер спокойна  hahaha hahaha hahaha
Гъбке,ще го сложа бе,ама четох в другата тема,дали е там,и не го открих,аз искам ви кажа,че тоя Ча бил голям тъпанар,честно ви казвам,ама абсолютно лекенце,след като ви го постна,ще се уверите и вие   ooooh! ooooh!

Оф, кат каза така, давай да го видим, да се нервим ooooh! ooooh! ooooh!, а пък аз се мераклийквах, щото казал идиотка на рижото  Mr. Green

ей заинтригува ме,  къде е това - аз мара подробната изтървах  Joy Joy

Ирка ша ни го метне, и аз не разбрах къде го има  newsm78 ooooh!

# 715
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нема пускаш нищо докат не се върна...искам и аз да чета...аааааааааа... Crossing Arms

ама Сладка, бееееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ей така като каже, край  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 716

Айй,мерси Ели  Hug Hug Hug ,на мен и една чашка щеше да ми стигне,то тука има за целия диспансер горе долу  Joy Joy Joy

# 717
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

няма ли я много??? аз не гледам, заради миналата седмица,  Joy Joy Joy

# 718

няма ли я много??? аз не гледам, заради миналата седмица,  Joy Joy Joy

Аз пък нали съм мазохистче си гледам Серка на ТВ-то,Серка на компа,навсякъде ми е Серка,кееффф  Party Party Party  hahaha hahaha hahaha

# 719
Временния рейтинг на епизода е супееер. Party

Общи условия

Активация на акаунт