За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 487
  • 808
  •   1
Отговори
# 750
  • Шумен
Ние преди Коледа го минахме този вирус с гурелите. Бяха като желе буквално, събираха се в ъгъла на окото а то изглежда помътняло. Без Т го минахме, само с лека хрема при едната, другата и хрема нямаше. Още на 2-рия ден с изписаните капки настъпваше подобрение, по 5 дни капах на всяка  Peace

# 751
  • София
Момичета, моето дете е с безобразно чувствителна кожа  Tired Трябва ми съвет за следното: като излезем навън в студа, върхът на носа му почервенява, а после се разранява до рана. Изглежда така, все едно е орал асфалта  Mr. Green Студозащитните на "Нивеа" и "Бочко" не помагат особено, какво друго да опитам?

# 752
Момичета, моето дете е с безобразно чувствителна кожа  Tired Трябва ми съвет за следното: като излезем навън в студа, върхът на носа му почервенява, а после се разранява до рана. Изглежда така, все едно е орал асфалта  Mr. Green Студозащитните на "Нивеа" и "Бочко" не помагат особено, какво друго да опитам?

Ами на Мустела има много добър cold cream аз все още не съм го ползвала, но моята приятелка е много доволна от него. Simple Smile

# 753
Преди мажех с Мустела преди да излезем ,ама обилно.Сега пак обилно със крем Здраве.Такъв имам по плътен и мазен.Ама моя си е голям вече.До рани не сме стигали.Просто носа и бузките му стават червени.А на бузките кожичката се залющваше /като бебе вече не/.

# 754
  • София
Тонито, мерси, ще помоля да ми донесат мостричка и ще го пробвам  Peace

Деситка, кой "Здраве"?

# 755
  • София

линола фет. Мажеш 15-20 мин преди да излезете, никога не се мажат каквито и да било подобни непосредствено преди да излезеш, но при моят син много помагаше линолата, иначе и на ранички ставаше.

# 756
  • София

линола фет. Мажеш 15-20 мин преди да излезете, никога не се мажат каквито и да било подобни непосредствено преди да излезеш, но при моят син много помагаше линолата, иначе и на ранички ставаше.

Мерси, и този ще взема  Simple Smile Точно така мажа - 15-20 минути преди излизане.

# 757

Ние ползваме на Bioderma ABC.Доволна съм.Специално за зимния сезон е,достатъчно мазен е и попива бързо!

# 758
http://apteka.framar.bg/30024550/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2% … -75-%D0%BC%D0%BB-
Малко съм спъната да прикачвам каквото и да било.Ако не излезе нищо ми кажете.

# 759
  • София
http://apteka.framar.bg/30024550/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2% … -75-%D0%BC%D0%BB-
Малко съм спъната да прикачвам каквото и да било.Ако не излезе нищо ми кажете.

Този дори не съм го виждала  Simple Smile Мерси  Hug

Цвети, мерси и на теб  Hug. Просто ще се запася и ще видя кой ще му подейства най-добре  Peace

# 760
  • в огледалото на живота
Нахтхерцен?

# 761
  • София

Към него е алергичен  Tired

# 762
  • в огледалото на живота
Жалко... Confusedа, е добър

# 763
Момичета, от снощи бебенцето ми е изнервено. На 6месеца е. Чудя се дали не е от това че му дадох снощи да оближе ябълка, круша и ананас.  Не е ял, а само посмука малко (много малко). Викам ако беше от това щеше да му мине. Мисля че може и зъбче да е. Вие какво ще кажете.  Захранвам го с картоф. Няколко дни му давам и купено пюренце от манго.

# 764
Не разбрах какво включва "изнервен" какво прави.Най -вероятно да е зъбче.Може  да е друг дискомфорт топло,студено да се разболява,да иска внимание...А може да иска пак круша ,ананас и ябълка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт