Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 841
  • 260
  •   1
Отговори
# 135
Истинско е за жалост...
Иначе повече килограми съм,Марис...има едри кокали и съм висока...обаче пак са много големи за мен.
За момента нямам проблеми с гърба,но до няколко години ще се оперирам.

# 136
Не знам защо тея, дето си слагат цици, не ги срещат с жени с естествено големи такива, да им кажем какво е "удоволствие" да не можеш да спиш по корем, щото краката и главата ти висят... Tired

Може, бе, слагаш си ръцете на кръгчета отдолу и стават гнезденца, там слагаш прелестите и спиш  Mr. Green

# 137
  • Пловдив
Изобщо нямам шанс да се класирам при вас  Joy
Момичета, да си ги носите със здраве.

# 138
Не че баш тук е мястото, обаче....да си задам аз въпроса. Simple Smile

Как закопчавате корсет?
Ето за такъв тип говоря, но с повече кукички (единия ми е с 16, другия и той там някъде)
корсет
Аз или съм супер некадърна, за да го закопчея сама, или има някакъв трик.

# 139
Аз имам много (стоят ми много добре Embarassed) - този е лесен,защото е мек и аз лично си го прегъвам докато се закопчее.
Има друг тип,който вече е дреха и се закопчава отпред - той е труден защото всичко е метално,за да държи.За него ми трябва помощ

# 140
tartalette, аз избрах произволна снимка, иначе са меки и моите, да.
Обаче....не мога и не мога да ги закопчея. Пробвах да ги закопчавам отпред, обаче после по никакъв начин не мога да го завъртя, кукичките да си отидат на мястото. Simple Smile
Имам и един корсет от чиста коприна, корав си е много, и се връзва....е, и с него не мога да се оправя.
Явно съм пълна трагедия. Simple Smile

# 141
Тези, които са като показания корсет - един вид "по-къси", успявам криво-ляво да ги закопчея с налучкване, другите закопчавам отпред и после суркам, докато съкровищата попаднат в целите  Laughing

Не помня дали съм се записвала в предната тема bowuu Преди бях 80 C/D, напоследък обаче понапълнях и последно 85D не ме хвана.. Нещастна съм Sad

# 142
Запис  Mr. Green. Няма да  се показвам, споко. Laughing

# 143
Запис  Mr. Green. Няма да  се показвам, споко. Laughing

Ти ми дай инструкции как се закопчават пустите корсети. Simple Smile ако щеш се показвай...)

Фифи, аз имам от тези по-дългите. Simple Smile които са с доста кукички. Веднъж един го закопчах отпред, ама много зор го завъртях после.

# 144
Фифи, аз имам от тези по-дългите. Simple Smile които са с доста кукички. Веднъж един го закопчах отпред, ама много зор го завъртях после.
Зор си е, особено един имам, който освен че естествено си има..хм банели ли се казват вертикалните пръчки  newsm78, абе подпори  Mr. Green, е от доста твърд и неразтеглив плат + бродерии, ама ламе - като почна да го въртя, се получава и една своеобразна ексфолиация на кожата  Laughing Като го закопчея, се опитвам да го сваля възможно най-ниско, понякога оставям последните 1-2-3 кукички отворени и като го завъртя, чашките се падат под бюста; вдигам, намествам и закопчавам. Така поне само по торса се ескфолирам, иначе рискувам да обеля и гърдите. Освен мъж, друг лесен начин ме съм откривала уви.

# 145
Скарлет О'Хара нали си имаше прислужница да и стяга корсета.  Wink

# 146
tartalette, може ли повторение за пропусналите? Flutter

# 147
Веднага: като и увиснат, ще станат като пуфовете , онези, дето се седи на тях.  Sneaky

# 148
Е да, ама докато станат на пуфове, знаеш ли колко пича ще умори  Mr. Green

# 149
Е да, ама докато станат на пуфове, знаеш ли колко пича ще умори  Mr. Green
От задушаване? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт