Отговори
# 690
  • В света на мечтите... ❤
Офф,верно,че кодовото име беше риба  ooooh! (Парола Риба меч  Mr. Green ),днес нещо концентрейта ми ич го няма  Joy Joy

# 691
Един Чачко искате ли от днешния епизод,лично го изрязах като Джансу с ножиците  Joy Joy Joy

# 692
  • Още у мъглата ...
,
не е ли на канал д, поне така ми се видя в туитъра, ако става на живо предаване ето ти
http://canli.kanald.com.tr/ 

Мерси, Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes То аз се бях объркала с часа, нещо бях решила, че е от 22:00  ooooh!, пускам Д-то, тц, филм, та затва попитах, ама после разбрах, че съм се осмотала с часа  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 693
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Отивам да ремонтирам крилото...естествено след като се напуша Mr. Green
Ша ви замоля да не се чуваствате спокойни и да почнете да падате от покрива. Joy

# 694
  • Още у мъглата ...
Офф,верно,че кодовото име беше риба  ooooh! (Парола Риба меч  Mr. Green ),днес нещо концентрейта ми ич го няма  Joy Joy

Веднага да наблегнеш на концентрат, да си опрайш концентрацията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дей пърцуцката  Mr. Green

# 695
  • Още у мъглата ...
Ша ви замоля да не се чуваствате спокойни и да почнете да падате от покрива. Joy

Ай, по живо по здраво  Laughing

# 696
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти може да молиш,ама аз съм хипер спокойна  hahaha hahaha hahaha
Гъбке,ще го сложа бе,ама четох в другата тема,дали е там,и не го открих,аз искам ви кажа,че тоя Ча бил голям тъпанар,честно ви казвам,ама абсолютно лекенце,след като ви го постна,ще се уверите и вие   ooooh! ooooh!

# 697
  • У дома :)

Веднага да наблегнеш на концентрат, да си опрайш концентрацията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На мястото си Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 698

Обещаваме,че няма се отпускаме,ще се стегнем и няма да падаме от покрива,ако трябва ще се навесим по олука,ама нема да падаме  Mr. Green

Офф,верно,че кодовото име беше риба  ooooh! (Парола Риба меч  Mr. Green ),днес нещо концентрейта ми ич го няма  Joy Joy

Мии,аз от пърцуцката много не се концентрирам,ама пък днес може и да подейства,я Ели и Диди да се смилят и да ми пратят едно канче от мазата  newsm47

# 699
  • Още у мъглата ...
Ти може да молиш,ама аз съм хипер спокойна  hahaha hahaha hahaha
Гъбке,ще го сложа бе,ама четох в другата тема,дали е там,и не го открих,аз искам ви кажа,че тоя Ча бил голям тъпанар,честно ви казвам,ама абсолютно лекенце,след като ви го постна,ще се уверите и вие   ooooh! ooooh!

Оф, кат каза така, давай да го видим, да се нервим ooooh! ooooh! ooooh!, а пък аз се мераклийквах, щото казал идиотка на рижото  Mr. Green

# 700
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нема пускаш нищо докат не се върна...искам и аз да чета...аааааааааа... Crossing Arms

# 701
  • Още у мъглата ...

Обещаваме,че няма се отпускаме,ще се стегнем и няма да падаме от покрива,ако трябва ще се навесим по олука,ама нема да падаме  Mr. Green

Офф,верно,че кодовото име беше риба  ooooh! (Парола Риба меч  Mr. Green ),днес нещо концентрейта ми ич го няма  Joy Joy

Мии,аз от пърцуцката много не се концентрирам,ама пък днес може и да подейства,я Ели и Диди да се смилят и да ми пратят едно канче от мазата  newsm47

Ами тя Ели веднага реагира, нали е добричко, щом е за съдиспансерка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 702
  • У дома :)

Ами тя Ели веднага реагира, нали е добричко, щом е за съдиспансерка  hahaha hahaha hahaha hahaha
На член от семейството мойш ли да откажеш Hug Hug Hug Hug

# 703
  • Още у мъглата ...
Джейн, а ти къде прочете за Хазалка и рибата  newsm78

# 704
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Дани Hug, наистина е грандиозно, миналата седмица Петя Дикова беше в Истанбул и прави репортаж, те имат рекорд на Гинес, и държат световния рекорд за най-много стъпки на танц в минута или нещо подобно.
Скрит текст:
Гледала съм и Lord of the dance with Michael Flatley и Националния балет на Грузия "Сухишвили", на 19 съм на Нешка, , голям любител съм, ама като чуят турска група и ме освиркват якоооо ooooh! ooooh! ooooh!.

Специално за МарМиши Hug Heart Eyes    love001

Да не забравя, каква  етази глупост, че Хазал яла риба ooooh! ooooh! ooooh!

Аййййййййййййййййййй, как на място ми дойде, днес така да нямам настроение и само чета и се чудех какво да напиша и ето, малееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря ти много мила Джейни, обичам да те чета, обичам песните които споделяш и тебе много обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт