Не знам защо тея, дето си слагат цици, не ги срещат с жени с естествено големи такива, да им кажем какво е "удоволствие" да не можеш да спиш по корем, щото краката и главата ти висят... 

Не знам защо тея, дето си слагат цици, не ги срещат с жени с естествено големи такива, да им кажем какво е "удоволствие" да не можеш да спиш по корем, щото краката и главата ти висят... 
То не ви е сигурно смешно,ама звучи поне весело
А с бельото и много смешни разкази за реакциите в магазина... 
)) Показват ми едни дунапрени и викат - ма ето това е чашка D
))) Странно ако си сложа чашка D с още 1 см обем, на какво ще приличам... на дойна крава

))) Странно ако си сложа чашка D с още 1 см обем, на какво ще приличам... на дойна крава

)))
)))

)))
Гръдната ми е 100 см. а на килограми съм 49-50 , да си направите колко съм едра в дупето де, та ако взема долнището към съпътстващото го горнище , трябва с колан да го нося. Ако изобщо си намеря читаво горнище , де........ Препоръчани теми