Полиране на паркет !

• 2 461
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, нов съм във форума, не открих такава тема, та за какво става въпрос. Миналата година циклихме паркета, стана супер, като нов, лакирахме го с полиетиленов двукомпунентен лак 3 ръце, самоче на места има грапавини, нещо като малки топченца, които задират. Та въпроса ми е с какво да ги премахна от раз, без да повредя лака ? 

# 1
  • гр. София
Не съм специалист, но на нас така се получи в една от стаите - оказа се, че дървото е "настръхнало". Самият майстор каза, че този "дефект" се поправя с ново циклене (така и направи).

# 2
Не мисля че е от това, частиците не са от самия паркет, а от лака и се чупят лесно, но не мога да ги чупя едно по едно.

# 3
  • Varna
Не съм специалист, но на нас така се получи в една от стаите - оказа се, че дървото е "настръхнало". Самият майстор каза, че този "дефект" се поправя с ново циклене (така и направи.

Не е трябвало да се цикли паркета на ново. Трябвало е просто да се мине с дискова машина и да се лакира 1 път и сте готови.

# 4
  • Varna
 Simple Smile
Вземаш шкурка номер 80 или 100 и го минаваш навсякъде( целият паркет го пришкури, докато се махнат тези бабунки). Лака с който е лакирано двукомпонентен ли е. Ако е така трябва да го лакираш отново с такъв лак, но този път сложи по-малко втвърдител. Лака е стегнал по бързо от необходимото и не е можал да се отпусне и разстеле и да се получи гладко покритие.

# 5
Simple Smile
Вземаш шкурка номер 80 или 100 и го минаваш навсякъде( целият паркет го пришкури, докато се махнат тези бабунки). Лака с който е лакирано двукомпонентен ли е. Ако е така трябва да го лакираш отново с такъв лак, но този път сложи по-малко втвърдител. Лака е стегнал по бързо от необходимото и не е можал да се отпусне и разстеле и да се получи гладко покритие.

Мерси за отговора, да двукомпонентен е .

Общи условия

Активация на акаунт