Отговори
# 45
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Тия па,ако не са краднали пърцуца от нашия Диспанср,е то на  #2gunfire

Дани, миличка, как беше серията днес?  Hug Hug Hug

# 46
  • Варненска клюкарка
Дженка, всеки има право да  си мисли разни неща, както добре си видяла не съм само аз.... Днешните 20 годишни тревата я нямат за нищо и много от тях са опитвали.... Казвам, че на мен ми е минавала такава мисъл за нея, а не че се е случило в действителност- разликата е огромна Wink

Малеее, като го прочетох подслушания кодиран разговор  между Ча и Гизем  #Shocked #Shocked #Shocked doh
Тъпачка била, идиотка....майкоооууу Shocked Тая как е лягала с него, ега ти и отношението...ееех Чачо, ееех ooooh! От разговора си  личи  за какво я е ползвал  и отвреме на време и е замазвал очите, че да го слуша и да седи мирна Rolling Eyes
Сега, ако се окаже, че има и още няколко такива разговора, много зле ще станат нещата...много Rolling Eyes
Аз започвам да се чудя как е оживял този човек- наркотици+ анаболи + цигари ooooh!
 От утре ще я погнат да дава интервюта и ще я питат за Ча и дано прояви достатъчно акъл и да не си отваря устата, че виж изтървала някоя рецепта за рибата....пфффф ooooh!

пп Много е красива Хазал Heart Eyes

# 47
Ауууу как са нерва че неразбирам какво думат #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Наде Hug аз на сателитната Laughing

ма тоя какви вежди имаааааа кат го дадоха от близо ooooh! ooooh! ooooh!имаше един сериял ли беше филм ли беше Rolling Eyesамерикански Peace е там бяха таквиз космати Mr. Green ама то беше фантастика некаква Mr. Green

# 48
# 49

Ма да си гледала Laughing де си бляла та са питаш Mr. Green

# 50
Докато не видя официално публикуван разговора им, не искам да се настройвам и да взимам отношение, а и след това едва ли, ще го направя.
Тези млади хора са за ожалване, Tired не за хулене или присмех.
Страхотен епизод на ПО, навързаха се много възли, но прибързаността на Яман му играе лоша шега, а Мирка ме вбеси от тъпотия. ooooh!

# 51
# 52
  • Под Сините камъни
Приятно гледане на Беяз,от мен лека нощ  Hug

# 53
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ма да си гледала Laughing де си бляла та са питаш Mr. Green

ох, Ренка, ше ме умориш, умирам от смях,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 54
Приятно гледане на Беяз,от мен лека нощ  Hug
Лека Hug

# 55
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

а тази даже по-хубава  dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 56
За Хазал даже не съм си го и помисляла, но разсъжденията на някои момичета ме насочиха към моите такива. Аз и за Ча не бих си помислила, че е възможно подобно нещо, но ето, че се случи, така, че защо не.... и за други да важи, не само за него.
Не ме интересува какво правят, стига да не го опандизят, защото искам да гледам и занапред превъплъщенията му в различни образи, защото ми харесва играта му, а и са млади и имат право на втори шанс ако са дребни риби разбира се.

# 57
ади сега до  де пее абито да се запиша у йени крилото както по добава Peace Peace Peace

Зизуноооо Hug Ели Hug многУ глозна тема,ама ай дръжте чичеците  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51

п.п. аз до де постна той спря да пее  Joy Joy Joy Joy Joy

# 58
  • В света на мечтите... ❤

Мии,на мен не ми хареса,аз и не гледах много,тук там само,че повечето време бях в нашата тема или за Слънцата или други неща разглеждах,но като цяло не ме впечатли.
Скрит текст:
Бащата на Яман,най-вероятно не е жив наистина и всичко е игра на пастрока му,защото майка му си спомняше,как този Хакан,май беше(пастрока) застрелва бащата на Яман и Кенан пред очите й и я караше нещо да прави,тя и затова е с него все още сигурно,защото я държи с нещо.
Мира се разсърди на Яман,защото наби Оркунча,след като оня се изцепи на микрофона,че обича Мира,тази сръдня беше доста пресилена в случая за мен.Онази дето харесва Оркунча пък,за да му направи мръсно прати снимка на Яман как Оркинч говори с пастрока му и Яман веднага тръгна да отива да се разправя с пастрока му.Мира видя как баща й се целува с лелята на Мерт,макар че това го нагласи всичко лелята де,и после побегна и като го нямаше Яман в тях отиде при оня психото Тан,а той тъкмо беше пречукал някой,щото си миеше кръвта от ръцете.
А иначе Яман говори с Мира и се сдобриха де,даже и целувка и удари,ама малко полуцелувка беше,само в крайчето на устните и по-добре,че тоя път ни спестиха смукача.
И това горе долу разбрах в общи линии,а имаше и сцена на ревност на Слеим към Ендер,защото тя пък ревнувала бащата на Мира от сестра й  Peace

# 59

Общи условия

Активация на акаунт