Велев,Шейново

• 62 043
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
струва ми се, че при него ходих да ми прави колпоскопия след съмнителни резултати от цитонамазка...сега ми предлагат и да раждам при него, след като знам, че отново ще съм секцио по медицински показания...но аз не искам да давам нито лев  Naughty

# 226
струва ми се, че при него ходих да ми прави колпоскопия след съмнителни резултати от цитонамазка...сега ми предлагат и да раждам при него, след като знам, че отново ще съм секцио по медицински показания...но аз не искам да давам нито лев  Naughty

Ами аз на него не съм дала и лев за секциото, но тогава той беше Главен лекар на Патология и ме пое по линия на здравна каса.

# 227
Тъй като много от вас се интересеуват за това колко пари излиза раждането при Велев, ето прясна информация: Незнам дали сумата е фиксирана или е според зависи, но освен 900-те лева, които се заплащат на касата в Шейново има и допълнителен хонорар от 400 лв, който се заплаща след раждането. Т.е всичко ти излиза 1300 лв. Доста ми се вижда и много ни обърква сметките Cry... иначе за доктора лоша дума не мога да кажа.

# 228
Преди 3г. д-р Велев ми прави серклаж.Тогава беше завеждащ отделение-Патология в Шейново.Не съм дала пари.Всичко мина по Здравната каса.Преди 1.5 г. го засякох в болницата на Мазнейкови.

tititi за съжеление нямам актуално инфо за цени.С моята лекарка се разбрахме 14 дни преди
термина да отида на касата да си платя.Платих по-рано,защот знаехме,че няма да дочакам датата на термина.Като дойде момента и се обадих.Тя беше в болницата.Но и да не беше на смяна се ангажира.Леко раждане Peace

# 229
Този доц. Велев сега не е ли заместник директор на болницата?

# 230
Този доц. Велев сега не е ли заместник директор на болницата?

да, зам.директор е на Шейново

# 231
само да питам... освен таксите в Шейново плаща ли се нещо на лекаря ?

# 232
vili7, аз също следя бременността си при Велев, но за мен е доста рано и все още не съм го питала как стоят нещата при раждане.
Доколкото разбрах от момичета, които са раждали при него и са споделили опит в тази тема, лекарят май взема 400 лв за нормално раждане, освен 900 лв., които си длъжна да платиш на касата. За секциото не знам - предполагам, че повече взема. 

# 233
Благодаря ти brumburche.
Аз също съм в 20та седмица Simple Smile на 20.05.2010 ми е термина.
Но реших да проуча как стоят нещата по навреме, че да знам колко да събирам.

# 234
Ох, и аз така vili7 Laughing
Сондирам за мнения, че после като дойде моментът да не се окажа неподготвена, че май си излиза една доста солидна сума Sad А пък никой от докторите не си казва "цената" толкова рано.
Моят термин е на 14.05.2010, добре сме се подготвили с теб за пролетта Hug

# 235
Искам да попитам нещо и аз. Ходя при д-р Велев от както разбрах, че съм бременна. Предстои ми раждане след по-малко от два месеца и понеже първото ми раждане беше със секцио и при миналия преглед д-р велев ми каза, че и този път най-вероятно ще е така искам да знам ако някой има опит с него за естествено раждане след секцио.

# 236
При мен не е споменавал за естествено след първото секцио. Никой от лекарите, с които контактувах по време на бременността не го спомена.  Peace

# 237
Искате да кажете че д-р Велев освен че работи в болницата на Мазнейкови (защото аз последно знаех че е там) сега е и зам.директор и в Шейново ли? newsm78
Ако е така в Шейново всъщност прави ли израждания...?

# 238
Вече ми се струва, че не е при Мазнейкова.
В Шейново изражда под условие, че е избран за екип.

# 239
Искате да кажете че д-р Велев освен че работи в болницата на Мазнейкови (защото аз последно знаех че е там) сега е и зам.директор и в Шейново ли? newsm78
Ако е така в Шейново всъщност прави ли израждания...?

От доста време не е при Мазнейкова. Точно от толкова, от колкото е в ръководството на Шейново.

Общи условия

Активация на акаунт