Отговори
# 90
Краличке, благодаря, дай Боже!  Hug

Госпожата, верно че прилича, ама те нали са по-стари актьори  newsm78

# 91
Много мил момент, много красиви и искрени усмивки, много силна любов!  Heart Eyes

Тук момента е също толкова миловат и отново прекрасни усмивки  Heart Eyes

newsm03 newsm53

# 92
Роминка,  Hugда, филмът е от миналият век !  Wink Но приликата е очебийна, нали ?!

И това беше много сладко - как само “опита“ кремчето !  Heart Eyes Crazy Blush Hug

# 93
  • AMS

Дружки,  Hug аз само за протокола и да ви покажа какво съм сглобила Party

А леката и синеоката, ще е от вас, че се замаях докато търся и не мога да избера   Party

# 94

Сърдит е! Нито лека нощ, нито добро утро....  baby_neutral

Момичета, пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и мирис на канела!   bouquet

# 95
Добър ден ! Пожелавам ви спокойни и уютни почивни дни !  Hug

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 11:32 от gospojata

# 96
# 97
Малко горещи моменти в тази мразовита вечер. Peace

# 98

Бехлюл е станал в ранни зори, защо ли?!  Blush

Още един момент от онези красивите, в които уханието на човека до теб те подлудява...  Blush

Тази снимка не съм я виждала до сега.

Това не е част от филма, защото Бехлюл не беше облечен, когато Бихтер ги завари. Backstage

И веднага доказателство:

Макар и да гледа злобно - обожавам този поглед!

# 99
# 100
# 101
Добро утро ! Пожелавам ви щастлив нов ден !  Hug

Скрит текст:

Скрит текст:
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти !   bouquet

# 102
  • AMS

Привет, дружки!!!
Не мога да не споделя такава гордост и с вас.

"Шокиращ хонорар за "Моят свят".

Берен Саат се е снимала във филма само срещу 60 хиляди лири. Скромният хонорар не ѝ е попречил да приеме ролята, тъй като още от 2004 година актрисата има амбицията да се утвърди и в киното. Като почитателка на режисьора Угур Юджел, Берен Саат веднага се съгласила да участва в "Моят свят", защото била убедена, че работата с известния творец ще обогати опита и кариерата ѝ.
За сравнение: актьори от ранга на Берен, получават по 300 000 лири за главна роля в игрален филм.

С най-сърдечна благодарност на автора за превода.

# 103
Добра вечер, дружки !  Hug
Току - що се прибрах от спектакъла на “Огънят на Анадола“ и още не мога да си събера акъла!  Crazy
Невероятно, изключително представление, оставя те без дъх, на моменти си толкова обзет от ритъма, че наистина забравяш да дишаш!  Мнооооого добри, много ! Изключителен синхрон, страхотна хореография, сценография и режисура !
Аз, като танцьор, винаги съм пристрастна към нашите танци и фолклор, смея да твърдя, че нашите танци, са много по- разнообразни като стъпки, но тези бяха изключително динамични и завладяващи ! Страхотен спектакъл !

Дива,  Hug благодаря ти, че сподели тази новина с нас !   bouquet Още един факт, който доказва, че нашето момиче, е с голямо сърце и не парите са водещият мотив за нея !  Peace

# 104
Добро утро ! Честит нов ден и успешна седмица ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Днес почитаме Света Ана ! Честито на всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !   bouquet

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт