Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 807
  • 260
  •   1
Отговори
# 210
тарталет, издържат по-дълго а и са по-удобни, струва си. В България със сигурност са по-евтини. За големите гърди е още по-важно да са с подходящ сутиен, за да се пази формата. Simple Smile

# 211
  • Варна
Вярно си е, че мъжете се вълнуват от пищен бюст.
Тези дни нося пеша едно котенце на инжекции. Увито е и в пазвата ми. Ми заглеждат ме там, не в очите, както обикновено.  Wink

Но аз, колкото и се шегувам със себе си, също като Джой не искам големи гърди. Не за друго, ами при мен като наедреят гърдите, растат и паласки. Crossing Arms

# 212
Тези дни нося пеша едно котенце на инжекции. Увито е и в пазвата ми. Ми заглеждат ме там, не в очите, както обикновено.  Wink
Laughing Laughing голямо деколте, а и мяука.

# 213
Вероятно и мърда Laughing.

# 214
  • Варна
 Laughing
Днес на връщане беше по-изнесено в ляво. Laughing
А звуковия ефект е много малък-само скърца и то и аз едва го чувам на шумната улица.

# 215
Laughing
значи съвсем естествено е стояло, и при мен лявата е по-голяма от дясната Grinning

# 216
Какво им е толкова специално на сутиените "Триумф"?
Специалното им е, че имат модели за големи гърди, кройките са сполучливи и ластиците са здрави. Презрамките не ти се отпускат след 5 пранета, а едва след 5 месеца пране. Както и сравнително приличен избор от модели, за съжаление не и от цветове, защото няма кой знае колко обилен внос. Нищо друго кой знае какво. Просто никоя друга марка тук не предоставя накуп всичките ми изисквания към сутиен според моите нужди до 100 лв.

# 217
Най-много ми Харесват  гърди  75Б-  до 80- Ц с красива кръгла форма и хубави неголеми зърна.
Аз съм с такива , добре ми стоят , защото съм 45 кг. Аз наистина не искам по - големи , защото просто не мога да си представя , как ще стоят на кръшната ми снага  Laughing Което не значи , че не ми харесват жени , които имат доста повече от мен  Grinning
А и спя основно по корем ... все се чудя има ли проблем с този вид спане , ако имаш големи гърди ?

# 218

А и спя основно по корем ... все се чудя има ли проблем с този вид спане , ако имаш големи гърди ?

На плажа няма  Laughing Изкопавам им убежище в пясъка.

# 219
  • Варна
Laughing
значи съвсем естествено е стояло, и при мен лявата е по-голяма от дясната Grinning
Shocked И при мен реално е така. Особено пред цикъл-лявата става"моята гордост", а на дясната ѝ мърморя кротко.  Laughing Но пък тя отнася повече масаж, за да порасне. Mr. Green
Ох, бе , съвсем се разлигавих! Joy

# 220
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега като се замисля, май наистина повечето масови марки нямат удачни модели за едър бюст. Не че съм търсила де, но и ВС, и "Тезенис", и "Интимисими" все едни миниатюрни дантелки бродават, изрязани до безобразие, които нещо по-тежко е абсурд да удържат. Или пък лети чашки със сума дунапрен...

Относно кое колко е красиво- сигурно е вярно, че мъжете харесват големи гърди (макар че мен досега никой не ме е върнал заради ненадареност), но аз като жена, носеща женски дрехи, определено харесвам по-компактен бюст. По-красиво изглежда под каквато и да било дреха (включително и много дълбоко деколте стои по-добре на малки гърди), освен това твърде едрият бюст прави дори и най-ефирната фигура някак по-тежка.

# 221

На плажа няма  Laughing Изкопавам им убежище в пясъка.
Laughing Laughing Laughing Много готино  Laughing Предполагам има и доста желаещи ... да копаят , не за друго  Mr. Green

# 222
Много неприятен "ефект" за притежателките на голям бюст и за мен в частност, е този, че като ям супа, или салата, ми капе в пазвата, а не в чинията... Може да ви е смешно, но на всеки му се случва да му падне нещо от вилицата. Е... нямам пропуск просто, и все с лекета на най-видното място, трябва да слагам лигавник когато се храня с капещи неща. Tired

Трудно е спането по корем...

# 223
 Joy Като ям вафла винаги имам трохи на бюста  Joy

# 224
Много неприятен "ефект" за притежателките на голям бюст и за мен в частност, е този, че като ям супа, или салата, ми капе в пазвата, а не в чинията... Може да ви е смешно, но на всеки му се случва да му падне нещо от вилицата. Е... нямам пропуск просто, и все с лекета на най-видното място, трябва да слагам лигавник когато се храня с капещи неща. Tired

Трудно е спането по корем...
Ох да...и най-любимото ми е...да ям спагети с Доматен сос...и да съм облечена с бяло примерно...Колко съсипани блузи имам така.И трохите в сутиена ,нооо има един плюс - като ям в леглото (моят като реши да е романтичен и да ми донесе закуската в леглото)мога да си сложа подноса върху прелестите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт