Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 728
  • 260
  •   1
Отговори
# 105
А тия с 100+ гръдна обиколка не знам какво се хвалят толкова.С изкривяване на гръбначният стълб може би ?
Къде прочете, че се хвалим?! Tired

Добре че не съм слаба, та се отървах само с дискова херния, ако бех па и ниска, сигур по корем щех да се влача с тия раници отпред. ooooh! Не знам защо тея, дето си слагат цици, не ги срещат с жени с естествено големи такива, да им кажем какво е "удоволствие" да не можеш да спиш по корем, щото краката и главата ти висят... Tired

Бижу, тези90е цици с какво дупе вървят?
Ми горе долу прилично. Никога не съм казвала, че съм слаба и стройна, а че съм голяма жена, но някак равномерно е разпределено това много нещо по мен, та не съм фрапиращо дебела. Пък имам късмета и да съм висока.

# 106
Меренето да става като от гръдната се извади подгръдната, иначе не е честно!  Mr. Green

# 107

Добре че не съм слаба, та се отървах само с дискова херния, ако бех па и ниска, сигур по корем щех да се влача с тия раници отпред. ooooh! Не знам защо тея, дето си слагат цици, не ги срещат с жени с естествено големи такива, да им кажем какво е "удоволствие" да не можеш да спиш по корем, щото краката и главата ти висят... Tired

hahaha Joy То не ви е сигурно смешно,ама звучи поне весело Mr. Green

# 108
Тотално се комплексирах от тази тема Simple Smile

# 109
Когато преди 20 години мъж ми за първи път отиде в Турция на пазар, му поръчах да ми донесе бельо. Той ме попита как точно да ми избере сутиен. Описах изискванията си за цвят, форма и материя, и за размер добавих: "Слагаш на главата чашката и ако ти стане, купуваш." Ми, донесе ми! Flutter А с бельото и много смешни разкази за реакциите в магазина... hahaha
И любимото ми - влизам и питам "Имате ли сутиени за големи гърди?" и отсреща тъп поглед "какво имате предвид" - е к'во мога да имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нещо без 3 пръста подплънка най-малкото.  Laughing
Т'ва е като някаква тайна, която явно само жените с бюст го разбират Simple Smile)) Показват ми едни дунапрени и викат - ма ето това е чашка D Simple Smile))) Странно ако си сложа чашка D с още 1 см обем, на какво ще приличам... на дойна крава

# 110
И любимото ми - влизам и питам "Имате ли сутиени за големи гърди?" и отсреща тъп поглед "какво имате предвид" - е к'во мога да имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Затова пазарувам само в Триумф и направо казвам: 90Е или 90F какво можете да ми предложите? Предпочитам модел минимайзер. И винаги ме разбират какво казвам, не ме гледат опулено и ме обслужват подобаващо.
Много са ми скъпи. 100 лв за сутиен  #Crazy #Crazy

# 111
Е, има и по 75лв. пък!

Трой, специално за теб. Grinning
Скрит текст:
Wink

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 02:04 от Бижy

# 112

Т'ва е като някаква тайна, която явно само жените с бюст го разбират Simple Smile)) Показват ми едни дунапрени и викат - ма ето това е чашка D Simple Smile))) Странно ако си сложа чашка D с още 1 см обем, на какво ще приличам... на дойна крава
И аз съм виждала чашка Д, в която .... ами няма място за гърда.

# 113
  • София
Това с липсата на разнообразие го има само по нашенско. В Лондон и в евтините магазини има от хубави по-хубави големи размери, ДД,Ф, Е. Аз съм със скромните 75С-80Д (последното като кача 4 килца), обаче в БГ сутиени, дето да не ме боли от тях, не мога да си намеря.

# 114

И аз съм виждала чашка Д, в която .... ами няма място за гърда.
Истината е, че много малко марки правят хубави неща за жени с големи гърди. На измислените марки чашка Д отговаря на чашка Б по-скоро.
Другото, което ме дразни е, че щом имаш големи гърди то задължително трябва да си дебел и да носиш бикини XXXXXXXl  newsm78 newsm78 newsm78
Случвало ми се е тайно на някои бански да си сменя долнището с друго от по-малък размер и така да отида на касата Embarassed Embarassed

# 115
И любимото ми - влизам и питам "Имате ли сутиени за големи гърди?" и отсреща тъп поглед "какво имате предвид" - е к'во мога да имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Затова пазарувам само в Триумф и направо казвам: 90Е или 90F какво можете да ми предложите? Предпочитам модел минимайзер. И винаги ме разбират какво казвам, не ме гледат опулено и ме обслужват подобаващо.
Много са ми скъпи. 100 лв за сутиен  #Crazy #Crazy

А гърба и кръста ти по малко ли струват?

Бижу направо ме застреля Simple Smile)))

# 116
А, нова тема за цици....Simple Smile

С размер 85D съм...
Преди няколко дни ми пристига страхотен корсет с бикини.
Всичко прекрасно, вчера решавам да го пробвам най-после.
Поглеждам чашките и се чудя....това хич не е Dчашка....поглеждам и отвътре....ами тя натъпкана с дунапрен на 50%. ((((
Е....смятат ли тези хора, че като носиш D, ще ти трябва дунапрен...изглежда да.

# 117
Защо?! Rolling Eyes

# 118
И любимото ми - влизам и питам "Имате ли сутиени за големи гърди?" и отсреща тъп поглед "какво имате предвид" - е к'во мога да имам предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много са ми скъпи. 100 лв за сутиен  #Crazy #Crazy

А гърба и кръста ти по малко ли струват?

Е тук вече не си права. Хубавият сутиен по никакъв начин не предпазва кръста и гърба.

# 119
stelichka1 , tова с банските верно е кошмар  Close Гръдната ми е 100 см. а на килограми съм 49-50 , да си направите колко съм едра в дупето де, та ако взема долнището към съпътстващото го горнище , трябва с колан да го нося. Ако изобщо си намеря читаво горнище , де........ Rolling Eyesзащото за по голям бюст моделите са меко казано- по ретро .
Иначе ето страхотен сайт , жалко че нямат маг. в София, така ми е малко рисково да купувам
http://www.valea.bg/index.php?lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт