Велев,Шейново

• 62 023
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Kia, много ти благодаря за информацията Laughing
А ти, между другото, доволна ли си от лекаря, който си избра?

# 211
  • София
 Hug

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 19:34 от villi

# 212
  • София
brumburche , раждах при д-р Попов, но той по принцип не приема пациентки за раждания. Прави секцио по спешност, като е дежурен и се занимава предимно с операции. Мен ме е оперирал преди години и затова ме изражда. Иначе едва ли щеше да се съгласи.  Thinking

# 213
Kia, много благодаря за отговора. За твоя лекар съм чувала много хубави неща, явно наистина е късмет на кого ще попаднеш и ти си била в добри ръце Hug 

# 214
Аз имам час при Велев на 12 май , в частния му кабинет.Честно казано много се притеснявам.На мен ще ми е второ секцио/по медицински показания/и ми е много важно кой ще го направи.Притеснявам се също , че живея в Банско и ако нещо се случи преди термина ще ми трябват 2 часа за да стигна до София, а не знам дали ще имам толкова.

# 215
  • София
Renkata7 , успокой се. Нали обикновено операциите се планират 10 - 15 дни преди термина. Стискам ти палци!  Hug

# 216
Renkata7, на мен също той ми прави второто секцио. Като нищо можех да пренося с количествата магнезий в менюто си.  Wink Сякаш ми действаше доста успокояващо фактът, че ще лягам под неговия нож.  Щом е поел ангажимент към теб, ще си го изпълни. В това се убедих. Леко и щастливо раждане на новия член на семейството ви.   bouquet

# 217
  • София
Някой знае ли колко дълго ще е в отпуск? Нещо съм се притеснила май ще е в отпуск точно когато е най-вероятно да родя Sad 

# 218
  • София
Информацията която получих е докторът е на конференция между 12 и 18 септември. Е ще гледам да се вместя в графика сега съм по-спокойна.

# 219
Аздъщо съм много доволна от д-р Велев. Следя си бременноста при него и живи и здрави при него мисля да раждам- а за парите не се притеснявам изобщо- колкото толкова -пари се изкарват, но здравето и другите неща не.

# 220
villi, и аз така разбрах за отпуската. Вчера звънях и си запазих час за 13 август и изрично питах кога д-р Велев ще бъде в отпуска - отговориха ми 12-18 септември. Ти нормално ли ще раждаш?
За съжаление, човек никога не знае кога на един лекар ще му се наложи да отсъства, дори и да не е в разгара на лятото Sad
Стискам палци всичко при теб, мила villi да е наред и д-р Велев да бъде тук, когато дойде моментът Hug

# 221
Момичета, как става уговорката с лекаря? Да го питам дали иска да ме вземе и евентуално да ми даде gsm-а си. Толкова ми е неудобно ако се наложи да раждам през нощта, или ако е през деня и не мога да го намеря. Казал ли ви е как точно ще стане или се разчита на случайността?
Ако някоя мама е минала, която не е секцио да каже дали лесно го е намерила като е дошъл момента?
И още един въпрос на който може на лични да ми отговорите- някакви актуални цени към момента, някой ако се е разбрал нещо конкретно.
Благодаря предварително и леко раждане на всички.

# 222
Има ли мамчета, които ще раждат при него?

# 223
tititi, питай го за всичко, което те интересува, колкото и абсурдно да ти се струва - той ще ти отговори.Това му е работата, освен това е много възпитан и голям професионалист.

# 224
Момичета и аз се интерисувам как стои при него уговорката за следене, евентуален болничен престой, раждане , плащане ....
Ако някоя е минала по този път скоро, моля да сподели .

Общи условия

Активация на акаунт