Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 701
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Добър ден!

Тити честит рожден ден   bouquet Много късмет, усмивки, любов, и всичко най-хубаво!

Ангелче, не се ядосвай, явно мъжете са си такива. За 17г брак не помня дали и два пъти ми е подарил цветя  newsm78, а за изненади пък и дума да не става. Е преди да се оженим не беше така, ама....

Коконче пази се, малко още остана.

Ставам да направя обяд за децата, че после една другарка ще дойде за кафе.
Усмихнат ден на всички  Hug

# 571
  • София
Аз няма да се включа в картичките, но ми е интересно да ви чета.

Започвам с коледните сладки. За днес- линцеровите. И Коледната къщичка ще сглобяваме и украсяваме.

# 572
Добър ден.
Благодаря за кафето!
Днес съм като блъсната от влак  Tired Не сме спали цяла нощ. На дребното му протече носа, не можеше да диша нормално. Спеше по половин час и се будеше, мъчеше се, плачеше  Rolling Eyes Много гадно ми стана. ИзпиФ две кафета и съм долу-горе тавряс, ама след малко ми се струва ще се стропулясам. ММ как работи днес не знам... Недоспал, уморен... И изгорен.
По повод картичките - аз ще мога да ги изпратя към 16-ти. По-рано не мога. Така че ако ги получите след НГ моля да бъда извинена.
Кака Дака, моля те не се сърди. Много сме, нормално е да се пропускаме от време на време... Както е казала Марѝ влизаме и повечето споделяме, защото ако започнем да се изреждаме все някоя ще пропуснем. Не е нарочно. Не е с лошо чувство. Моля те не ни се обиждай! За мен всяка една от вас е ценна и неповторима, искам да си говоря със всички ви. И държа на мнението на всички ви. Гушкам те и се надявам да няма повече нацупени муцунки нито от теб, нито от някоя друга тук! Достатъчно ни е натоварено ежедневието, за да се сърдим и за такива работи. Точно това е водещото в тази тема - подкрепяме се, помагаме си както можем и не се заяждаме, както си дерат очите по другите теми. Гуш!
Коконче, надявам се да устискаш поне още две седмици. Дано кръвното да влезе в релси и принцесите да се родят след НГ!  Praynig
Смърфи, прекрасни неща твориш. Не спирай, заслужава си!  Hug
Надин, какво да ти кажа... Тази въпросната... айде да не казвам направо ме изкара извън релси. Как може такова безразличие?!  #Cussing out Детенцето е болно, ти организираш благотворителна работилничка, а тя си гледа само интереса! Аман от диваци! Жалко, че съм далече и не мога да дойда да ѝ свия сърмите едно хубаво! Желая ти успех и много събрани парички въпреки "онази"!   bouquet
Ангелче, ММ също не е по подаръците и изненадите. Никога не е бил. Но съм го приела като част от личността му. Вече не ми прави впечатление. За сметка на това пък той ми е голяма опора, много се грижи за мен и малкия и непрекъснато бди над нас! Това ми е по-важно. Много ми помага и с детето, и с домакинството. Дори като ми се иска да изляза той остава вкъщи с дребния и дори не пита кога ще се прибера... Но при теб (ти знаеш най-добре) ако става дума за пълно безразличие вече е кофти... Дано да ти се наредят нещата.
Славче, какви са тези лоши думи за тебе! Я да влизаш в час! Изложила се била! Глупости на търкалета. И ако не е тайна защо си тръгнаха гостите скарани и сърдити?! Нали се събрахте да празнувате, какви са тези сцени?! Сподели, ако искаш. Гуш и на теб!
Тити, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и усмихната! Нека късмета винаги да е с теб! Весело изкарване! И да почерпиш с някоя снимка  Mr. Green
Марѝ   bouquet
Дарилче, ти как си? Какво стана по въпроса с детето и празниците?
На всички останали желая един прекрасен уикенд!   bouquet

# 573
S.k.има едни джаджи за нослето :
http://www.pharmalife.bg/product/519/beybi-vak-aspirator-nos-baby-vac.html
Казват,че помагали.

# 574
  • София
Казват,че помагали.
Ползвам го от  много отдавна това нещо, вече не, де, но като бяха малки, чудна работа вършат. Не се стряскайте от това, че се слага на прахосмукачката.

Направих една доза линцерови сладки, пия кафето и после  къщичката ще лепим.

# 575
  • София
Здравейте, момичета.
Преди малко се прибрахме.
Купихме на ММ 2 пуловера, За Петьо - апрески, играчки, кана за вкъщи, че старата изгоря вчера, напазарувахме, купихме за децата и за нас храната готова, че ММ искаше днес да не яде  и... аз не съм готвила - само палачинките на деца Mr. Green Mr. Green Mr. Green

След като заживяхме заедно с ММ разбрах, че не обичам цветя, ресторанти и купони... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тити и тук да ти честит рожден ден! Здраве, щастие, благополучие, много любов и късмет!

# 576
  • Fort Worth, TX
Палци за Коконка!
Май не се получи,изложих се а макс. Cry
Гостите си тръгнаха скарани и сърдити.Аз съм голям карък и сакатлък. Cry

Славче, какво стана ?
Тити, честит празник.бъди здрава.

# 577
  • в сърцата на децата <3
Казват,че помагали.
Честно казано и на мен ми го препоръчаха, ама... крийпи ми изглежда и не взех. Малката като беше с хрема заради зъбите пръсках с капки и до колкото може чистех с кърпичка.

Нещо ме налегна мързел... Тия дни се размазах да чистя, сутринта ми дойдоха "гости" и ся съм се разляла на дивана и хич не ми се мърда. За срам и позор имам да мия 2 чинии и то от снощи и още ме чакат. Ще трябва да се принудя да се размърдам. Чета едно романче и са ми останали още няма 50-60 страници. Мерак ми беше да го дочета, ама ще е довечера като приспивам беба. А как ми се доспааааа... Направо от веднъж ме отряза  Tired Пия кафе и ще си надигам трибуквието да свърша нещо...

# 578
  • Талант на 2012,2013 г.
40 минути за тиквеник за да се опече достатъчни ли са, момичета? Rolling Eyes

# 579
  • Fort Worth, TX
Казват,че помагали.
Ползвам го от  много отдавна това нещо, вече не, де, но като бяха малки, чудна работа вършат. Не се стряскайте от това, че се слага на прахосмукачката.

Направих една доза линцерови сладки, пия кафето и после  къщичката ще лепим.
Вале, по коя рецепта прави линцерите?

# 580
  • в сърцата на децата <3

Би трябвало ако печеш на 200-220

# 581
  • Fort Worth, TX

СКЪпа, едва ли някой може да ти каже.всичко зависи от фурната.Пускай да го печеш и ще си го следиш.АЗ пека на 18 0градуса всичко що е тестено.

# 582
  • Талант на 2012,2013 г.
На 180- и накрая сложих на 200. Пекох около 45-50 мин. Зачерви се прилично. Смятам да се е изпекъл. WinkМного отдавна не бях правила. Щрудели-да, но тиквеник... и за това попитах. Blush

# 583
  • Sofia
Привет, девойки! Simple Smile

ЧеститРожден Ден, Тити! Здраве, щастие и любов ти желая!    bouquet

Валенце, браво на теб, аз още не съм се организирала.  ooooh!
Славче, да не повтарям момичетата...  Hug
Ейнджъл, разбирам те.  Hug
Кака Дака, теб също те разбирам  Hug..., но съвет няма да давам, ти и без това не си търсила, но и просто сме различни хора...
Аз например не очаквам да ме споменавате непременно. Виж, ако съм задала въпрос/поискала съм мнение, съвет и не ме отрзи съвсем никой би ми станало криво, но няма да си го слагам толкова на сърце.  Simple Smile  Аз пък се обръщам конккретно към някой на същия принцип или, ако лично ме споменават, или нещо, което ме впечатлява повече (пак, защото сме различни, различно реагираме на нещата Simple Smile).  Това не значи, че тези, които не поменавам не ги мисля, чета всички и всичко.  Hug 
Та те така...  Grinning

Мари, Креми правилно ти е рекла, зависи си от фурната. Simple Smile Аз пека според препоръчаното в рецептата относно градусите, но и според моята си фурна и преценка, най-вече.  Laughing

Хубав ден ви желая! Simple Smile

# 584
  • София
Запалихме камината за сефте... Колко е топличко, уютничко, печем картофи в жаравата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

Коконка днес не се обажда... Само да е добре...

Общи условия

Активация на акаунт