НВ-ВМХ, част 69

• 44 151
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Почти с първия сняг и нова тема  Simple Smile . Момичета аз още не мога да свикна да се храня високомазнинно, храня се почти безвъглехидратно. Единствените ми малки прегрешения са сутрин по една чаена лъжица семена от чия и една супена ленено семе. От четри дни и аз започнах да спя доста по-добре и почти ми изчезна тревожността, но започнах да пия две хранителни добавки : ремотив и неолексан. От 7 месеца не пия АД и бях на ръба с рецидива да започна отново, но за сега с диетата и тези хранителни добавки съм доста по-добре. Педпразничната суматоха и подготвянето на коледната украса също ми действат доста позитивно  Simple Smile Сега съм в болнични 10 дни заради грип, но пък ползата е, че си почивам от работата и негативните емоции свързани с ръководителя ми, които ми доведоха рецидива  Embarassed Благодаря ви момичета, че сте толкова отзивчиви и мили.  Приятелят ми и той по неволя започна да се храни с моитеманджи  Laughing , но понеже е вегетарианец  и аз се старая да се съобразявам, та наблягам предимно на яйцата.......тези дни ще се побъркаме от карфиол  Joy Снощи той пържи яйца с карфиол и ,макар, че само беше намазал тефлончето със зехтин, пак ми беше мазно  Embarassed  Оказа се, че тази диета е подходяща и за кръвната ми група-0 , понеже е неандерталска и трябва основно да се изхранва с месо и яйца. Преди години се храних цяла година по кръвната си група и се бях сдобила със перфектно здраве и елегантно тяло, обаче пуста лакомия.  Embarassed Пък полвинката ми, колко е несъобразителен, в момента е грабнал един буркан сладко от смокини и си хапва и се облизва, без да му пука какво ми е на мен  Joy Шегувам се , разбира се. Неолексанът убива и желанието за сладко, така, че сега съм с доста понижен апетит и сладкото, не ме трогва, чак така сериозно, като преди.

# 31
Благодаря за темата!!! При мен нищо ново,ограничих ядките до 100гр дневно- голямо постижение.Наблягам на различни вариации омлети и и свински пържоли,дано скоро кантарът тръгне надолу.Поръчах си инозитол от ихерб и го чакам.
Шоки,успех и от мен! Simple Smile

# 32
И от мен благодарности на Шоки за новата тема.
При мен кантара удари на 48.500 и спря, доволна съм. По едно време се бях притеснила, че ще отслабна прекалено много, но явно организма си знае какво да прави.

Вчера съзнателно ядох вредности - бира със зрънчо....и днес корема ми е ужасно възмутен, подул се е и чегърта ли чегърта. Tired

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 16:52 от Lemy

# 33
  • В центъра на мръсотията
И аз благодаря за новата тема   bouquet

# 34
Добър ден!
Влизам във вашата тема, защото:
Много напълнях. Неусетно, но трайно върху мен се закачиха килограми, с които не мога да се разделя.
Никога не съм била фиданка, но това, което съм в момента, не ми харесва.
Опитвала съм Дюкан. За малко. И то преди да започна да пълнея. Имаше ефект.
Опитвала съм 90-дневната диета. Почти без ефект. За месец успявах да сваля не повече от 2 кг.
Пила съм ябълков оцет и какво ли още не. Имам и кутийка Лида, неизползвана. От разни хапове ефект съм имала само от Линдакса (по времето когато не бях толкова ... дебела и тя се продаваше в аптеките).
Имах съмнения, че може да имам проблем с щитовидната жлеза.
Отидох на лекар.
Нямам проблем.
Но резултатите от изследванията показаха, че трябва да огранича приема на въглехидрати. И на плодове. Да наблегна на чисто месо и зеленчуци.
Според вас, вашият режим на хранене, подходящ ли е за мен?

# 35
  • София
Напълно  Peace
Добре дошла Alleisha и успех!

# 36
# 37
Alinnna, какво очакваш да коригираме на пестото? Добре ти е рецептата, колко точно прекаляваш ? Изяждаш цялото количество наведнъж ли? Все пак пестото е сос, идеята му е да си подправиш салатата или основното с него, освен това е и добър начин да си вдигнеш мазнините.

# 38
Благодаря ви за пожеланията! Hug Аз още не мога да свикна с мисълта, че работата е свършена. Все ми е притеснено да не изникне още за вършене Rolling Eyes

Alleisha, вероятно този начин на хранене ще ти се отрази добре. А какви изследвания си правила?

Lemy, разбира се, че няма да изчезнеш, ако не си ограничаваш нарочно храната! Hug

Вижте една много интересна история - на мъж, който за 1 година малко по-либерално НВ-ВМХ е свалил 45 кг: http://www.kostdoktorn.se/minus-45-kilo-pa-ett-ar-med-lchf Пише, че си е водил дневник и въглехидратите му били в диапазона 50-75 грама/ден, а белтъчините и мазнините - 150-200 грама/ден (не общо, а по 150-200 грама белтъчини и по 150-200 грама мазнини за деня). Зеленчуците му са били изключително от зеленчуци (изяжда по 1 кг на ден). Дневните му калории са били 2500 - 2800. Също всеки ден тренира по 45 минути (кардио + силови тренировки). И още нещо любопитно - изяжда по 200 яйца на месец Sunglasses 3 пъти си е правил изследвания и не е имал лоши резултати, дори напротив. И през цялата тази година не е боледувал. С две думи, човекът е блестящ пример за ефекта от този начин на хранене (макар че, разбира се, е и доста облагодетелстван от това, че е мъж Rolling Eyes). Но освен това, поне според мен, той доказва, че не е задължително да се ограничат много и белтъчините. Всъщност в повечето случаи не е необходимо, или поне моето впечатление е такова.

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 18:44 от Cioccolata

# 39
Почти с първия сняг и нова тема  Simple Smile . Момичета аз още не мога да свикна да се храня високомазнинно, храня се почти безвъглехидратно. Единствените ми малки прегрешения са сутрин по една чаена лъжица семена от чия и една супена ленено семе. От четри дни и аз започнах да спя доста по-добре и почти ми изчезна тревожността, но започнах да пия две хранителни добавки : ремотив и неолексан. От 7 месеца не пия АД и бях на ръба с рецидива да започна отново, но за сега с диетата и тези хранителни добавки съм доста по-добре. Педпразничната суматоха и подготвянето на коледната украса също ми действат доста позитивно  Simple Smile Сега съм в болнични 10 дни заради грип, но пък ползата е, че си почивам от работата и негативните емоции свързани с ръководителя ми, които ми доведоха рецидива  Embarassed Благодаря ви момичета, че сте толкова отзивчиви и мили.  Приятелят ми и той по неволя започна да се храни с моитеманджи  Laughing , но понеже е вегетарианец  и аз се старая да се съобразявам, та наблягам предимно на яйцата.......тези дни ще се побъркаме от карфиол  Joy Снощи той пържи яйца с карфиол и ,макар, че само беше намазал тефлончето със зехтин, пак ми беше мазно  Embarassed  Оказа се, че тази диета е подходяща и за кръвната ми група-0 , понеже е неандерталска и трябва основно да се изхранва с месо и яйца. Преди години се храних цяла година по кръвната си група и се бях сдобила със перфектно здраве и елегантно тяло, обаче пуста лакомия.  Embarassed Пък полвинката ми, колко е несъобразителен, в момента е грабнал един буркан сладко от смокини и си хапва и се облизва, без да му пука какво ми е на мен  Joy Шегувам се , разбира се. Неолексанът убива и желанието за сладко, така, че сега съм с доста понижен апетит и сладкото, не ме трогва, чак така сериозно, като преди.
И аз пия Неолексан, но не бих казала, че ми убива апетита за сладко. Mr. Green Но намерих на Лидл шололад 81% какао, капнах и ми хареса, в началото ми бяха отврат черните  Tiredшоколади

# 40
  • София
Този шоколад на Лидл наистина е много приятен, има мек вкус. И аз го харесвам много  Heart Eyes

# 41
Шоки, благодаря за резюмето на историята на този мъж. Много окуражаващо наистина, макар и да е мъж. 200 яйца на месец са си 3 на ден горе долу, а първоначалната му цел  отслабване ли е била или е започнал заради здравословен проблем, ако споменава случайно.

# 42
Alinnna, какво очакваш да коригираме на пестото? Добре ти е рецептата, колко точно прекаляваш ? Изяждаш цялото количество наведнъж ли? Все пак пестото е сос, идеята му е да си подправиш салатата или основното с него, освен това е и добър начин да си вдигнеш мазнините.
Не изяждам цялото количество. И да искам не мога. Да, разбира се, че съм запозната, че пестото е сос..... Joy Просто мислех, че ядките са много, съобразно този начин на хранене. Иначе ние вкъщи си го харесваме с възможно повече и различни ядки.

# 43
Да съм в крак с всичко ново

# 44
Ще ми разкажете ли малко повече за Скалдеман?  Blush  Аз потърсих в нета, и  намерих една книга в амазон....дали да си я поръчам , или не е кой знае какво  непознато нещо ,като информация? Книгата се казва:
Lose Weight by Eating (Scandinavian Diet)
Изчетох малко от книгата,което можеш да видиш...интересна ми се видя...В тази връзка, да ви попитам, някой от вас спазвал ли е ГИ=0  ?
СЕга се зачетох в нета за тези продукти с нисък ГИ...ето тук има списъче, ако на някой му се чете :

http://www.mendosa.com/freefoods.htm   иначе сайта не е интересен, и не е на нашата вълна... 
Браво на УАСП, Hug   че подсети пак за него... Hug Днес в работата се сетих за правилото с % тите, и го приложих..имаше  различни видове сметани , някои от които сладки, и се колебаех дали изобщо да си сипя малко ...оказа се ,че става ....и си капнах малко да опитам от една нова,която не бях пробвала... Laughing  Днес може и да съм прекалила с протеините.... Blush

Шоки, как така 200 яйца на месец?  #Crazy  Почти по 7 яйца всеки ден? -  и аз си  мисля ,че ям много яйца , с моито по 2 на ден, от време на време по 3....но ако днес съм яла 3, утре не ми се ядът яйца и не ям....нищо не знам аз , какво правят хората, а?   Laughing

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 07:44 от Pinkito

Общи условия

Активация на акаунт