Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 726
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
От близо 5г. си купувам сутиените основно онлайн. Намерила съм няколко марки, които ми пасват идеално и купувам от тях. Дори не ми е необходимо да меря, размерите им са точни.

# 121
stelichka1 , tова с банските верно е кошмар  Close Гръдната ми е 100 см. а на килограми съм 49-50 , да си направите колко съм едра в дупето де, та ако взема долнището към съпътстващото го горнище , трябва с колан да го нося. Ако изобщо си намеря читаво горнище , де........ Rolling Eyesзащото за по голям бюст моделите са меко казано- по ретро .
Иначе ето страхотен сайт , жалко че нямат маг. в София, така ми е малко рисково да купувам
http://www.valea.bg/index.php?lang=bg
Бельо без проба - абсурд. За това пък съм намерила едни български - РИМ - имат модели за големи гърди - без подплънки, със здрави презрамки, не много ретро. Проблемът им е, че често им излизат банелите, но пък цената им е приемлива и си купувам по няколко. Имат и двойно Д, което ме устройва Simple Smile

# 122
  • София
Излизащите банели не те ли порязват? Или това се случва все в пералнята?

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тотално се комплексирах от тази тема Simple Smile
Аз пък още повече закопнях по предишните си по-скромни размери Grinning.

# 124
Излизащите банели не те ли порязват? Или това се случва все в пералнята?
Ее чак пък Simple Smile Simple Smile Simple Smile Те първо са гумирани в края и второ се зашива мястото, от което са се промъкнали. На триумф са ми скъпи защото за тази цена качеството им не е убийствено, а са в пъти по-скъпи от другите сутиени.

http://bulbel.bg/Product-Sutien-3403-4620.html

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 15:31 от stelichka1

# 125
бижу, аз не съм мъж, за да се впечатля от такава обиколка, но от медицинска, просто не знам какво да кажа. все пак - браво, да си ги носиш с радост и мъжът ти много да им се радва Grinning

аз съм със скромни размери, 75B, не мога и нямам претенции да се меря с никого.
купувам си всякакво бельо основно от тук:
http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/

нося всевъзможни дантелки, чорапи, секси бодита, бюстиета, жартиери. харесвам хубавото, качествено и леко еротично  бельо.  дори да е последното нещо, което един мъж ще види, ме кара когато го нося  да се чувствам секси и млада/радвам се за щастие и на подходяща фигура/ Laughing

# 126
Глупости Simple Smile

# 127
Глупости Simple Smile

Ако аз, ти и Бижу си разделим циците и по между ни, и трите ще получим чифт хубави големи цици  Mr. Green

# 128
Аз съм 80F или G в зависимост от моделите.

# 129
Аз съм 80F или G в зависимост от моделите.
Аааа, тука без снимка няма да минем.  Naughty Naughty

# 130
  • София
Глупости Simple Smile

Ако аз, ти и Бижу си разделим циците и по между ни, и трите ще получим чифт хубави големи цици  Mr. Green
В тази връзка ще цитирам разговор между бившата свекърва и дъщеря ми, тогава на 2.5 години, точно в периода, в който всяка дреха си има собственик и размяна на якета или халати е абсолютно недопустима:"Бабо, ти защо си взела циците и на мама?"

# 131
И при моя позната имаше интересен разговор със сина и. "Мамо защо баба Е. и баба А. имат цици, а ти нямаш?" А едната баба наистина има огромен бюст и ми е казвала, че 9 месеца докато е била бременна се е молила ако е момиче да няма такива големи гърди. И молбата и е изпълнена определено.  Simple Smile

# 132
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 20:33 от tartalette

# 133
Тарталета,туй нещо истинско ли е?

# 134
тарталета, уаууу....като ти гледам кръстчето, едва ли си повече от 50-55кг. Сериозен бюст си е това...

Общи условия

Активация на акаунт