Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 719
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря  Hug

# 541
И моята рибка е сервирана, чакам мм да си дойде. Как прозвуча само:$.

# 542
  • UK
Честит празник приятелки  bouquet
аз пак си вдигам кръвно Rolling Eyes и вече незнам ... може би, няма да чакаме много и преди празниците ще се случва събитието ... Стиснете ми едни палчета, трябва да премислим, кое е добро и кое не и да уговорим нещата с док Crazy

# 543
Стискам, Коконче!  Hug

# 544
  • Талант на 2012,2013 г.
Да стисна и аз палчета. Обсъдете го и решете кое е най-доброто за теб и децата. Hug Heart Eyes

# 545
Стискам, Коконче fingerscrossed

# 546
  • при късмета
Имаш стиснати палци Коконче
Не може ли да ти изпишат за вкъщи лекарствата, които те стабилизираха в болницата? Ще вземете най-доброто решение сигурна съм  Hug

# 547
  • София
Честит празник приятелки  bouquet
аз пак си вдигам кръвно Rolling Eyes и вече незнам ... може би, няма да чакаме много и преди празниците ще се случва събитието ... Стиснете ми едни палчета, трябва да премислим, кое е добро и кое не и да уговорим нещата с док Crazy

Коконче, стискам ти палци. Съвсем малко - само две седмици да стиснеш Peace
Ако трябва в понеделник пак в болницата, знам, че не е приятна работа, ама ще си под наблюдение... Ти си знаеш, миличка какво да направиш, умничка си ти.

Преместихте ли се вече в апартамента в който правихте ремонт?

# 548
Здравейте и от мен.Май на никой не съм,липсвала,както и да е-свикнала съм.
Кокон стискам палци всичко да е ок с теб и бебоците Hug
Имаме гости в нас,веселим се и така-Ако на някой му дреме...

# 549
  • София
Здравейте, дами прекрасни!
Тази вечер сте тихи, няма никой... ` що така Thinking
Бях на гости, хапнаха рибка някои хора, а аз раци с майонеза. Хубаво беше, приказки на килограм, ама то така си е с приятели. Пийнах и една ракийка, това не ми се беше случвало от...ами не помня от кога.  Приятно!
Коконче, не се притеснявай, лекарите ще мислят за теб. Дали няма възможност отново да влезнеш в болница...Не зная какви са клиничните пътеки, нямам представа.  Говори отново с лекуващия ти доктор, той ще ти каже. Успех ти пожелавам!  Hug
Здравейте и от мен.Май на никой не съм,липсвала,както и да е-свикнала съм.
Кокон стискам палци всичко да е ок с теб и бебоците Hug
Имаме гости в нас,веселим се и така-Ако на някой му дреме...
Е сега,  какви са тези приказки....ти идваш по-рядко при нас. Кой когато може идва , излиза, влиза .. Simple Smile
Май трябва да си лягам. Ще почета малко и до утре на кафе.
Лека!
 Hug

# 550
  • Бургас
Палци за Коконка!
Май не се получи,изложих се а макс. Cry
Гостите си тръгнаха скарани и сърдити.Аз съм голям карък и сакатлък. Cry

# 551
Сега се връщам и съм ного уморена. И мм ми вдигна кръвното...

Славче - а защо сърдити и скарани? Заради яденето ли? Не им обръщай внимание. Следващият път поръчай от някой ресторант или кетеринг и няма да се изложиш!

Коконче - ама тези доктори са за убиване. Вместо да разберат защо вдигаш кръвно, те го свалят със силни лекарства, за да преберат парите от пътеката и хайде вкъщи. Ами разбира се, че пак ще го вдигаш - не се лекуват симптомите, а причината! Големи са ид****, да не кажа и нещо по-силно. Стискам ти палци всичко да се нареди по най-добрия начин и да намерите най-доброто решение.

Контеске - помогнаха ли днес стиснатите палци?

Марче - и аз ще пийна една ракийка, макар и самичка, тъкмо малко да ми минат нервите. Тя нашата е някакво италиянско подобие на гроздова ракия, наречено грапа, ама карай, пак ще свърши някаква работа.

Лека ви нощ от мен! Heart Eyes

# 552
Коконка дано всичко е ок и се по задържат до термин! Hug
Славче защо са скарани тея гости?
Смърфче и аз така нямам настроение.
Емил е с хрема от тая вечер.Писна ми вече от болести.
Да ви почерпя все пак .Утре имам рд.
http://yoli-www.blogspot.co.uk/2010/07/blog-post_29.html

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 02:57 от titi888

# 553
Тити - само утре сутрин ли имаш РД?  Wink

Честит Рожден ден, Тити! Бъди жива и здрава, щастлива, обичана и хиляди сбъднати мечти!

Кака Дака - явно и ти не си в добро настроение... Станахме толкова много, че спряхме да се изброяваме, но това не означава, че сме се забравили!  Peace

# 554
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро Hug

Честит рожден ден на Тити!

По  повод написаното от Кака Дака... Много рядко изброявам момичетата. Именно затова за да не обидя някоя от вас.

Просто пиша. Споделям, съпричастна съм и това е.

Никулден не празнувах. Бях сама. Детето ми беше нощна смяна.

Пожелавам ви един спокоен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт