Отговори
# 60
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy голяма терца е тоя rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 61
РЕНИ  Hug Heart Eyes ДЖЕЙНИ  Hug Heart Eyes МИШИ  Hug Heart Eyes

Много хубави песнички и аз рипам на тях  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ох тоя Беяз мЪ кефи мноу

# 62
  • В света на мечтите... ❤
Ауууу как са нерва че неразбирам какво думат #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Наде Hug аз на сателитната Laughing

ма тоя какви вежди имаааааа кат го дадоха от близо ooooh! ooooh! ooooh!имаше един сериял ли беше филм ли беше Rolling Eyesамерикански Peace е там бяха таквиз космати Mr. Green ама то беше фантастика некаква Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Охх,тоз Беяз май имитира нещо баклавичката на Керемко  Joy Joy Joy

# 63
Бел Hug, това е нещо наистина сериозно и ако не си виждал или познаваш човека, въобще не можеш да кажеш или дори предположиш такова нещо, и го казвам
Скрит текст:
щото познавам и чисти, които имат вис че се натряскват всяка вечер, а не са пушили даже цигарка и обратното свети води, които са пристрастени Mr. Green
Но право на мнение имаш, разбира се, както и аз, казах аргументите си и мнението си, повече няма да се се обаждам.

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 5.58
2) FOX: 4.47
3) STAR: 2.61

Ди Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 00:20 от Jane2013

# 64
  • В света на мечтите... ❤
Приятно гледане на Беяз,от мен лека нощ  Hug
Лека Hug

Лека и от мен,Пепи и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 65
Ауууу как са нерва че неразбирам какво думат #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Наде Hug аз на сателитната Laughing

ма тоя какви вежди имаааааа кат го дадоха от близо ooooh! ooooh! ooooh!имаше един сериял ли беше филм ли беше Rolling Eyesамерикански Peace е там бяха таквиз космати Mr. Green ама то беше фантастика некаква Mr. Green
такива ли Mr. Green
Скрит текст:
а, здравейте Hug аз, до де изгледам приливите вие сте направили отлив от миналата тема
какви ме4ета,какви пингвини, какви рози,какви красоти, а комиксите уникални
по този повод много китки от сърце newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51:hug:

# 66
Ох тоз са праи на пивец Mr. Green

Манка Hug напазари ли Laughing и с колело да нема скоби Laughing

А, да ми сложат скоби ся ако могат, а  Joy

Майтапи се, Ренка, ти ама на мен още не ми е минлао  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Данииииии, шапката нема мърдане, здраво съм я прикрепила.

Джейни, благодаря. Фешънка съм си я. Обаче, друго си е да го потвърди и най-големият естет в темата  Heart Eyes

И без да си сменям кюлотите кат Зизуна, пак съм си фешън  Joy

Да ви кажа, по-добре певеца да бяха избрали за партньор на Хазал - къде, къде по-приличен е от красавеца Хакан.

# 67
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз не мисля, че Ча е ползвал твърдо опечена и загоряла риба.
Проблема в кодирания разговор е, че Гизема е тъпа пръчка и не вдева какво се говори. Това от своя страна превръща разговора в двусмислен. Както писах в предишната тема , Ча може да е купил тревата и да си кани компания, обаче Гизема трябва да я донесе в тях. Ама оная сигурно докато е свивала цигарки се е напушила едно хубаво и той говори, тя не чува и го принуждава да се обяснява. И така разговора може да се приеме като "Донеси тревата във вид на цигари да се напушим дружно" и "Донеси тревата да я подготвим за продажба, че кой зане колко идиотски си я свила"

Ей тук е проблема, ако този разговор е автентичен и съдиите възприемат 2-ра схема, затвора не им мърда.
Дано не се нагази толкова на дълбоко, защото за мен АБЛАТА е дилъра, Ча е куповачът-потребител. Ако пробите му са чисти, може да се размине с обществено полезен труд и АНАТЕМА, ако не ще се лекува.
Ама ако е продавал....честито му ново легло в килията 5 звезди.
И аз изобщо няма да го съжалявам.
Потребяващ наркотици човек ми е безразличен, но разпространяващ....не мога да толерирам Ча, та ако ще и да е Джоузеф Морган... Peace

# 68
голям смях пада в това шоу  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 ама Хазалка много сладка и с този нейн заразителен смях  newsm62 newsm62 newsm62

# 69

Това шоу е нещо като нашия Слави ли newsm78 newsm78 newsm78

Манка bowuu bowuu bowuu

# 70
Ох тоз са праи на пивец Mr. Green

Манка Hug напазари ли Laughing и с колело да нема скоби Laughing

А, да ми сложат скоби ся ако могат, а  Joy

Майтапи се, Ренка, ти ама на мен още не ми е минлао  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

То ясно че не ти е минало Hug Hug Hugмалко разсейване Laughing

# 71
Хазал съм я виждала къдеееее, къде по-готина отколкото е в момента при Беяз.
Толкова е отслабнала милата, че носът й чак стърчи.

# 72
Medcezir 11.Bölüm Tek Parça

за който го е изпуснал Peace Peace Peace

# 73
smile3506офффф, нищо не вдявам от това което си говоря.

# 74
Малиииииииии, Беа стигнала до Биг Брадър  ooooh!

Зиза съвсем й е изпущила края  Joy

Общи условия

Активация на акаунт