Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 830
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
Е, за какво ти е Laughing Той вече е минало, толкова обсъждане отнесе, милия.  Simple Smile
Аз по дизайн вече пуснах, ти - сутиени  Wink

# 196
Тотално се комплексирах от тази тема Simple Smile
Глупости Simple Smile

Ако аз, ти и Бижу си разделим циците и по между ни, и трите ще получим чифт хубави големи цици  Mr. Green
Не благодаря, мойте са много хубави. По-големи не ми трябват, не ми и харесват. Най-много ми Харесват  гърди  75Б-  до 80- Ц с красива кръгла форма и хубави неголеми зърна.

# 197
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма да ти повярват, коя би си признала, че мечтае за В Laughing

# 198
Нейното тяло би "понесло" и по-големи, но щом не иска... Simple Smile

# 199
Е, що за коментар. Все пак, говорим за личен вкус.  А и аз не съм казала Б, посочих интервал Б и Ц. 80Ц е все едно 75Д, доста класически размер.

# 200
Глупости Simple Smile

Ако аз, ти и Бижу си разделим циците и по между ни, и трите ще получим чифт хубави големи цици  Mr. Green
Не благодаря, мойте са много хубави. По-големи не ми трябват, не ми и харесват. Най-много ми Харесват  гърди  75Б-  до 80- Ц с красива кръгла форма и хубави неголеми зърна.

На твойта височина и телосложение с 80 ще си като някой борец  Laughing Нали си на ясно, че 80 е подгръдната обиколка  Peace
За мен идеалния вариант е 75 С или 75Д.

# 201
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, що за коментар. Все пак, говорим за личен вкус.  А и аз не съм казала Б, посочих интервал Б и Ц. 80Ц е все едно 75Д, доста класически размер.
От личен опит коментар- никоя досега не ми е повярвала като кажа, че не мечтая за по-големи гърди Grinning.

# 202
Аз съм по-скромна...мечтая си за 80Д...че сега каквото и да правя -дори и да отслабвам,това е последното нещо което слабее,но първото което дебелее..и все са твърде големи за тялото ми.

# 203
Според мен си екстра. Това е рядко и хубаво явление. Питай всеки мъж. Аз съм за, нищо, че тук ще ти кажат,   че  изглежда  вулгарно, б-бла  Simple Smile

# 204
Е, що за коментар. Все пак, говорим за личен вкус.  А и аз не съм казала Б, посочих интервал Б и Ц. 80Ц е все едно 75Д, доста класически размер.
От личен опит коментар- никоя досега не ми е повярвала като кажа, че не мечтая за по-големи гърди Grinning.
Еми не знам...какво да ги правя като не вярват. За мен е важна красивата кръгла форма на гърдите и красиви зърна. От с кръгла стегната форма обикновено не са големи гърди. От определен размер нататък има някакво леко висене. Говорим за моя естетически идеал. Иначе каквито и да са, да са здрави, това е важното. Simple Smile 

Глупости Simple Smile

Ако аз, ти и Бижу си разделим циците и по между ни, и трите ще получим чифт хубави големи цици  Mr. Green
Не благодаря, мойте са много хубави. По-големи не ми трябват, не ми и харесват. Най-много ми Харесват  гърди  75Б-  до 80- Ц с красива кръгла форма и хубави неголеми зърна.

На твойта височина и телосложение с 80 ще си като някой борец  Laughing Нали си на ясно, че 80 е подгръдната обиколка  Peace
За мен идеалния вариант е 75 С или 75Д.
Ми аз съм 75Ц Stuck Out Tongue добре приемам тогава 75Б-75Д за моя идеален интервал. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 18:06 от OX'AMAH

# 205
Според мен си екстра. Това е рядко и хубаво явление. Питай всеки мъж. Аз съм за, нищо, че тук ще ти кажат,   че  изглежда  вулгарно, б-бла  Simple Smile
+1

# 206
Шанталче,знам как действа това на мъжете...Обаче на мен ми тежи много..гърдите ми са около 10 килограма.Това е едина 1/6 - 1/7 от общата ми маса.
Да не говорим,че страшно рядко ми се случва да си намеря точен сутиен,пък и те издържат максимум 2-3 месеца и им изкачат банелите.
Ако не тежеше толкова много и не беше толкова трудно да си намирам сутиени и дрехи,нямам проблеми Grinning Много помагат в ежедневния живот - мъжете са една-две идеи по-мили Grinning

# 207
Тарталет, а пробвала ли си да си шиеш сутиени? (Говоря наизуст, защото не знам какъв ти е размерът, но една приятелка носи само шити.)

# 208
Е... чак пък толкова огромни не ми се видяха Thinking. Хубави големи цици. Peace
 П.П Ъ, 10 кг...???

# 209
Немски размер съм 75E или F.Френски - 80F.Италиански дори не гледам...сигурно до Z ще стигна  Laughing
Трябва да видя в България,тук шитите са над 100 евро,а аз съм студентка.Поръчвам си по интернет,но рядко наистина ми стават.
Сега...не знам дали са чак 10 кила,поне така го чувствам...не знам как да ги премеря  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт