Я да си премерим циците сега!!! (2-ра част)

• 19 809
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
Сега като се замисля, май наистина повечето масови марки нямат удачни модели за едър бюст. Не че съм търсила де, но и ВС, и "Тезенис", и "Интимисими" все едни миниатюрни дантелки бродават, изрязани до безобразие, които нещо по-тежко е абсурд да удържат. Или пък лети чашки със сума дунапрен...

Относно кое колко е красиво- сигурно е вярно, че мъжете харесват големи гърди (макар че мен досега никой не ме е върнал заради ненадареност), но аз като жена, носеща женски дрехи, определено харесвам по-компактен бюст. По-красиво изглежда под каквато и да било дреха (включително и много дълбоко деколте стои по-добре на малки гърди), освен това твърде едрият бюст прави дори и най-ефирната фигура някак по-тежка.
Аз виждам доста големи хубави сутиени в магазините за бельо тук.  Но ако си с наистина голям бюст Ф, Й и тн, тогава най-добре е шит сутиен.

бижу,
И аз не мога да спя по корем, защото ме боли неголемият ми  бюст от притискането Simple Smile. Спя винаги само по гръб.

# 226
Спя винаги само по гръб.
ПО гръб спели щастливите хора.

# 227
Хахаха, това за храната е много вярно. )
Аз редовно си изтървам нещо в пазвата. Simple Smile ужасно е просто...особено ако съм на публично място (ресторант).

# 228
  • София
Аз бюстове не видях, не знам как ги "мерите"... мернах   едно завоалирано деколте, което само загатваше... тези голи числа не могат да са ясен ориентир, много зависи и тялото (ако говорим за гръдна обиколка), за формата е друга тема вече Simple Smile

# 229
Аз бюстове не видях, не знам как ги "мерите"... мернах   едно завоалирано деколте, което само загатваше... тези голи числа не могат да са ясен ориентир, много зависи и тялото (ако говорим за гръдна обиколка), за формата е друга тема вече Simple Smile
За формата мълчим. Някои загатнаха, но наистина формата е по-важна понякога от обиколката.

# 230
риъл уоман. истината е, че мъжете наистина не придирят чак толкова. Ако е отявлен цицоман, той гледа предимно размер и формата рядко му е проблем, ако не цицоман, е трябва да е много зле положението, за да не му харесат нечии гърди.
Адски капризни относно женското тяло по принцип са мъже с ниска потентност и нисък тестостерон.

Но за мен като жена формата е най-важното за едни красиви гърди. Има страшно красиви малки гърди.

# 231
риъл уоман. истината е, че мъжете наистина не придирят чак толкова. Ако е отявлен цицоман, той гледа предимно размер и формата рядко му е проблем, ако не цицоман, е трябва да е много зле положението, за да не му харесат нечии гърди.
Адски капризни относно женското тяло по принцип са мъже с ниска потентност и нисък тестостерон.

Но за мен като жена формата е най-важното за едни красиви гърди. Има страшно красиви малки гърди.
+1 и за двата абзаца.  Laughing
Мъжете харесват всякакви гърди, или с две думи харесват гърди.
За формата - и аз искам хубави гърди, които не се нуждаят от сутиен, който да им предаде форма. А това го има само при не много големите.

# 232
Абсолютно вярно! Ммм, а това много ми хареса hahaha Ще те цитирам в подходящ момент. Twisted Evil

Всички харесваме хубави и стегнати, не излишно големи гърди, подходящи като размер за фигурата, но някои не си избираме големината и никоя от нас не си избира формата. Говоря за естествените форми. И природата не ни е пропуснала. След три деца и качени доста кила от бременностите, които така и не свалих; след като вече съм в една възраст, в която децата(не моите) смятат, че нямам живи съученици, ще е смешно да разправям, че имам съвършени форми при тези размери, а и никой няма да ми повярва. Но не са ме върнали до сега заради това! Whistling Даже напоследък още повече им се радват. Crazy Flutter

# 233
Аз пък съм с впечатление, че мъжете по принцип харесват всякави, но най-вече естествени. Един направо ми каза, че се ужасявал да пипа изкуствен бюст, страх го било да не се спука...  hahaha
И го разбирам, като гледам в БГ как некадърно ги тъпчат (очертават се имплантите и през дрехи Sick) И мен ще ме е гнус да пипна...

# 234
Бижу,  мъжете си харесват големи гърди! И те наистина имат друга естетика. При мъжете го има и това, че виждат гърди предимно по време на секс. А когато мъжът е възбуден, той е "надрусан" с какви ли не допамини и тн, които  карат жената да му изглежда още по-желана и сексапилна и тн. Тя природата го е измислила.

Аз просто си казах аз какво харесвам, защото доста жени се изненадаха, че не искам по-големи.

# 235
Ох Аман, мъжете харесват всякакви гърди, стига да не са само яйца на очи Simple Smile

# 236
Спя винаги само по гръб.
ПО гръб спели щастливите хора.

Не знам кои спят по гръб, но аз спя само така.

# 237
  • В Космоса
Моите се отпуснаха след раждането и цеденето с помпа 1 година, но преди това бяха чест повод за коментари и от мъже, и от жени. Винаги за хубаво! Grinning Сега много искам да ги посмаля, но мъжът ми ме уверява, че са прекрасни. Може да му се свидят пари за корекция. hahaha Но не, виждам, че ги харесва наистина, личи му и се възбужда доволно само като ги докосне. Crazy

# 238
Здравейте, попаднах на темата и чета само за Триумф.Аз винаги щом стане въпрос за удобни,здрави не много скъпи сутиени за едър бюст препоръчвам да се погледне тук/ www.bravissimo.com/.А от известно време вече в София има Бра клиник в Сердика център,посетете ги на цената на Триумф са. А сега имат и най различни отстъпки ще са и по евтини.

# 239
Едни 85D

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 23:02 от Maryse

Общи условия

Активация на акаунт