Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 700
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Запалихме камината за сефте... Колко е топличко, уютничко, печем картофи в жаравата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Как обичам такива картофи...ммм и малко масълце...мммм
Какво правите, прекрасни..
Днес се търкалях по кревата с една книжка в ръка. Сега ще пия едно капучино.   Simple Smile
Пак ще дойда, да си знаете, ей мамуни такива  Heart Eyes

# 586
# 587
Едно време на село баба ни печеше такива картофи.И аз много ги обичам.

# 588
  • София
А как ми се яде питка, опечена на жар...малеее, ако знаете колко съм сладокусна, добре че не съм бременна..надявамсе, че не съм, де, ма то знае ли човек...Искам питкаааааа!

# 589
  • София
Ммммда.... много са добри тези сладки. Аз ги унищожавам. Не, няма да направя, ако някой ме почерпи веднага ще си взема, но у дома да ми стоят на масата и аз да ги гледам....Не!! Не!! Пропускам ги. жалко Confused

# 590
  • София
Марче, да ти пратя, душко, сериозна съм! Ама не са ми толкова красиви, щото с децата ги правим и не намирам кусури.

# 591
  • София
Марче, да ти пратя, душко, сериозна съм! Ама не са ми толкова красиви, щото с децата ги правим и не намирам кусури.
Сладурка си, ей  Heart Eyes Не мила, недей, че снощи се ядосах след като не успях да си влезна в една дрешка. А какво дрешка е....супер! На Ив Сен Лоран е. Как не си прегризах гърлото от злоба... #Cussing out Свинкя съм.

# 592
  • София
Е, и наденичка и хлебче, опекохме, изядохме Peace
Вкусно... ммм ще се повтаря често Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз вече знам какво ще готвя за коледа.... Laughing

# 593
Ангелче не си сама в яда си.На мен не си направи труда да ми честити рд мм.
Излезе с брат си и деня отиде.Още ги няма.
Все ми е тая.Пържа картофи.СЛед малко отивам да си купя една биричка и ще взема на детето нещо.След като ме разочарова сега ако ще с 1 милион цветя да се прибере ми е все тая.
 Twisted Evil
А за какви вкусотии си говорите милост нямате. Joy

# 594
  • Fort Worth, TX
Ангелче не си сама в яда си.На мен не си направи труда да ми честити рд мм.
Излезе с брат си и деня отиде.Още ги няма.
Все ми е тая.Пържа картофи.СЛед малко отивам да си купя една биричка и ще взема на детето нещо.След като ме разочарова сега ако ще с 1 милион цветя да се прибере ми е все тая.
 Twisted Evil
А за какви вкусотии си говорите милост нямате. Joy

Тити,сигурно ти прави изненада.Не вярвам да е забравил.
Вале, рецептата по която аз ще ги правя има и ядки.Може орехи или лешници.Взела съм и двете и ще реша.Иначе всичко друго е идентично с твоята рецепта.

# 595
  • София
Да, Креми, гледала съм я тази рецепта с ядките мисля, но ние не обичаме много в сладките да има ядки, с редки изключения.
Направих и Коледната къща, озорих се, Мими иска да и е много, много шарено и накрая се получи....все едно е къща в Столипиново Mr. Green:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201560644955428&se … ype=1&theater

# 596
Изпих си бирата .След малко си лягам.
Вале  Joyе шарено е детското въображение.Ти пък от Столипиново каза. Joy
Благодаря на всички ,че ме накарахте да се усмихна днес.
Лека вечер  Hug на всички!

# 597
Здравейте мацки

titi888 ЧРД, много много щастие ти желая и само хубави моменти да имаш.

Извинявай че чак сега те поздравявам ама цял ден не съм поглеждала във форума.

# 598
Аз приспах домочадието (племенниците пак са тук от снощи). ММ и той заспа с малките, сега се наслаждавам на тишината. Ако пушех, и цигарка бих си запалила, мда.
Картичките ви са надписани и сложени по пликовете, в понеделник се надявам да полетят към вас  Hug
Линцерови сладки не съм яла...май. Или поне ако съм яла не съм знаела, че се казват така.

# 599
Добър вечер! Докато Тити е на линия да я поздравя за рождения ден. Титинка, да си жива и здрава и много щастлива!
Вале, страхотна е и къщата и децата ти! Отразих те онзи ден какво писа за детето, но не посмях да попитам, не знам защо. Сподели, ако искаш, ще се опитаме да помогнем, ако можем.
Луси, как обичам картофки на жар! А на село баба слгаше вечер в жарта картофи, яйца и царевица. Няма такъв вкус, ммм.
Мари, вкусен ли е тиквеника? Да дойда да си похапна? Joy Hug
Ангелче,  Hug
Смърфи, видях ти творенията най-после, страхотна си, момиче!
Славче, мина ли ти? Не им се връзвай!
Кака Дака,  не се сърди, много сме. Може ли да те поздравя с една много красива песен Hug?

Марчелотка, един виртуален фас за теб? Heart Eyes Отивам към терасата.
Коконка и Бабчето ги няма?
Вио, страшна си, до последно се разправяш с толкова деца.
Стеф, ползвай аспиратор, без да се чудиш. На детето ще му е по-спокойно.
Днес беше ден за мързел и домашен уют. ММ е на 24-во дежурство, у дома е женско царство. Аз полежавах през повечето време, че "имам гости" , както каза Ангелчето и не ми е много добри.
Ще ви пожелавам лека нощ. Обичам ви!

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 00:56 от Хортензия Мушкатова

Общи условия

Активация на акаунт