Отговори
# 615
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро, макар че какво му е доброто ...  Sad
Животът е сурАв и к*рав!  #Cussing out Докато мигнеш и те няма. Cry Не съм фен на "Бързи и яростни", но харесвах Пол Уокър от разни малки роли в други филми защото беше готин. Много повече ме впечатляваше с дейността му на морски биолог, която той не прекъсна въпреки холивудската си кариера. Участва в някои от експедициите "Expedition Great White" заснети от  National Geographic, които често дават по този канал и вървят при нас под заглавието "Ловци на акули". R.I.P.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 13:08 от profi_1

# 616
  • Варненска клюкарка
А добър ден и от мен wavey Снощи големи дискусии и тази сутрин не мога да отлепя Crazy

Скрит текст:
Рени Hug Heart Eyes добро утро Hug

Копирах го от фейса , дано не ми се разсърди Мария Лаура Wink

Reprotage with SerSar ( transleted by Nermine ! )

R: How are you ??
SS: Fine !! Thanks
R : How are things going on with you ?
SS: Very well as you see ,it is very interesting .
R: Would you tell me about Mira's character?
SS: She is a spoiled wealthy girl .She will face the bankruptcy of her farther and this will cause great changes in her personality. She will be a less cold person.
R: Cold person ???
SS: Yes Mira is a bit cold person by nature.

R:: Although !! The ratings of the series are high ,viewers are criticizing you by holding comparisons .
SS: Yes, I know that ,it is a matter of different points of view .Actually i respect them all.

R: Doesn't that make you feel jealous ?? For instance once they held a comparison between you and the star "Hazal Kaya" in the social media and she tremendously surpassed you in the number of votes .
SS:Good God !! Why should i be jealous ? I am not a jealous person by nature. I would be jealous only from the way she performs, this makes me try hard to improve my performance in my own way .

R: You know why i mentioned " Hazal Kaya"" in specific Don't you ???
SS: No, i don't !!!

R:: OK , then i will tell you .Hazal Kaya is the first star to form with Cagatay ulusoy a wonderful couple .Their fans edited videos for them .Comparison started between you and her at the first moment you were announced to be Cagatay's partner in" Medcezir " comparisons are still continuous .

SS: REALLY !! I don't know ...What is the benefit from such comparisons ,Hazal is a wonderful actress .I liked her performance so much in ""ASK MMNEU "' ,there are no similarities between us ,so there is no use of such comparisons .

R:: OK !! do you know that the fans edit all your photos with Cagatay as soon as they are posted and they replace you with Hazal ??

SS: Laughs !!! I love photoshop so much .I have the program on my laptop but i can't use it .It is very good for a person to design what he /she loves to see .As i said before Hazal is an excellent actress ,I wish her all success in her new project .

R: Did you watch ''A.S.K "??

SS: NO , I saw two trailers only and i liked it .

R:: OK ,let's go back to Mira !!
SS: OK

R: Will Mira's illness cause her death as the American version of the ''O.C " ???

SS: You can ask Mrs. Ece about that !! We are still in the beginning we shouldn't hurry about the incidents .

R: Good luck for all of you .

[/spoiler]

Ама тука как е обърнала Серка плочата а?!? Хазал била отлична актриса- къде останаха там онези епитети дребна, запусната, незабележима (особено последното) Тя  тогава име не каза, но нямаше съмнение в чий двор мята камъните Wink  Няма и помен сега от предишното и смело изказване за това, че много хубаво стояла тя самата до Ч... hahaha

В това интервю я връткат, че много я плюят по соц. мрежите и не я харесват, че веднагически я заменят с Хазал на пуснатите в интернет снимки от ПО, а тя се прави, че не знае hahaha

Интересно защо обаче тук казват, че Хазал води в анкетите, но друго виждаме като резултат. Тя Серка даже и на Ча води с няколко хиляди гласа, което със сигурност показва манипулация- няма как да стане.... След нейните изцепки, рейтинга падна с близо 2% за две седмици, (от 9 и нещо на 7 и нещо)а за още по-кофти ситуацията при Ча рейтинга не мръдна! Видно е кой е предпочитания от двойката и кой носи сериала!
Как си личи, когато и слагат думи в устата- каква разлика от предишни нейни изказвания Crazy
В анкетата на магазин медия обаче Хазал е с 18% харесване, а Серка  само с 2% а този сайт е един от най-посещаваните- та кой сега е номер едно а?!? Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 12:58 от Беллора

# 617
  • У дома :)
Мими Hug Heart Eyes вече добър ден Hug Hug и да ти кажа в последно време откакто съм у диспансеря съ научих да спя бързо Wink Wink Wink

Зиз Hug доколкото прочетох е работил по БЯ 7 ама докъде е стигнал не знам ,а и пише че другия месец ще излиза друг нов филм с него, много жалко много го обичах в БЯ,без него няма да е същото Peace, както беше и АФКПЕ без Фера Naughtyмалко неудачно сравнение,ама това ми дойде нали тука сме на такава вълна Peace

Как ми се бъгна топа #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out докат напиша два реда мина 1 час #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Диди Hug Heart EyesРелаксче Hug Heart Eyes Бел Hug Heart EyesПрофи Hug Heart Eyes

# 618
# 619
Привет и на другите Hug Hug Hug

Булка Hug ти жалиш за актьора или има нещо друго Rolling Eyes

# 620
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, Hug Hug Hug Hug Hug, то обед вече де, ама който гледа филми до 4:30 .... благодаря за кафета, колажи, музика, вас - благодаря, че ви има!
Много гадно за  Пол ...   колко кратък е бил пътят му, съдба ли е, късмет ли е ... Нека почива в мир!

# 621
Ренка  Hug Heart Eyes Миши  Hug Heart Eyes Йо  Hug Heart Eyes скивахтЪ на балконя  Laughing

# 622
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей , ма освен ЕлитУлия никой не ме констатира и установява Crossing Arms

Напраоу отивам да си го местим у десно. Mr. Green

# 623
Ей , ма освен ЕлитУлия никой не ме констатира и установява Crossing Arms

Напраоу отивам да си го местим у десно. Mr. Green

Зизунке  Hug Heart Eyes чекай да тъ констатирам  и китка щИ дам
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 ади установихтЪ

# 624
Почнаха сръдните местенията и констатациите Mr. Green

Аз съм у лево днес Party

# 625
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да ви кажа честно, тези дето все сте скрити горе на балкона няма как да ви констатираме и установим. Според Мамма ей ни кои сме тук: azisiq, diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис ), profi_1, МарМиши-ВИП намбър 7 (+ 2 Скрит/и) и 6 Гости преглежда(т) тази тема.  hahaha hahaha hahaha
Пък вие си го местете дето искате!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 626
добър ден момичета
как сте днес? какво правите? почивате ли си?
макар че на мен не ми е много добре защото гледах новите и разбрах  за актьора Пол Уокър от Бързи и яростни много ми е тъжно не мога да повярвам беше ми  е е един от любимите актьори
живота по някога е толкова несправедлив

# 627
  • В света на мечтите... ❤
Мераба,сладурки  Hug Hug Hug

Констатирам и установявам всички,и явни и скрити и гостите дори,но няма да изброявам,че согурно ще пропусна някой  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Много кофти ми стана за Пол Уокър  Rolling Eyes  толкова талантлив и все още много млад,затова трябва да се радваме и да се възползваме от всеки подарен ни от живота ден  Rolling Eyes

Пожелавам ви хубава неделя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 628

За актъора  Cry много го харесвах  ooooh! Бързи и яростни ми е много любим филм  #Crazy

# 629

За актъора  Cry много го харесвах  ooooh! Бързи и яростни ми е много любим филм  #Crazy
А добре да не те мислим Hug

Общи условия

Активация на акаунт