Да ви кажа, според мен единственият начин да махнете предиобедния сън, е да ги приспивате по-късно. Ама защо пък искате да го махате, щом стават рано, явно си имат нужда децата.
Нашите много ми мърморят, че го слагам да спи късно. За мен Несковият режим е перфектен, приспивам го към 10 часа. Сутрин спи до 9-9,30 и му се събират 8-9 часа непробуден сън. Това дори и в най-смелите си мечти не съм си го представяла.
И понеже се събужда късно, на обяд хапва към 12,30-13,00, играе малко в кошарата и към 14,00 си заспива сам вътре. Така спи до 16,30-17,00. Направо си е готов за ясла ...
Пък за рибата не мога да помогна - аз по принцип речна риба не ям и не готвя (най-много да опържа), жертвам се само за пъстърва и от скоро за сом. 
Ауууууу, много се радвам!
А като я сложа заспива, затова я слагам, че да си почина
И затова хич ме няма в ястия с риба и месо.

Голям инатчо е станал, пищи за всяко нещо и така надделява, ужасен ужасон
Някой път като му се карам и му викам къде е бил тоя глас като се роди, ама здраве да е
И аз покрещявам, понякога това е единствения начин да настане мир и ред

Пангасиус наистина не е риба за предпочитане, защото се храни с фекалии 

Милата ти, направо ти съчувствам. 

И съм забелязала, че ако ще след обяда да е спал до 18ч пак в 20:30 му се доспива. Другото, което съм забелязала е, че дори и да го сложа да си ляга в 22:00ч пак става сутрин в 6:30 - 7. Та по-добре по-рано да си легне, тъкмо ще си "вземе" съня (като времетраене). 

Препоръчани теми