Отговори
# 90
  • В света на мечтите... ❤

Ууу,лош телефон,лош  Naughty  Joy Joy Joy

# 91
  • Варненска клюкарка
На мен пък Хазал много ми харесва в шоуто Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И роклята и с този египетско-фараонски  или индиански мотив около врата е много хубава Heart Eyes Само не ми допада сегашния и цвят на косата и нещо  newsm78 Днес гледах кадри от шоуто  преди четири години, бяха с Киво- ами момиченце е етам, детенце 17-18 годишна, много сладка и нежна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как си личи, че е порастнала сега....

# 92
Скрит текст:
Аз не мисля, че Ча е ползвал твърдо опечена и загоряла риба.
Проблема в кодирания разговор е, че Гизема е тъпа пръчка и не вдева какво се говори. Това от своя страна превръща разговора в двусмислен. Както писах в предишната тема , Ча може да е купил тревата и да си кани компания, обаче Гизема трябва да я донесе в тях. Ама оная сигурно докато е свивала цигарки се е напушила едно хубаво и той говори, тя не чува и го принуждава да се обяснява. И така разговора може да се приеме като "Донеси тревата във вид на цигари да се напушим дружно" и "Донеси тревата да я подготвим за продажба, че кой зане колко идиотски си я свила"

Ей тук е проблема, ако този разговор е автентичен и съдиите възприемат 2-ра схема, затвора не им мърда.
Дано не се нагази толкова на дълбоко, защото за мен АБЛАТА е дилъра, Ча е куповачът-потребител. Ако пробите му са чисти, може да се размине с обществено полезен труд и АНАТЕМА, ако не ще се лекува.

Ама ако е продавал....честито му ново легло в килията 5 звезди.
И аз изобщо няма да го съжалявам.
Потребяващ наркотици човек ми е безразличен, но разпространяващ....не мога да толерирам Ча, та ако ще и да е Джоузеф Морган... Peace[/b]

Съгласна  с подчертаното.

# 93
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз па за кво се давим в дълбокото...то нема никой да си говорим newsm78
Аз ся те прочетох и съм съгласна,ама баш ми се вижда реален разговора,то ще се разбере,все пак беше на отворени врати и тия неща не са се скрили,така че и още работи ще излязат според мен,а  дайте ся да видя и аз един поглед на Хазал,искам линк  Peace
И ще им се смея и ще ги иронизира,даже и в комиксите ще ги включа,защото не е само да се вееш с феновете и да се снимаш,славата е много отговорно нещо,като си решил да си мислил,и честно хич не ги и съжалявам,ще си носят последствията за постъпките си  Peace

# 94
Ето линк Ирче  Hug http://canli.kanald.com.tr/

# 95
  • У дома :)
Такоз онакоз Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
малеее и за Чаатай се бъзикат нещо в тоя скеч Wink Wink Wink

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
малеее и за Чаатай се бъзикат нещо в тоя скеч Wink Wink Wink
Ми изтървах го аз ,ся ми пее някой  ooooh!

# 98
Ивче Hug малкото момиченце порастна Peace Peace Peace

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани Hug мерси

# 100
Да бе нещо я избъзикаха за ЧА ,но късно показаха реакцията и

# 101
Кадрите с облизването Joy Joy Joy, ама кадри от АФК ЙОК newsm78

# 102
# 103
сладури, аз ви казвам лека нощ от мен и приятно гледане на беяз Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 104
Кадрите с облизването Joy Joy Joy, ама кадри от АФК ЙОК newsm78

АФК е забранена дума в Турция,вече такова чувство имам  Rolling Eyes  какво им става на тези хора  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт