Велев,Шейново

• 62 001
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моят съвет е днес незнам, къде може да го намериш освен по телефона, но в понеделник отиди в кабинета и кажи, че си само за да покажеш резултати от изследване. Аз след като си взех резултата от БХС право в кабинета, нямах час, но влезнах без да чакам.

# 196
 luchia_s , няма да се притесняваш,на мен Велев ми прави амио и ме болеше по-малко отколкото ръката,на която предишния ден при взимане на кръв ми спукаха вената.Довери му се ,той е невероятен специалист.

# 197
luchia_s , няма да се притесняваш,на мен Велев ми прави амио и ме болеше по-малко отколкото ръката,на която предишния ден при взимане на кръв ми спукаха вената.Довери му се ,той е невероятен специалист.
Crazy да, между другото ... жалко, но факт - в Шейново кръв от вена НЕ могат да взимат! И на мен една откачалка, за малко да си счупи иглата във вената ми Sad смешно-трагично, тва е положението! Операцията се усеща по-малко, отколкото взимане на кръв, например Sad

# 198
Зависи, кой лаборант е бил. Аз не съм имала проблеми с взимането на кръв там. Даже не съм усещала боцкане. Виж, една акушерка в Патология не може да слага абокати....

# 199
Ами там в кабинета за ЖК, акушерката ми е взимала кръв, не лаборантка.Та след това ходех до ВМА да ми взимат кръв, ама не е важнотолкова.Важно е всичко да е с благополучен завършек и да са ни живи и здрави слънчицата Hug

# 200
Зависи, кой лаборант е бил. Аз не съм имала проблеми с взимането на кръв там. Даже не съм усещала боцкане. Виж, една акушерка в Патология не може да слага абокати....

Имаше една акушерка в Патологията, която биеше инжекциите направо със засилка от вратата, а за поставяне на абокат да не говорим.

# 201
Здравейте момичета!

И аз да се включа в темата, исках да попитам, ако някоя от вас е раждала при Велев съвсем скоро дали има представа за тарифата. Защото знам, че официалната такса на болницата за избор на лекар е 900 лв,а и предполагам, че на Велев тарифата му също е 900 лв. Та не мога да разбера - в крайна сметка, тези пари на Велев ли ги даваш лично, на касата ли плащаш официално или и на двете места?!
Извинявайте за тъпия въпрос предварително, но ще съм ви много благодарна, ако някой може да внесе повече светлина по въпроса.  Hug

# 202
Здравейте момичета,
знае ли някой дали доктор велев работи със здравна каса (не в шейново - там със дигурност не, но в частния си кабинет?) и ако не - може ли да издава болнични по време на бременността? благодаря!

# 203
Здравей Мелбината,

Д-р Велев не работи със здравната каса и със сигурност не може да ти издаде болничен. Ако си бременна, би могла да вземеш такъв само от женската консултация, която посещаваш. Така седят нещата в България, за съжаление.

# 204
Здравей Мелбината,

Д-р Велев не работи със здравната каса и със сигурност не може да ти издаде болничен. Ако си бременна, би могла да вземеш такъв само от женската консултация, която посещаваш. Така седят нещата в България, за съжаление.
Peace а по-лошото е, че и добрите лекари по принцип не е..... тая здравна каса ... Sad

# 205
  • In the jungle out there..
Малко ОФФ:
Болничен лист по време на бременност може да издава и личния лекар, поне преди 3г можеше, т.е той играе ролята на ЖК. На мен личния ми е издавал абсолютно всички документи - направления за изследвания, за приемане в болница, болнични листове и т.н., точно защото исках само Велев да ме следи.

Здравей Мелбината,

Peace а по-лошото е, че и добрите лекари по принцип не е..... тая здравна каса ... Sad

И с право Naughty

# 206
Момичета, той не би могъл да е обвързан в частният си кабинет със Здравна каса. Заема пост в държавна болница. Би имало конфликт на интересите Simple Smile

# 207
Малко ОФФ:
Болничен лист по време на бременност може да издава и личния лекар, поне преди 3г можеше, т.е той играе ролята на ЖК. На мен личния ми е издавал абсолютно всички документи - направления за изследвания, за приемане в болница, болнични листове и т.н., точно защото исках само Велев да ме следи.

болничния се издава от женска консултация (наблюдаващия гинеколог ), където се е води бременната и ако е за повече от седмица се изисква комисия  Peace

# 208
  • In the jungle out there..
Точно така, а по мое време, преди 3г, женска консултация можеше да води и личния лекар Peace

# 209
  • София
Здравейте момичета!

Защото знам, че официалната такса на болницата за избор на лекар е 900 лв,а и предполагам, че на Велев тарифата му също е 900 лв. Та не мога да разбера - в крайна сметка, тези пари на Велев ли ги даваш лично, на касата ли плащаш официално или и на двете места?!
Извинявайте за тъпия въпрос предварително, но ще съм ви много благодарна, ако някой може да внесе повече светлина по въпроса.  Hug
Официалната такса се плаща на касата. От нея док получава сигурно половината - винаги е някакъв процент, определен в самата болница.
Дали д-рът ще ти поиска още пари - зависи от него. Някои искат на ръка, други - не. Раждах там преди 10 месеца, но не при Велев и платих само официалната такса.

Общи условия

Активация на акаунт