Отговори
# 75
# 76

Кралицата,  Heart Eyes ето от това джудже искам да си получа Новогодишният подарък !  Heart Eyes Wink

# 77

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 23:46 от dterziiska

# 78
Привет !  Hug Надявам се, че сте добре в този студен декемврийски ден !   bouquet

Скрит текст:

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за тази красота !  newsm51

Браво на наш левент ! В подкрепа на хората с увреждания !  Peace

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 17:13 от gospojata

# 79
 Hug Hug Hug Hug

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76258/2368/1/ta … t-tuba-butukustun

Коя е по-по-най...за мен и двете са красиви,по особен начин . И Берен и Туба имат много различна красота и таланти.всеки има вкус и мнение.

Скрит текст:
 Wink Wink Wink
Браво на Къванч, живота е " радост и тъга", както казва Шишо Бакшишо...

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 19:45 от Slawena

# 80
Славенка,  Heart Eyes ами затова не ги обичам тези анкети и сравнения - сами по себе си, съдържат конфронтация ! Кой бил по..., пък кой - най !  ooooh! Всеки с вкуса и предпочитанията си .  Peace Аз също ги харесвам и двете, Берен повече, но не мога да отрека и излъчването на Туба !

Колкото до Къванч - затова го обичам и уважавам това момче - винаги е с активна гражданска, но и човешка позиция ! Ейвала !  Peace

mrvica 1234, thank you, dear !   bouquet

# 81
  • AMS

Привет, дружки!!!
И от мен няколко фотки.

# 82
Току- що по БТВ- то на културата направиха анонс на кастинг за турски сериал в Котел. За кой ли става дума ? Thinking

# 83
# 84

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76353/2368/1/25 … kin-6-aralik-2013

Здравейте!

Азрата нещо са я напъплили едни левентииии ooooh!

Ромина , да ти е жив и здрав именника!  bouquet

# 85
Добър вечер, дружки !  Hug

Роминка,  Hug да ти е жив и здрав именяка ! Да е късметлия и берекетлия ! Да се гледате и да се слушате още много години ! Наздраве !   bouquet

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за новите снимчици !  newsm51 Хубаво е, че малко е понамалил брадата !  Peace

Славенка,  Heart Eyes ми тя си е за налазване, джанъм - хубава мома, лична !  Peace

# 86
Госпожата! Всичко хубаво да ви се връща двойно!  Hug Heart Eyes

# 87
  • AMS

Привет, момичета!!!
Честито на празнуващите!!!

# 88
Добър вечер, момичета!  Hug Роминка,   bouquet честит ти именник, да е жив и здрав и много пъти да се влюбва в теб като за първи път, с онзи гъделичкащия и прекрасен момент на малки нощни пеперуди в корема.   bouquet  bouquet  bouquet

# 89
Благодаря, Роминка ! Амин !  Heart Eyes

Този Бехлюл, в първата версия, ми прилича на Кенан Имирзъоолу ! Peace

Дива, Кралицата,  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт